SERIE A

Teknisk fodbold i verdensklasse præger La Liga.
Her kæmper Messi og Ronaldo intenst mod hinanden i El Clasico.

KLIK HER

TRIN FOR TRIN

 1. 1. Gå til Bet365 – KLIK HER!/
 2. 2. Opret en gratis konto/
 3. 3. Praesent quis

PROIN AC LOREM PORTA SEMPER

De kan streame de fleste kampe helt gratis. Bet365 er en af de bookmakere som dækker både La Liga og Copa del Rey, og her kan du live streame kampene. Her på siden kan du finde en trin for trin-guide, der fortæller, hvor nemt og hurtigt det er at komme igang med live streaming.

Aenean accumsan vulputate erat sed sollicitudin. Donec porttitor rutrum justo a ullamcorper. Etiam venenatis condimentum metus sit amet dignissim. Morbi venenatis nisl lobortis neque cursus vehicula. Proin in convallis eros. Sed posuere, sapien sed tempus facilisis, arcu velit tincidunt nulla, at accumsan lacus ante accumsan tellus. In a condementum dolor. Sed feugiat consectetur sapien, a feugiat nunc elementum ut. Mauris nisi felis, auctor et sem quis, condimentum condimentum odio. Aenean id eleifend nulla, nec blandit enim.

Tid Kamp Liga Stream
09:00 Grembach Lodz strand v Grande Motte Pyramide strand Strandfodbold - 36 min.
12:00 Kashima Antlers v Guangzhou Evergrande AFC Champions League
12:00 Kawasaki Frontale v Muang Thong United AFC Champions League
14:30 Home United FC v Global FC AFC Cup
16:00 Stal Kamianske v Vorskla Poltava Ukraine - Vyscha Liga
17:00 Elfenbenskysten U20 v Bahrain U20 Toulon Tournament - 80 min.
18:00 1860 München v Jahn Regensburg Tyskland - 2. Bundesliga - Playoff
19:30 Frankrig U19 v Wales U20 Toulon Tournament - 80 min.
19:30 Frankrig U19 v Wales U20 Toulon Tournament - 80 min.
20:30 Perugia v Benevento Italien - Serie B - Playoffs
21:00 Lekhwiya v Persepolis AFC Champions League
21:00 Shamrock Rovers v Bray Wanderers Irland - Premier Division
21:30 Al Hilal Riyadh v Esteghlal Khuzestan AFC Champions League
22:00 Al-Wehdat v Al Wahda Damascus AFC Cup

Bet365

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Danske Spil

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nordicbet

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

FC Barcelona – Real Madrid

Det er nok det største opgør i spansk fodbold. De to giganter FC Barcelona og Real Madrid er kendt for at spille meget intense og underholdende. El Clasico, som deres berømte kampe kaldes, er meget unikt, og det er med garanti i top 5 over mest nervepirrende opgør på tværs af lande. De har mødt hinanden 265 gange, og her har FC Barcelona et lille overtag. De har vundet 109 kampe, mens Real Madrid har vundet 97 gange. Santiago Bernabeu og Camp Nou er to af flotteste og største stadions i verden, og de er altid fuldt til renden, når de to hold krydser klingre. Der er en udskreven regel om, at spillere ikke må skifte fra FC Barcelona til Real Madrid og omvendt grundet deres store had til hinanden. Store spillere som Luis Figo, Michael Laudrup og Ronaldo har alle spillet i Real Madrid og FC Barcelona, og her har nogle fans ytret deres utilfredshed med deres skifter.

Atletico Madrid – Real Madrid

Det helt store opgør i Madrid er slaget mellem Atletico Madrid og Real Madrid. De to klubber har spillet mod hinanden over 200 gange. Her har Real Madrid et lille overtag, da de har vundet 109 ud af 213 kampe mod Atletico Madrid. Atletico Madrid har vundet 54 gange over Real Madrid. Santiago Bernabeu (Real Madrids hjemmebane) og Vicente Calderon (Atletico Madrids hjemmebane) er hver gang med til at skabe en magisk kulisse, når de to hold går på banen. De to hold har bade spillet mod hinanden i La Liga, Copa del Rey og Champions League, og i de fleste tilfælde er det nogle yderst dramatiske kampe. Real Madrid har i mange år været kendt som storebroren af de to hold, men Atletico Madrid har på det seneste kommet godt efter. I sæsonen 2013-2014 til 2015-2016 tabte Atletico Madrid ikke til Real Madrid. Real Madrid er stadig tit favorit, når de to hold mødes, men det bliver tættere og tættere.

FC Barcelona – Atletico Madrid

FC Barcelona og Atletico Madrid spiller også tit nogle gode opgør mod hinanden, men det er stadig ingen ting I forhold til FC Barcelonas kampe mod Real Madrid. De har mødt hinanden 28 gange, og her har FC Barcelona vundet hele 16 gange, mens Atletico blot har vundet tre gange. Så man kan godt sige, at FC Barcelona har et massivt overtag i kampene mod Atletico Madrid. Begge klubber har nogle flotte og unikke stadiums, som er med til at skabe rammen for store fodboldkampe.

Real Sociedad – Athletic Bilbao

Det er det helt store baskiske opgør, når Real Sociedad og Athletic Bilbao tørner sammen. Bilbao har en lille overvægt af sejre over Sociedad, da det er blevet til 58 sejre i 140 kampe. Real Sociedad har kun vundet 46 kampe igennem tiden, men de seneste par år er Sociedad kommet bedre med. Bilbao har det største stadium af de to, og de har også haft mest succes i La Liga. Der er altid garanti for nogle intense kampe, når de to baskiske klubber møder hinanden.

FC Barcelona – Espanyol

FC Barcelona og Espanyol er de to største klubber i Catalonien, og de kæmper altid inderligt for at kunne kalde sig Barcelonas bedste fodboldhold. FC Barcelona har dog domineret de fleste opgør, da det er blevet til 93 ud af 163 opgør, mens det er blot er blevet til 34 sejre for Espanyol. De mødte hinanden for første gang i 1929, og her 88 år efter er der stadig stor tænding på kampene. FC Barcelona er i mange år blevet kaldt for storebroderen af Barcelona, og det er også med god grund, hvis man kigger på statistikkerne.

Real Betis – Sevilla

Real Betis og Sevilla har i mange år kæmpet mod hinanden. Kampene mellem de to klubber bliver kaldt slaget om Sevilla. I de første mange kampe vandt to hold på kryds og tvær, men i de seneste 10-15 år har Sevilla domineret opgørene. Sevilla har vundet 60 ud af 126 opgør over Real Betis, mens det kun er blevet til 37 sejre for Real Betis. Real Betis har de seneste mange år haft en nedadgående formkurve, og det bliver spændende at se, om Betis kan komme tilbage, og tage kampen op med Sevilla endnu engang.

På hvilke enheder kan jeg streame?

Du kan streame alle La Liga-kampene både på din computer, mobil og tablet, så der er ingen undskyldninger for ikke at se fodbold i verdensklasse fra Spanien.

Kan jeg se andet end La Liga?

Du kan se alle de store fodboldligaer via live stream hos bet365. bet365 live streamer blandt andet Serie A, Premier League, Bundesligaen og Ligue 1, så der er masser af mulighed for god fodbold live.

Er der ingen skjulte gebyrer og abonnementer?

Der er ingen skjulte gebyrer eller abonnementer hos bet365. Det eneste, som det kræver for at live streame, er, at du minimum har én krone stående på din bet363-konto.

Hvor længe har bet365 købt rettighederne?

Det vides ikke mere garanti hvor længe bet365 har købt rettighederne, men vi kan med garanti sige, at de har købt rettighederne for denne sæson.

OPRET KONTO

Lorem ipsum dolor sit amet

Donec nec fermentum enim

Sed maximus ex sit amet mi posuere, sed scelerisque

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET

FC Barcelona
21 04 2017

El Clasico og direkte duel om mesterskabet. Weekendens største kamp – naturligvis Real Madrid mod FC Barcelona – kan live...

Chelsea
20 04 2017

London-derby, FA Cup-semifinale og Premier Leagues nummer et mod to i én og samme kamp. Bedre bliver det ikke, når...

Galatasaray
19 04 2017

Der venter tyrkisk fodbold fra øverste hylde, når Galatasaray tager mod Fenerbache søndag d. 23. april klokken 18:00. Kampen kan...

LA LIGA’S HISTORIE

 • De største hold i Spanien er Real Madrid, FC Barcelona og Atletico Madrid. Real Madrid og FC Barcelona har til sammen vundet 56 mesterskaber, og de er uden tvivl de to mest vindende klubber i La Liga. Atletico Madrid har vundet ti mesterskaber, men der er stadigvæk i stykke op til de to giganter FC Barcelona og Real Madrid.
 • Der bliver spillet 38 runder i en La Liga-sæson, hvor holdene møder hinanden to gange hver. Her rykker tre hold ned i den næstbedste spanske række (Segunda Division). De tre bedst placerede hold ryger direkte i Champions League. Nummer fire kommer i Champions League-kvalifikationen. Nummer 5 og 6 kommer i Europa League, mens ligaens nummer 7 kommer Europa League-kvalifikationen.
 • Vinderen af den spanske pokalturnering (Copa del Rey) ryger tit direkte i Europa League, hvis de ikke allerede er kvalificerede til Champions League.
 • La Liga blev for første gang spillet i 1929. I den første sæson var der kun 10 hold med, og her vandt FC Barcelona.
 • I den nuværende udgave af La Liga kæmper 20 hold om titlen. Fra 1995 til 1997 var der hele 22 hold med i La Liga.
 • Der bliver spillet fra august til maj på en sæson.
 • Hvis to hold har lige mange point, går man efter hvilket hold der har den bedste målscorer, og derefter går man efter de indbyrdes opgør.
 • De tre største stadiums i Spanien er Camp Nou (FC Barcelonas hjemmebane), Santiago Bernabeu (Real Madrids hjemmebane) og Vicente Calderon (Atletico Madrids hjemmebane). Camp Nou er det største af de tre stadiums, da der næsten er plads til 100.000 tilskuere på fodboldarenaen.
 • De spanske hold plejer også at klare det godt i Champions League. Fra 2014-2016 var det kun spanske hold, som vandt turneringen (Real Madrid to gange og FC Barcelona én gang). To af gangene var det endnu en ren spansk finale.
 • Der er mange danskere, som har spillet i La Liga igennem tiden. Store spillere som Michael Laudrup, Peter Møller, Jesper Grønkjær, Allan Simonsen og Frank Arnesen har alle optrådt for spanske klubber i ligaen.

LIVE STREAMING
AF LA LIGA

 1. Gå til Bet365 – KLIK HER!
 2. Opret en gratis konto
 3. Praesent quis
KLIK HER

Hvis du vil følge med i Atleticos kamp mod giganterne Real Madrid og FC Barcelona, så kan du gratis live streame alle deres kampe hos Bet365. Det eneste du behøver, er en Bet365-konto med en enkelt krone på saldoen, og så er du klar til at streame på din mobil, tablet eller computer.

LOREM IPSUM
DOLOR SIT AMET

Lorem Ipsum dolor sit amet
Quisque eleifend tortor

PREMIER LEAGUE
SUPERLIGAEN
LA LIGA
CHAMPIONS LEAGUE
BUNDESLIGAEN
LIGUE 1

TRE ALTERNATIVER TIL LA LIGA

Serie A

Serie A minder lidt om spansk fodbold på nogle områder. Den italienske liga har mange tekniske spillere, som er glade for at spille hurtigt. Det samme her de i Spanien. I Serie A dominerer storholdet Juventus, mens AS Roma, Napoli og Lazio forsøge at hænge på Den Gamle Dame. Juventus er også den klub i Italien, som har vundet flest mesterskaber, da det er blevet til hele 32 styks.

Ligue 1

Ligue 1 har to store hold i form af PSG og Monaco. Resten af holdene prøver at hægte sig på de to storhold, men det er tit svært for dem. Det bliver scoret mange mål i Frankrig, og specielt Monaco er dygtige til at putte bolden i kassen. Fransk og spansk fodbold minder lidt om hinanden, dog er spansk fodbold en anelse mere teknisk. Fransk fodbold er meget underholdende, og hvis du vil have en kamp med mange mål, skal du se en kamp med Monaco eller PSG.

Premier League

Premier League har en lidt anden spillestil end La Liga. Premier League er mere præget af store, fysiske spillere, men i England findes der også nogle vævre spillere, som er hurtig på fødderne. Spillere som Eden Hazard og Sergio Agüero er spillere, som har fundet formen i England, og de er både meget tekniske og hurtige. Så hvis du vil se på teknisk og fysisk spil af højeste kaliber er Premier League et godt valg.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Sed eu massa convallis, rhoncus nunc eu, varius sem. Sed tincidunt venenatis suscipit. In diam lacus, vehicula vel sapien quis, finibus convallis enim. Nulla ultrices leo id eros lobortis laoreet.