Arsenal – Leicester: Live stream og odds til premieren i Premier League 2017/18

Skrevet den:

9. august 2017

Arsenal endte på en skuffende 5. plads i sidste sæsons udgave af Premier League, og derfor har Arsene Wengers tropper noget at revanchere i 2017/18. The Gunners sparker den engelske fodboldrække i gang med en hjemmekamp mod Leicester, og du kan se opgøret, hvis du har et abonnement på Viaplay Sport. Arsenal – Leicester fløjtes i gang kl. 20:45 fredag d. 11. august 2017.

LIVE STREAM ARSENAL – LEICESTER D. 11. AUGUST 2017

Med et abonnement på Viaplay Sport kan du se udvalgte kampe fra Premier League hele sæsonen. Abonnementet koster 269 kroner månedligt. Tegn et abonnement i dag, så du er klar til at se sæsonpremieren mellem Arsenal og Leicester.

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!
2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto
3. Du får en gratis måned til film og serier
4. Find kampen i kalenderen

Live stream Arsenal – Leicester hos Viaplay

ODDS PÅ ARSENAL – LEICESTER

Hvem vinder kampen?
Arsenal: 1,45
Uafgjort: 4,33
Leicester: 7,00

Antal Mål
Over 2,5 mål: 1,57
Under 2,5 mål: 2,35

Handicap (0-1)
Arsenal: 2,25
Uafgjort: 3,75
Leicester: 2,75

Læs også: Arsenal

OPTAKT: ARSENAL – LEICSESTER D. 11. AUGUST 2017

Arsenal spillede med musklerne, da de kom tilbage fra 0-1 og vandt Community Shield på straffespark mod rivalerne fra Chelsea. Triumfen må give spillerne et godt rygstød forud for sæsonstart i Premier League, og derfor tror vi på, at det er en folk selvtillidsfyldte Gunners-spillere, der løber ind på Emirates-græstæppet fredag d. 11. august kl. 20:45.

Leicester er Arsenals drømmemodstander. Arsenal var det eneste hold, der formåede at drille Leicester markant i mirakelsæsonen 2015/16. Ser man på holdenes fem seneste møder, finder man, at Arsenal har vundet fire gange. Hver gang Leicester lægger vejen forbi Emirates Stadium, rejser de hjem med nederlag i bagagen.

The Gunners døjer med indtil flere skades- og karantæneproblemer, og der er profiler ude i både offensiven (Alexis Sanchez og potentielt også Mesut Özil og Aaron Ramsey) og defensiven (Lauren Koscielny og potentielt også Shkodran Mustafi). Men Arsenal holder stor kvalitet i bredden, og spillerne, der vandt Community Shield, er helt sikkert klar på at tage endnu en tørn i start-11’eren. Hold særligt øje med nyindkøbet Alexandre Lacazette.

Arsenal forventet startopstilling: Cech – Holding, Mertesacker, Monreal – Bellerin, Xhaka, Elneny, Kolasinac – Iwobi, Welbeck – Lacazette

Leicester forventet startopstilling: Schmeichel – Simpson, Morgan, Maguire, Fuchs – Mahrez, James, Iborra, Ndidi, Albrighton – Vardy

Vores bud på kampen
Arsenal vinder kampen til odds 1,45 hos Bet365.

Der er bare noget ved Arsenal, som Leicester-spillerne ikke kan lide. Kasper Schmeichel og co. har svært ved at komme til Emirates Stadium og levere, og vi regner med, at scenariet gentager sig i 2017/18-sæsonen. Arsenal har tilstrækkeligt med offensiv kvalitet til at nedbryde Leicester over 90 minutter.

Seneste indlæg

18. august 2017
Det bliver Lionel Messi og FC Barcelona, der skal overfor Riza Durmisi og Real Betis, når første spillerunde fra La...
16. august 2017
Bundesligaens første spillerunde står for døren. De forsvarende mestre fra Bayern München sparker 2017/2018-sæsonen i gang mod Bayer Leverkusen, og...
10. august 2017
Liverpool sluttede på en flot fjerdeplads i sidste sæson, hvor The Reds var dygtige til at score mange mål. Hele...