18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Æresdivisionen Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se Æresdivisionen live stream online


Stream Æresdivisionen direkte hos bookmakerne. Se hollandsk topfodbold uden abonnement.

Du kan live streame alle kampene fra Æresdivisionen direkte hos bookmakerne. Det er nemt og lige til, og det foregår helt uden nogen form for abonnement eller pay-per-view.

Du kan frit vælge, hvilke kampe du ønsker at se, hvis blot du har en spilkonto, hvorpå der står penge.

Følg vores trin-for-trin herover – så er du i gang med at live streame de hollandske kampe i løbet af få minutter.

Æresdivisionen live stream

Liganavn

Æresdivisionen

Land

Holland

Grundlagt i

1956

Antal hold

18

Nuværende mestre

Ajax

Flest mesterskaber

Ajax

Nedrykning til

Eerste Divisie

SE ALLE KAMPE FRA ÆRESDIVISIONEN

INKLUSIVE AJAX OG FEYENOORD

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Historien om Æresdivisionen

Få adgang til streaming af Æresdivisionen


▶︎

Live

Se Æresdivisionen live stream

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Du kan streame alle kampene fra den hollandske Æresdivision, hvis du har en spilkonto hos Bet365. Bookmakeren udbyder live streaming på Jørgensen og resten af den hollandske profilskare, så du er sikret topunderholdning hver eneste uge.

Proceduren er meget simpel. Du skal blot sørge for, at du har penge stående på din spilkonto – så har du adgang til live streaming af alle mulige forskellige sportsbegivenheder. I fodbold-øjemed kan du se frem til direkte billeder fra både Æresdivisionen, La Liga, Bundesligaen og Serie A, mm.

Du kan tilgå bookmakerens live streaming fra både tablet, mobil og computer.

Følg trin-for-trin guiden til venstre, så er du klar lige straks.

Topkampe fra Æresdivisionen


Ajax – Feyenoord

Opgørene mellem Ajax og Feyenoord kaldes for ”Der Klassieker”, og det siger meget om de to klubbers tilhørsforhold til hinanden. De to traditionsrige klubber har duelleret mod hinanden siden 1921, og det er blevet til næsten 200 indbyrdes opgør. Hovedstadsklubben Ajax har overtaget med næsten 90 sejre. De mange års rivalisering har resulteret i diverse slåskampe, hvor flere fans er kommet slemt til skade. De to hold spiller stadig tætte kampe, omend det er Ajax som i de seneste mange år har haft det indbyrdes overtag. De to hold har også i mange sæsoner været en del af kampen om mesterskabet, hvor det igen er Ajax som har taget de fleste titler. De kommer formentligt til at være en del af toppen af hollandsk fodbold i mange sæsoner fremover, så det bliver et spændende rivalopgør at følge – der er nemlig altid meget på spil.

Ajax – PSV

Rivaliseringen mellem Ajax og PSV er en af de største i Holland, men slaget mellem de to storklubber er ikke så stort og traditionsrigt som ”Der Klassieker”. Holdene er kendt for at spille nogle tætte opgør, og på statistikken har begge hold næsten vundet lige mange opgør. Ajax har indtil videre 77 sejre, mens PSV må tage til takke med 62 vundne kampe. Det lidt pudsige ved disse indbyrdes opgør, som også kaldes ”De Topper”, er, at en del tidligere spillere både har spillet for Ajax og PSV – heriblandt Patrick Kluivert, Frank Arnesen og Søren Lerby. Det er normalt ikke så populært at skifte til mesterskabsrivalen. Ajax og PSV kommer til at kæmpe om det hollandske mesterskab i de næste mange år, og de kommer formentligt til at ligge tæt i mesterskabskampen i de fleste sæsoner.

Feyenoord – PSV

Feyenoord og PSV er to klubber, som har været med i toppen af hollandsk fodbold i en årrække. De to klubber har tilsammen vundet 39 hollandske mesterskaber trofæer, så de skal begge regnes for seriøse konkurrenter til Ajax. Kampene mellem Feyenoord og PSV er på sin vis ikke en klassiker, men opgørene mellem de to klubber er altid en fornøjelse at overvære. De har begge haft stor succes i de seneste sæsoner, hvor begge klubber har vundet mesterskabet, mens de har formået at holde Ajax bag dem i mange af sæsonerne. Ajax ser dog ud til at være tilbage på toppen, så det bliver spændende at følge om de to konkurrenter igen kan fravriste mesterskabet fra hovedstadsklubben.

Ajax – AZ Alkmaar

Slagene mellem Ajax og AZ Alkmaar kaldes for ”Noord-Hollandse”-derbyet, da det er slaget om Nordholland. Ajax har som oftest været storebror i forholdet, da hovedstadsklubben har vundet langt de fleste opgør over Alkmaar. Alkmaar har blot vundet det hollandske mesterskab to gange i 1981 og 2009, og det er en brøkdel af de titler, som Ajax har stående hjemme i trofæskabet. På trods af niveauforskellen, så er det nogle ganske intense opgør, holdene udkæmper. Der har været flere danskere i begge klubber – heriblandt Kenneth Perez i AZ Alkmaar (2000-2006), samt Laudrup-brødrene og Dennis Rommedahl i Ajax. Perez spillede efterfølgende i både Ajax og PSV. Hvis du gerne vil se et rigtig intenst derby, hvor der bliver gået til stålet, skal du se Ajax mod AZ.

Twente – Feyenoord

Feyenoord har i mange år været et toneangivende hold i hollandsk fodbold, mens Twente ikke har kunne følge med i helt samme tempo. Derfor er Feyenoord også den mest traditionsrige og succesfulde klub af de to, men det gør ikke kampene mindre interessante. Twente var med i toppen af Æresdivisionen i slutningen af 00´erne, hvor det kulminerede med et mesterskab i sæsonen 2009/2010. Rivaliseringen mellem de to klubber startede blandt andet, da en Twente-fan i starten af 1990´erne blev stukket til døde af en Feyenoord-fan, og derefter har der været intense kampe både på og uden for banen. I sidste sæson endte Twente midt i rækken, men hvis holdet kan kæmpe sig tilbage til toppen af Æresdivisionen igen, så kan vi få nogle meget interessante kampe mellem Twente og Feyenoord.

Tre alternativer til Æresdivisionen


La Liga

Hvis du er til flot og teknisk fodbold, så er spansk fodbold lige noget for dig. Messi, Suarez, Bale og Benzema er klar til at give dig lækkerier i verdensklasse, og når du ser en La Liga-kamp, er der næsten altid garanti for god underholdning. Du kan live streame kampene fra den bedste spanske række uden abonnement hos bookmakerne.

Ligue 1

Ligue 1 byder typisk på underholdende fodbold. PSG er de helt store kanoner, mens Nice, Marseille og Lyon er holdene, der gerne kæmper for at bryde dominansen i toppen. Hvis du vil se noget moderne fodbold uden så mange dikkedarer, så er fransk fodbold det rigtige for dig. Du kan live streame alle franske kampe abonnementsfrit hos bookmakerne – via både mobil, tablet og computer.

Serie A

Juventus er suveræne i Italien med otte mesterskaber i træk. Hold som Juventus, Roma og Napoli spiller seværdige kampe uge efter uge, og de faldne kæmper – AC Milan og Inter – ligner også klubber, der er på vej i den rigtige retning. Følg det italienske drama via let tilgængelig og abonnementsfri live streaming hos bookmakerne.

Værd at vide om streaming af Æresdivisionen


Du kan live streame kampene fra den bedste hollandske række direkte på mobil, tablet og computer.

Du kan se meget mere end bare hollandsk fodbold hos bookmakerne. Eksempelvis kan du hos Bet365 se både La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1. Du finder også mere end 20 andre sportsgrene, hvis du skal have lidt afveksling fra fodbolden.

Der er ingen skjulte gebyrer eller abonnementer forbundet med live streaming hos bookmakerne. Så længe du har mindst én krone stående på kontoen, har du adgang til det direkte signal.

bet365 live stream
100/100
Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
      Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.