18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Milan live stream & TV

SE FODBOLD*

Se AC Milan live stream online


Se alle AC Milans kampe direkte via live streaming. Du kan se milaneserne i Serie A helt uden abonnement.

Ambitiøse AC Milan hungrer efter at komme tilbage til toppen af italiensk fodbold. Tror du, at det lykkes for den traditionsrige klub i 2023/2024?

Du kan live streame alle AC Milans kampe fra Serie A direkte og nemt hos bookmakerne. Live streamingen foregår uden abonnement, og du kan anvende både mobil, tablet og computer til at se fodbold fra den bedste italienske række. Du skal blot sørge for at have penge stående på din spilkonto.

Tjek vores guide herover – så er du klar til at streame fodbold fra Serie A i løbet af ganske få minutter.

SE AC MILANS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

▶︎

Live

Stream AC Milan online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

HISTORIEN OM AC MILAN

Associazione Calcio Milan blev grundlagt i 1899 som Milan Cricket and Foot-Ball Club af englænderen Alfred Edwards og Herbert Kilpin. Klubben har beholdt sit engelsk klingende navn AC Milan (fremfor AC Milano) på grund af grundlæggerne. Klubben vandt sit første italienske mesterskab tilbage i 1901, og man fik to trofæer mere i 1906 og 1907. I 1908 oplevede AC Milan en stridighed, som var drevet af, at klubben købte spillere, der tidligere havde optrådt for ærkerivalen Inter Milan.

AC Milan havde derefter en længere periode uden titler. Man skulle helt hen til sæsonen 1950/1951 for at finde et trofæ til AC Milan. Igennem 1950´erne kom AC Milan tilbage til toppen af italiensk fodbold med den kendte svenske trio, Gre-No-Li (Gunnar Gren, Gunnar Nordahl og Nils Liedholm), i front. Det blev klubbens mest succesfulde periode med mesterskabstitler i 1951, 1955, 1957, 1959 og 1962. I 1963 vandt AC Milan sin første internationale titel ved at besejre Benfica i finalen i European Cup. De gentog succesen i 1969 med en 4-1-sejr over Ajax.

I 1967 vandt AC Milan sin første Coppa Italia-titel efter en finalesejr over Padova, og det blev efterfulgt af to titler ved European Winners Cup i 1967/68 og 1972/73. Milano-klubben vandt sin tiende ligatitel i 1979, men den store legende Gianni Rivera stoppede samme år karrieren, og derefter oplevede klubben en lille nedgangsperiode. Rivera nåede at spille hele 501 kampe for Milan, og han scorede 128 mål. Italienerne blev involveret i Totonero-skandalen i 1980, og de blev straffet med tvangsnedrykning til Serie B for første gang i historien. Totonero-skandalen omhandlede match fixing i italiensk fodbold, hvor flere spillere og dommere blev bestukket. Her blev hold som Lazio, Bologna og Palermo også straffet. Klubben formåede dog allerede at sikre sig oprykning til Serie A i deres første forsøg i 1980/1981, men noget skuffende måtte holdet en tur ned igen i Serie B, da ”Il Diavolo” endte som tredjesidst i Serie A. Igen viste AC Milan sig dog meget stærk ved at vinde Serie B for anden gang på tre år i 1982/1983-sæsonen. Den efterfølgende sæson sluttede de som nummer seks i Serie A.

I 1986 skete der noget meget skelsættende i klubben, da entreprenøren Silvio Berlusconi reddede denne fra konkurs. Han udpegede Arrigo Sacchi som træner for klubben og hentede stjernespillerne Frank Rijkaard, Ruud Gullitt og Marco Van Basten som forstærkninger til holdet. De tre hollandske spillere dannede italienernes offensive pladser, mens Paolo Maldini, Franco Baresi, Alessandro Costacurta og Roberto Donadoni var med at skabe et godt defensivt fundament for klubben.

AC Milan vandt sit første mesterskab i ni år i sæsonen 1987/1988. Det efterfølgende år strøg klubben til tops i European Cup (datidens Champions League) for første gang i to årtier med en sejr på 4-0 over Steaua Bukarest. De vandt også turneringen året efter, med en finalesejr over Benfica. De var i mange år det seneste hold, der har forsvaret en Champions League-titel, indtil Real Madrid gjorde det i 2017. I 1989/1990 fik AC Milan kaldenavnet ”De Udødelige” i de italienske medier, da de i denne periode præsterede særligt overbevisende.

Træner Sacchi forlod skuden i 1991, og han blev afløst af Fabio Capello. Under Capello vandt AC Milan tre Serie A-titler i træk fra 1992 til 1994. I denne periode var AC Milan ubesejret i 58 kampe i træk i Serie A. Milaneserne formåede at komme i finalen i Champions League fra 1993 til 1995, og de strøg helt til tops i 1994 efter en sejr over det spanske storhold FC Barcelona på hele 4-0. Capello vandt Serie A med AC Milan i sæsonen 1995/1996, inden han forlod klubben til fordel for Real Madrid i 1996. Derefter blev det til et par år uden den store succes, hvorefter ”Il Diavolo” vandt deres 16. Serie A-titel i 1998/1999. I starten af 00´erne havde holdet endnu en succesfuld periode, denne gang med Carlo Ancelotti i trænersædet. Han førte AC Milan til Champions League-finalen i 2003, hvor man besejrede Juventus efter straffespark. Det var klubbens sjette Champions League-trofæ. AC Milan fortsatte det gode spil i den hjemlige liga, hvor Ancelottis tropper vandt Scudettoen sæsonen efter. I 2005 spillede de sig igen i Champions League-finalen, og her var Liverpool modstanderen. Det blev en af de mest legendariske Champions League-finaler nogensinde, hvor Liverpool kom tilbage i kampen efter at have været nede med 3-0 ved pausen. Italienerne tabte finalen på straffespark. I 2007 kunne klubben dog tage revanche med en CL-finalesejr over netop Liverpool. Samme år vandt den traditionsrige klub VM for klubhold. Ancelotti forlod AC Milan i 2009 til fordel for Chelsea, og han blev den næst længst siddende træner med 420 kampe.

I 2006 var klubben involveret i Calciopoli-skandalen, hvor den igen var gal med matchfixing. AC Milan endte med at få en 15 points straf i Serie A, og de blev udelukket fra Champions League. Den straf blev dog nedsat til otte point, og samtidig måtte klubben alligevel spille med i Champions League. I starten af 2010´erne dominerede lokalrivalen Inter Milan Serie A. I denne periode sikrede man sig stjernerne Zlatan Ibrahimovic, Robinho og Alexandre Pato, samt en del ældre spillere. Milan vandt igen Scudettoen i 2010/2011, hvilket var første gang siden 2003/2004. Det var den 18. sejr totalt.

Siden 2010/2011 har klubben ikke haft den bedste tid. De kvalificerede sig for eksempel ikke til nogen europæiske turneringer i 2014. I 2016 opkøbte det kinesiske investeringsfirma Sino Europe Sports Investment Management Changxing Co. klubben, og 99,3 af klubbens aktiver blev solgt til en værdi af 520 millioner euros.

AC Milan har også huset en del danskere igennem tiden. Danske stjerner som Thomas Helveg, Martin Laursen og Jon Dahl Tomasson har alle spillet et hav af kampe for den italienske storklub. Helveg fik flest kampe (103 stk.) i perioden fra 1998 til 2003. Tomasson scorede 22 mål i sine 76 kampe for klubben. Brian Laudrup spillede også en kort periode for AC Milan i sæsonen 1993/1994, hvor han var lejet ud fra Fiorentina. Her blev det til ni kampe og et mål.

AC Milan har i mange årtier haft en intern kamp med Inter Milan om, hvem der var den bedste klub i Milano. De to klubbers møder bliver kaldt for ”Derby della Madonnina”, og det er blevet til næsten 300 opgør totalt. Første møde fandt sted i 1909. Både Inter Milan og AC Milan spiller deres hjemmekampe på samme stadion. AC Milan kalder arenaen for San Siro, mens Inter Milan kalder hjemmebanen Stadio Giuseppa Meazza. Det er med til at gøre opgørene mellem de to klubber til noget ekstra specielt.

AC Milan sluttede i sidste sæson på en sjetteplads i Serie A, og det giver en plads i Europa League-kvalifikationen. Sjettepladsen er den bedste placering for klubben siden 2012/2013, hvor de fik en tredjeplads. Det bliver interessant at se, hvordan milaneserne klarer det i denne sæson. AC Milan har været i gang med en anseelig oprustning på spillerfronten, og de satser således på, at de nu kan komme tilbage til toppen af italiensk fodbold. AC Milan er den fjerdemest succesfulde klub i verden med hele 18 UEFA og FIFA-titler.

LIVE STREAMING AF AC MILANS KAMPE


▶︎

Live

Se AC Milan live stream

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Ønsker du at live streame kampene fra Serie A uden nogen form for abonnement eller pay-per-view? Så følg guiden til venstre, og bliv klar på få minutter.

Hos bookmakerne kan du live streame alle de italienske kampe, og du er således garanteret topfodbold uge efter uge i hele 2019/2020-sæsonen.

Kan AC Milan komme tilbage til toppen af Serie A, og udfordre hold som Juventus, AS Roma, Napoli og Inter?

Live streaming hos bookmakerne er 100 % lovlig og sikker. Du skal blot sørge for at have penge stående på din spilkonto, så har du adgang til de direkte billeder.

TRE ALTERNATIVER TIL ITALIENSK FODBOLD


Foretrækker du andre klubber end AC Milan? Vi giver dig her tre storhold, der alle kan live streames.

Arsenal

Unai Emerys Arsenal-mandskab har i de seneste sæsoner stået i skyggen af de andre tophold, men i FA Cuppen har de vist et flot niveau de seneste mange år. Er du til engelsk pokalfodbold? Så kan du se denne uden abonnement hos bookmakerne.

Real Madrid

Real Madrid er en stolt traditionsklub. Efter tabet af Cristiano Ronaldo har de dog haft svært ved at finde deres høje niveau, og kæmper nu med at præstere. Du kan se deres kampe fra den betagende La Liga uge efter uge, hvis du har en spilkonto hos eksempelvis Bet365. Her får du abonnementsfri live streaming af Real Madrids kampe.

Dortmund

Har du kigget nærmere på fodbolden fra Bundesligaen? Hver eneste sæson leverer Dortmund og Bayern München et hav af brandkampe i den bedste tyske række, og hvis du har lyst til at overvære disse, kan du gøre det meget nemt – og helt uden noget abonnement. Bookmakerne giver dig det direkte signal til alle kampene fra den tyske Bundesliga.