Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og
vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

AJAX

Se alle Ajax’ kampe direkte via live streaming.
Du kan se Dolberg og co. uden abonnement.

SE FODBOLD

Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme.

TRIN FOR TRIN

  1. 1. Gå til Bet365 – KLIK HER!/
  2. 2. Opret en konto/
  3. 3. Se og spil på Ajax’ kampe
ajax amsterdam live stream

AJAX LIVE STREAM 2019/20

Ajax er en af de største talentfabrikker i moderne fodbold. Ønsker du at tage et tidligt kig på fremtidens stjerner? Så udnyt den fordelagtige live streaming hos bookmakerne, der foregår uden abonnement og pay-per-view.

Ajax og de øvrige hollandske klubber, der konkurrerer i Æresdivisionen, kan live streames direkte hos Bet365. Du skal blot sørge for at have en penge stående på din konto – så kan du se med. Dette fra både mobil, tablet og computer.

Følg vores trin-for-trin ovenfor – så er du i gang med at live streame spektakulær fodbold fra den bedste hollandske række i løbet af få minutter.

Foretrækker du andre hold end Ajax? Fortvivl ej. Bookmakerne tilbyder direkte live-billeder af klubber som FC Barcelona, Real Madrid, Bayern München og mange flere.

Se Ajax’ kampe

direkte og uden abonnement

NYHEDER

18 09 2019
Cookiepolitik

Introduktion   Vi ønsker at være gennemsigtige over for vores brugere om, hvordan vi indsamler og bruger deres data. For...

04 09 2019
Fortrolighedspolitik

  Introduktion Denne fortrolighedserklæring beskriver, hvordan vi behandler dine personoplysninger, der kan indsamles ved besøg på denne hjemmeside. Det gælder...

HISTORIEN OM AJAX

Amsterdamsche Football Club Ajax blev stiftet i 1900, og fodboldklubben tog navn efter den græske helt Aias den Store – der på latin hedder Ajax – som deltog i den trojanske krig, og er en af de centrale figurer i Iliaden. Amsterdam-klubben brugte de første ti år i den næstbedste række, indtil man rykkede op i 1911. Ajax fik i første omgang tre sæsoner i den bedste række, før klubben igen rykkede ned. Nedrykningen til den næstbedste række blev dog kun et kort visit, og Ajax kom hurtigt retur til den bedste række, hvor de i 1918 sikrede klubbens første hollandske mesterskab. Titlen kom i hus under ledelse af den engelske træner Jack Reynolds, som senere blev en legende i hovedstadsklubben. Efter det første mesterskab blev Ajax fast inventar i toppen af hollandsk fodbold, og i 1918/1919-sæsonen forsvarede de titlen efter en sæson uden et eneste nederlag – hvilket fortsat er den eneste gang, at det er sket i den hollandske liga.

I 20´erne var klubben stærk i regional sammenhæng, da klubben vandt divisionen Eerste Klasse West i 1921, 1927 og 1928. 20’erne blev dog et trofæfattigt årti for Ajax Amsterdam på det nationale plan (det blev ikke til et eneste hollandsk mesterskab), men klubben tog revanche i 30’erne, der bød på hele fem mesterskabstitler. I 1942/1943 vandt Ajax deres anden KNVB Cup, og i 1946/1947 vandt mand den ottende hollandske titel. I 1956 blev den første sæson af Eredivisie spillet, og Ajax deltog som stiftende medlem. Amsterdam-klubben blev de første vindere af ligaen, og de kvalificerede sig derfor til European Champion Clubs Cup det følgende år. Her tabte klubben til ungarske Vasas SC i kvartfinalerne. Ajax vandt deres anden Eredivisie-titel i 1960, og deres tredje KNVB-titel året efter. I 1965 indførte storspilleren Rinus Michels filosofien omkring Total Fodbold, som senere hen er blevet synonym for den hollandske klubs spillestil. I den periode spillede stjerneangriberen Johan Cruyff i klubben, og ham og Michels var med til at sikre Ajax den mest succesfulde periode igennem historien med syv Eredivisie-titler, fire KNBV-titler og tre europæiske cups. I sæsonen 1966/1967 scorede det hollandske mesterhold imponerende 122 mål i en Eredivisie sæson. De imponerende fem mesterskaber på et enkelt årti blev tangeret i 70’erne, hvor Ajax havde sin storhedstid og var en magtfaktor i europæisk fodbold. Udover fem hollandske mesterskaber vandt Ajax i dette årti Europa Cuppen for mesterhold tre år i træk fra 1970 til 1973. En af årsagerne til den store succes var Johan Cruyff, som var kommet op igennem ungdomsrækkerne og nu førte Ajax til store triumfer. Den legendariske hollænder anses i dag som en af de mest indflydelsesrige personer i fodboldens historie, og med sine præstationer som både spiller og træner for Ajax, har han opnået en status i klubben, som der formentlig aldrig er nogen, der vil komme i nærheden af at nå. Cruyff blev i 1973 belønnet med et skifte til Barcelona, men Ajax fortsatte med at vinde hollandske mesterskaber. Cryuff scorede hele 213 mål i 276 kampe for hovedstadsklubben. I både 80’erne, 90’erne og 10’erne vandt Ajax Amsterdam fire mesterskaber, mens 00’erne var skuffende med blot to mesterskaber. Ajax formåede at vinde UEFA Cuppen i 1991/1992, hvor Torino blev besejret i finalen.

Ajax spiller deres hjemmekampe på Amsterdam ArenA, og det har klubben gjort siden 1996. Der er plads til 54.033 tilskuere. Til minde om afdøde Johan Cryuff, bliver stadionet omdøbt til Johan Cryuff Arena i næste sæson. Klubben spillede før på De Meer Stadion og Amsterdams Olympiske Stadion.

I de første fire år efter årtusindskiftet sad Ajax tungt på den hollandske fodboldtrone med fire mesterskabstitler i træk, men i de sidste to sæsoner har hovedstadsklubben kunne se rivalerne fra PSV Eindhoven sejre i Æresdivisionen. I den seneste sæson tabte Ajax dog kun mesterskabet med to point, og der er derfor lagt op til en knivskarp duel i næste sæsons Æresdivision, hvor også Feyenoord ser ud til at kunne spille med om mesterskabet. Uanset hvordan de kommende sæsoner kommer til at udspille sig, vil Ajax i mange år fremover kunne kalde sig det mest vindende hold Holland. Klubben har gennem tiden vundet hele 33 hollandske mesterskaber, og det er ti mere end PSV Eindhoven, som indtager andenpladsen på listen over flest titler. Feyenoord er den sidste af de tre store klubber i Holland, men klubben er et stykke efter både Ajax og PSV i forhold til antallet af mesterskaber, da Feyenoord kun står noteret for 14 titler.

Ajax’ helt store rival er Feyenoord, og de har udkæmpet mange drabelige kampe både på og uden for banen. Duellerne bliver kaldt for The Classic, da det er de to største byer i Holland, der dyster om at have håneretten. Igennem en lang årrække var Amsterdam- og Rotterdam-klubben de altdominerende i hollandsk fodbold, og her er der bliver udkæmpet mange intense opgør. Det har tit udviklet sig voldelige episoder blandt fans, og udeholdets fans er i mange tilfælde blevet udelukket på grund af uroligheder. I 1997 blev en Ajax-supporter alvorligt såret, da de to holds tilhængere mødte hinanden inden kampen. Ajax har hele 7,1 millioner fans i Europa, mens Feyenoord kun har 1,6 millioner fans i de forskellige europæiske lande. Det siger lidt om Ajax’ kæmpe popularitet i både Holland og Europa. Ajax og Feyenoord har spillet mod hinanden næsten 200 gange, og her har Ajax et lille overtag. Seneste opgør vandt Ajax med 2-1 i 2016/2017-sæsonen.

Ajax har altid været en klub, der har været glad for at have danskere på holdkortet, og i den nuværende trup finder vi både Lasse Schøne og supertalentet Kasper Dolberg. Sidstnævnte har for alvor fået sit gennembrud, og han regnes allerede nu som en mand, man kan forvente sig rigtig meget af i fremtiden. I sidste sæson var Viktor Fischer, Lucas Andersen og Nicolai Boilesen også at finde på Ajax-holdet, men de er alle blevet sendt videre til andre klubber forud for denne sæson. Går man længere tilbage i tiden, har Ajax rådet over danske profiler som Henning Jensen, Frank Arnesen, Søren Lerby, Jesper Olsen, brødrene Laudrup, Jesper Grønkjær, Dennis Rommedahl og Christian Poulsen, mens Morten Olsen var træner for Ajax i perioden 1997-1999.

AFC Ajax Amsterdam er kendt for deres fremragende ungdomsafdeling, der har udklækket utallige verdensklassespillere. Foruden tidligere omtalte Johan Cruyff kan der nævnes spillere som Frank Rijkaard, Marco van Basten, Clarence Seedorf, Edgar Davids, Edwin van der Sar, Dennis Bergkamp, Patrick Kluivert, Rafael van der Vaart og Wesley Sneijder. Alle disse spillere har været med til at forme hollandsk fodbold igennem årene, og klubben er også kendt for deres gode ungdomsafdeling globalt. Ajax arbejder også sammen med andre storklubber om deres talenter. Den hollandske klub har blandt andet et samarbejde med spanske FC Barcelona, brasilianske Cruzeiro og sydafrikanske Ajax Cape Town.

I dag har Ajax mange unge spillere i truppen, og den største stjerne er nok danske Kasper Dolberg. Han har bombet mål ind efter behag, da han scorede hele 16 mål i 29 kampe i 2016/2017 sæsonen. Det var blandt med til at sikre Ajax en finaleplads i Europa League, hvor det blev til et nederlag mod Manchester United. Danskeren er blevet nævnt som et muligt salgsemne for Ajax, men interesserede klubber skal nok smide mange millioner kroner for at få fat i den giftige dansker.

Vil du se med, når Ajax folder sig ud i 2018/2019-sæsonen? Så få oprettet en konto hos bookmakerne, der giver dig direkte live streaming – uden abonnement.

LIVE STREAMING AF AJAX’ KAMPE

LIVE STREAMING
AF AJAX’ KAMPE

  1. Gå til Bet365 – KLIK HER!
  2. Opret en konto
  3. Se og spil på Ajax’ kampe
KLIK HER

Du er havnet det helt rigtige sted, hvis du ønsker at live streame top-fodbold uden at betale for abonnement eller pay-per-view.

Hos bookmakerne kan du se en lang række kampe fra de mest spektakulære europæiske fodboldrækker. Du skal blot sørge for at have en konto, hvorpå der står penge. Så er der adgang til den direkte transmission.

Om du er til Ajax, Feyenoord og PSV – eller FC Barcelona, Real Madrid og Atletico – så har bookmakerne kampene til dig. Du kan live streame både fra mobil, tablet og computer.

Se Ajax’ kampe

direkte og uden abonnement

TRE ALTERNATIVER TIL HOLLANDSK FODBOLD

Når Ajax er færdige med at ruge på talenterne, flyver de gerne fra reden for at prøve lykken på et endnu højere niveau. Du kan se fodbold på allerhøjeste niveau hos bookmakerne.

FC Barcelona

Luis Suarez, der har Ajax-baggrund, har pt. dagligdagen i Barcelona, hvor han sammen med Lionel Messi og Neymar leverer top-underholdning uge efter uge. Ønsker du at se FC Barcelona duellere med Real Madrid om den spanske La Liga-titel, så kan du gøre det – uden abonnement – hos bookmakerne.

AS Roma

Ligger dit fodboldhjerte hos italienerne, er det også hos bookmakerne, at du finder svaret. Hos eksempelvis Bet365 kan du live streame alle kampene fra den italienske Serie A, og således behøver du ikke at gå glip af romerne forsøg på at fravriste titlen fra Den Gamle Dame i 2018/2019. Lykkes det for De Rossi og co.? Se med!

Dortmund

Dortmund er den mest seriøse konkurrent til Bayern München i Bundesligaen. Holdet består af teknisk dygtige spillere, der har en eminent kondition, hvilket gør dem i stand til at arbejde benhårdt i samtlige 90 minutter flere gange ugentligt. Vil du se de talentfulde tyskere i aktion? Så foregår det – via både mobil, tablet og computer – hos bookmakerne.

ajax amsterdam live stream

Forfatter: Anders J. og Rasmus M.

God fornøjelse med teksten omkring Ajax.

Web Analytics