Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og
vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

ÆRESDIVISIONEN

Stream Æresdivisionen direkte hos bookmakerne.
Se hollandsk topfodbold uden abonnement.

SE FODBOLD

Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme.

TRIN FOR TRIN

 1. 1. Gå til Bet365 – KLIK HER!/
 2. 2. Opret en konto/
 3. 3. Se og spil på kampene fra Æresdivisionen

LIVE STREAM ÆRESDIVISIONEN 2019/20

Du kan live streame alle kampene fra Æresdivisionen direkte hos bookmakerne. Det er nemt og lige til, og det foregår helt uden nogen form for abonnement eller pay-per-view.

Ønsker du at se med, når Kasper Dolberg, Lasse Schöne og Nicolaj Jørgensen brillerer i den bedste hollandske række?

Du kan frit vælge, hvilke kampe du ønsker at se, hvis blot du har en spilkonto, hvorpå der står penge.

Følg vores trin-for-trin herover – så er du i gang med at live streame de hollandske kampe i løbet af få minutter.

Ajax – Feyenoord

Opgørene mellem Ajax og Feyenoord kaldes for ”Der Klassieker”, og det siger meget om de to klubbers tilhørsforhold til hinanden. De to traditionsrige klubber har duelleret mod hinanden siden 1921, og det er blevet til næsten 200 indbyrdes opgør. Hovedstadsklubben Ajax har overtaget med næsten 90 sejre. De mange års rivalisering har resulteret i diverse slåskampe, hvor flere fans er kommet slemt til skade. De to hold mødte hinanden senest i sæsonen 2016/2017, hvor det blev til en 2-1 sejr til Ajax på Amsterdam Arena. På trods af sejren tabte Ajax mesterskabet til netop Feyenoord, og det virker sandsynligt, at de to klubber vil være i toppen af hollandsk fodbold også i fremtiden. Ajax har overtaget i titler og indbyrdes opgør, men Feyenoord spiller bedst i øjeblikket. Der er en mulig danskerduel i sigte i 17/18-sæsonen, med Kasper Dolberg i Ajax og Nikolai Jørgensen i Feyenoord.

Ajax – PSV

Rivaliseringen mellem Ajax og PSV er en af de største i Holland, men slaget mellem de to storklubber er ikke så stort og traditionsrigt som ”Der Klassieker”. Holdene er kendt for at spille nogle tætte opgør, og på statistikken har begge hold næsten vundet lige mange opgør. Ajax har indtil videre 56 sejre, mens PSV må tage til takke med 52 vundne kampe. Det lidt pudsige ved disse indbyrdes opgør, som også kaldes ”De Topper”, er, at en del tidligere spillere både har spillet for Ajax og PSV – heriblandt Patrick Kluivert, Frank Arnesen og Søren Lerby. Det er normalt ikke så populært at skifte til mesterskabsrivalen. Ajax og PSV kommer til at kæmpe om det hollandske mesterskab i de næste mange år, og de skal begge forsøge at fravriste Feyenoord trofæet i 2017/2018.

Feyenoord – PSV

Feyenoord og PSV er to klubber, som har været med i toppen af hollandsk fodbold i en årrække. De to klubber har tilsammen vundet 30 trofæer, så de skal begge regnes for seriøse konkurrenter til Ajax. Enten Feyenoord eller PSV har snuppet mesterskabet i Holland de seneste tre år. Kampene mellem Feyenoord og PSV er på sin vis ikke en klassiker, men opgørene mellem de to klubber er altid en fornøjelse at overvære. Feyenoord trak det længste strå i sidste sæson, hvor holdet vandt mesterskabet, men det bliver spændende at følge de to klubbers jagt efter endnu et hollandsk mesterskab i den kommende sæson. Det kan blive et opgør mellem Nikolai Jørgensen fra Feyenoord og Nikolaj Laursen fra PSV, hvis Laursen bliver skadesfri.

Ajax – AZ Alkmaar

Slagene mellem Ajax og AZ Alkmaar kaldes for ”Noord-Hollandse”-derbyet, da det er slaget om Nordholland. Ajax har som oftest været storebror i forholdet, da hovedstadsklubben har vundet langt de fleste opgør over Alkmaar. Alkmaar har blot vundet det hollandske mesterskab to gange i 1981 og 2009, og det er en brøkdel af de titler, som Ajax har stående hjemme i trofæskabet. På trods af niveauforskellen, så er det nogle ganske intense opgør, holdene udkæmper. Der har været flere danskere i begge klubber – heriblandt Kenneth Perez i AZ Alkmaar (2000-2006), samt Laudrup-brødrene og Dennis Rommedahl i Ajax. Perez spillede efterfølgende i både Ajax og PSV. Hvis du gerne vil se et rigtig intenst derby, hvor der bliver gået til stålet, skal du se Ajax mod AZ.

Twente – Feyenoord

Feyenoord har i mange år været et toneangivende hold i hollandsk fodbold, mens Twente ikke har kunne følge med i helt samme tempo. Derfor er Feyenoord også den mest traditionsrige og succesfulde klub af de to, men det gør ikke kampene mindre interessante. Twente var med i toppen af Æresdivisionen i slutningen af 00´erne, hvor det kulminerede med et mesterskab i sæsonen 2009/2010. Rivaliseringen mellem de to klubber startede blandt andet, da en Twente-fan i starten af 1990´erne blev stukket til døde af en Feyenoord-fan, og derefter har der været intense kampe både på og uden for banen. I sidste sæson endte Twente midt i rækken, men hvis holdet kan kæmpe sig tilbage til toppen af Æresdivisionen igen, så kan vi få nogle meget interessante kampe mellem Twente og Feyenoord.

På hvilke enheder kan jeg streame?

Du kan live streame kampene fra den bedste hollandske række direkte på mobil, tablet og computer.

Kan jeg se andet end Æresdivisionen?

Du kan se meget mere end bare hollandsk fodbold hos bookmakerne. Eksempelvis kan du hos Bet365 se både La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1. Du finder også mere end 20 andre sportsgrene, hvis du skal have lidt afveksling fra fodbolden.

Er der ingen skjulte gebyrer og abonnementer?

Der er ingen skjulte gebyrer eller abonnementer forbundet med live streaming hos bookmakerne. Så længe du har mindst én krone stående på kontoen, har du adgang til det direkte signal.

OPRET KONTO

Se alle kampe fra Æresdivisionen

Inklusive Ajax og Feyenoord

NYHEDER

18 09 2019
Cookiepolitik

Introduktion   Vi ønsker at være gennemsigtige over for vores brugere om, hvordan vi indsamler og bruger deres data. For...

04 09 2019
Fortrolighedspolitik

  Introduktion Denne fortrolighedserklæring beskriver, hvordan vi behandler dine personoplysninger, der kan indsamles ved besøg på denne hjemmeside. Det gælder...

ÆRESDIVISIONENS HISTORIE

 • Æresdivisionen blev spillet for første gang i 1956.
 • Ajax er den klub, der har vundet flest titler (33 stk.). Ajax er langt foran PSV (23 titler), selvom hovedstadsklubben ikke har vundet et mesterskab siden 2013/2014.
 • Æresdivisionen består af 18 hold, hvor det dårligste hold rykker direkte ned, mens de to mandskaber på de efterfølgende pladser skal i playoff.
 • Den hollandske mester får en plads i Champions League, mens rækkens nummer to får en plads i kvalifikationen til den største europæiske turnering. Klubberne, der ender som nummer 3 – 9 kan komme i Europa League, alt efter hvem der vinder pokalturneringen.
 • I sæsonen 2016/2017 vandt Feyenoord med ét point ned til Ajax. Her var danske Nikolai Jørgensen en væsentlig faktor i holdets succes.
 • Topscorer i sidste sæson var danske Nikolai Jørgensen, da han bombede 21 mål ind for mesterklubben. Kasper Dolberg fik prikket bolden 16 gange i nettet for Ajax.
 • Sæsonen varer fra august til maj.
 • De tre største stadions i Holland er Amsterdam Arena i Amsterdam (53.346 tilskuere), De Kuip i Rotterdam (51.137 tilskuere) og Phillips Arena i Eindhoven (36.500 tilskuere).
 • En række danskere spiller i den hollandske liga i øjeblikket. De mest markante profiler er Nikolai Jørgensen (Feyenoord), Kasper Dolberg (Ajax) og Lasse Schøne (Ajax). Tidligere har storspillere som Michael Laudrup, Brian Laudrup og Morten Olsen alle optrådt for Ajax.
 • Ajax spillede sig på flotteste vis i Europa League-finalen i 2016/2017, hvor det dog blev til et finalenederlag mod Manchester United.

SE ÆRESDIVISIONEN VIA STREAMING

SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

 1. Gå til Bet365 – KLIK HER!
 2. Opret en konto
 3. Se og spil på kampene fra Æresdivisionen
STREAM NU

Du kan streame alle kampene fra den hollandske Æresdivision, hvis du har en spilkonto hos Bet365. Bookmakeren udbyder live streaming på Dolberg, Jørgensen og resten af den hollandske profilskare, så du er sikret topunderholdning hver eneste uge.

Proceduren er meget simpel. Du skal blot sørge for, at du har penge stående på din spilkonto – så har du adgang til live streaming af alle mulige forskellige sportsbegivenheder. I fodbold-øjemed kan du se frem til direkte billeder fra både Æresdivisionen, La Liga, Bundesligaen og Serie A, mm.

Du kan tilgå bookmakerens live streaming fra både tablet, mobil og computer.

Følg trin-for-trin guiden til venstre, så er du klar lige straks.

ANDRE LIGAER
END ÆRESDIVISIONEN

Du kan også streame
andet end hollandsk fodbold.

PREMIER LEAGUE
SUPERLIGAEN
LA LIGA
CHAMPIONS LEAGUE
LIGUE 1
SERIE A

TRE ALTERNATIVER TIL ÆRESDIVISIONEN

La Liga

Hvis du er til flot og teknisk fodbold, så er spansk fodbold lige noget for dig. Ronaldo, Messi, Suarez, Neymar og Benzema er klar til at give dig lækkerier i verdensklasse, og når du ser en La Liga-kamp, er der næsten altid garanti for god underholdning. Du kan live streame kampene fra den bedste spanske række uden abonnement hos bookmakerne.

Ligue 1

Ligue 1 byder typisk på underholdende fodbold. PSG og Monaco er de helt store kanoner, mens Nice og Lyon er holdene, der gerne kæmper for at bryde dominansen i toppen. Hvis du vil se noget moderne fodbold uden så mange dikkedarer, så er fransk fodbold det rigtige for dig. Du kan live streame alle franske kampe abonnementsfrit hos bookmakerne – via både mobil, tablet og computer.

Serie A

Juventus er suveræne i Italien med seks mesterskaber i træk. Hold som Juventus, Roma og Napoli spiller seværdige kampe uge efter uge, og de faldne kæmper – AC Milan og Inter – ligner også klubber, der er på vej i den rigtige retning. Følg det italienske drama via let tilgængelig og abonnementsfri live streaming hos bookmakerne.

Forfatter: Anders J.

God fornøjelse med teksten om Æresdivisionen!

Web Analytics