Live stream og odds på vinderen af Premier League 2017/2018

Skrevet den:

Premier League 2017/2018 er lige om hjørnet, og her skal nogle af de bedste hold i verden kæmpe om hæderen og prestigen ved et engelsk mesterskab. Lukaku, Coutinho, Sanchez og Morata kommer til at slås om topscorertitlen, mens Chelsea, United, City, Arsenal, Tottenham og Liverpool ligner hold, der har en god vinderchance. Du kan følge den spændende sæson fra 11. august, hvor første kamp bliver sparket i gang, via live streaming hos ViaPlay.

Live stream Premier League 2017/2018 direkte

Du kan streame de fleste Premier League-kampe fra sæsonen 2017/2018. Du skal bare anskaffe dig et ViaPlay Sport abonnement, der koster 269 kroner om måneden. Derefter kan du se sport i verdensklasse, når du har lyst.

1. Gå til Viaplay.dk – klik her!
2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto
3. Du får en gratis måned til film og serier
4. Find kampen i kalenderen

Stream Premier League 2017/2018 hos Viaplay

ODDS PÅ PREMIER LEAGUE

Bookmakerne har Manchester City som favorit til at løbe med Premier League-trofæet i 2017/2018-sæsonen.

Hvem vinder Premier League?
Manchester City: 2,87
Manchester United: 4,50
Chelsea: 4,50
Tottenham: 10,00
Arsenal: 12,00
Liverpool: 13,00
Everton: 81,00
Leicester: 250,00
Southampton: 251,00
West Ham: 500,00
Newcastle: 501,00
Stoke: 750,00
West Bromwich: 1000,00
Crystal Palace: 1000,00
Bournemouth: 1000,00
Swansea: 1000,00
Watford: 1500,00
Burnley: 1501,00
Brighton: 1501,00
Huddersfield: 2001,00

Hvem bliver topscorer i Premier League?
Harry Kane (Tottenham): 4,00
Romelu Lukaku (Manchester United): 5,00
Sergio Agüero (Manchester City): 8,00
Fermando Gabriel Jesus (Manchester City): 10,00
Alvaro Morata (Chelsea): 11,00
Alexandre Lacazette (Arsenal): 13,00
Alexis Sanchez (Arsenal): 15,00
Diego Costa (Chelsea): 21,00
Marcus Rashford (Manchester United): 34,00
Dele Alli (Tottenham): 40,00

Læs også: Arsenal

De største favoritter til mesterskabet

Vi vil i dette afsnit kigge på nogle af de største favoritter til at løbe med det engelske mesterskab i denne sæson.

Manchester City
Pepe Guardiolas tropper sluttede som skuffende nummer tre i Premier League i sæsonen 2016/2017, og det er noget, som holdet gerne vil rette op på i denne sæson. Holdet har købt Benjamin Mendy, Kyle Walker og Danilo for næsten 150 millioner euros til sammen, og det signalerer, at holdet gerne vil være alvorlige mesterskabskandidater i denne sæson. Manchester-klubben vandt deres seneste mesterskab i 2013/2014, og holdet har også ganske gode chancer i år. De nærmeste konkurrenter har mistet en del vigtige profiler, så det kan være, at det bliver Citys sæson. City har ikke mistet de helt store profiler, hvor Aleksander Kolarov er en af de få, som er smuttet til Serie A og AS Roma efter sidste sæson.

Manchester United
United havde en meget skidt sæson i 2016/2017, hvor holdet lige akkurat fik tilspillet sig en plads i Europa med en sjetteplads. Derfor har holdet valgt at opruste sig gevaldigt, hvor maålmageren fra Everton, Romelu Lukaku, blandt andet er blevet hentet til Manchester-klubben. Derudover er Victor Lindelöf og Nemanja Matic også kommer ind i Jose Mourinhos fold, og det ligner derfor et meget forstærket United-hold til denne sæson. Klubben er derfor også en af favoritter til at løbe med titlen i denne sæson. Mesterklubben har måttet sige farvel til Adnan Januzaj og Wayne Rooney, men holdet burde være stærke nok til at kunne dække ind for disse to spillere. United vandt senest det engelske mesterskab i 2012/2013, og klubben har efter dette ikke vist den helt store styrke i Premier League-sammenhæng. United ligner derfor et stærkt bud på en vinder af Premier League.

Chelsea
Chelsea vandt på flotteste vis mesterskabet i sidste sæson efter en næsten fejlfri sæson med 30 sejre i 38 kampe. Den helt store oplevelse i sidste sæson var Diego Costa, som scorede mål efter behag. Han satte 20 mål i kassen, men der har været spekulation om brasilianerens fremtid. Træner Antonio Conte skulle angiveligt ikke ønske Diego Costa i klubben, og han ligner mere og mere en færdig mand i klubben.  Chelsea har dog prøvet at gardere sig ved at hente Alvaro Morata i Real Madrid, som en direkte erstatning for Costa. Chelsea har også skrevet kontrakter med Tiemoué Bakayoko (Monaco) og Antonio Rüdiger (AS Roma) op til denne sæson. London-klubben har allerede måttet tage afsked med Nemanja Matic, Nathan Aké og Juan Cuadrado, men holdet burde stadig være i stand til at spille med om topplaceringerne i denne sæson. Antonio Conte er god til at få dey bedste ud af holdet, og han har helt sikkert et par es i ærmet, som han vil bruge i løbet af sæsonen for mesterklubben. Det kan være, at danske Andreas Christensen kommer til at spille en rolle i denne sæson for Chelsea, efter at han er kommet tilbage til klubben efter et lejeophold i Tyskland. Der er dog et par stærke forsvarspillere foran ham i køen.

Tottenham
Tottenham havde en yderst flot sæson, hvor Christian Eriksen og Co. sluttede som nummer to i Premier League. Den gode placering kom blandt andet takket være en hjemmebanestatistik uden nederlag. Klubben har derfor noget at leve op til i denne sæson, hvor Kane, Alli og Eriksen får meget ansvar. Harry Kane havde skruet støvlerne rigtig på i sidste sæson, da han blev Premier League-topscorer med 29 mål, og han ligner en god kandidat til titlen igen. Han bliver en meget vigtig spiller for holdet, hvor det kan blive vanskeligt for holdet at levere lige så godt som i sidste sæson. Tottenham har ikke foretaget nogle store spillerindkøb til den nye sæson, mens klubben har mistet Kyle Walker til Manchester City. Det er nok med til, at London-klubben bliver sat lidt tilbage i mesterskabskampen, og her bliver det essentielt, at klubben ikke kommer til at sælge nogle af de mest bærende spillere i klubben. Eriksen og Co. er derfor en outsider til titlen i denne sæson, men der er et par hold foran i favoritkøen til at løbe med mesterskabet. Tottenham vandt deres seneste mesterskab i sæsonen 1960/61.

Arsenal
The Gunners sluttede som nummer fem i Premier League i den seneste sæson, og det bliver dermed kun til Europa League-deltagelse for den traditionsrige klub i denne sæson. Klubben kæmpede lidt med spillet i sæsonen, men alligevel vandt Arsenal FA Cuppen efter en sejr over Chelsea. I denne sæson har klubben allerede formået at vinde en titel, da de vandt en dramatisk kamp over Chelsea ved Community Shield. The Gunners har sikret sig topangriberen Alexandre Lacazette fra Lyon, og han bliver en nøglespiller for klubben i denne sæson. Klubben har ikke solgt ud af mange deres store profiler, da det kun er målmand Wojciech Szczesny, der er skiftet til de italienske mestre fra Juventus og Yaya Sanogo det har rykket teltpløkkerne til Toulouse. The Gunners kommer til at være en outsider til titlen i år, og måske får vi Arsenal at se i Champions League i sæsonen 2018/2019. Arsenal vandt deres seneste mesterskab i sæsonen 2003/2004.

Liverpool
Liverpool spillede sig til en fjerdeplads i Premier League i sidste sæson, og over sommeren har der ikke været meget udskiftning. Lucas Leiva er den største profil, der har forladt klubben til fordel for Lazio. Derudover har Liverpool den samme stamme af profiler på holdet i form af Coutinho, Mané og Can, og de kommer til at være vigtige for Liverpools succes i denne sæson af Premier League. Holdet har tradition for at være i toppen i den engelske liga, men klubben har ikke vundet et mesterskab siden 1989/1990, så det er ved at være på tide for The Reds, hvis de skal sikre sig et trofæ. Klubben kommer igen til at blande sig i mesterskabskampen, men de er stadig en outsider til titlen efter City, United og Chelsea.

Vores bud på sæsonen
Manchester United bliver mestre til odds 4,50 hos bet365.
Manchester United har oprustet sig godt til sæsonstarten, hvor klubben har hentet den farlige Romelu Lukaku i Everton. Vi anser ham som den helt store profil i Premier League i denne sæson. I forsvaret er Matic blevet hentet i Chelsea, og han bliver også en yderst vigtig mand for United.

Derudover hungrer klubben efter triumf efter en del år uden den store succes. Jose Mourinho er manden, der kan fører hold til mesterskaber, har vi set tidligere, og vi tror, at Mourinho har en plan, der kan snyde alle de andre hold i ligaen.

Læs også: Chelsea

Seneste indlæg

20. oktober 2017
Tottenham – Liverpool: Live stream og odds til klasseopgør i Premier League d. 22. oktober 2017
Tottenham og Liverpool tørner sammen på Wembley i Premier League, som ikke har været en optimal hjemmebane for Eriksen og...
16. oktober 2017
Real Madrid – Tottenham: Live stream og odds til det intense Champions League-opgør d. 17. oktober 2017
Både Real Madrid og Tottenham har fået en fremragende start på tilværelsen i Champions League, da målene har haglet ind...
13. oktober 2017
Atletico Madrid – FC Barcelona: Live stream og odds til spansk topkamp d. 14. oktober
Barcelona har været overraskende suveræne i sæsonens første syv La Liga-kampe, som alle er blevet vundet. Atletico Madrid har snublet...