18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se Arsenal live stream online

Se Arsenals kampe fra Premier League på ViaPlay. Du kan se The Gunners i aktion via live streaming.

Arsenal hungrer efter igen at vinde Premier League, hvilket ikke er sket siden “The Invincibles”-sæsonen tilbage i 2003/04. Arsene Wenger førte The Gunners til et utal af top 4-placeringer, men kan hans efterfølger Unai Emery genfinde opskriften på succes?

Hvis du vil følge Arsenals færd i Premier League, og se om Aubameyang, Pepe og co. endelig skal lykkes med at bringe PL-trofæet hjem til Nordlondon, har du mulighed for at streame kampene live med et abonnement på ViaPlay. Du kan se med fra både mobil, tablet og computer.

Du ser herover en guide til, hvordan du kommer i gang med at live streame The Gunners’ kampe. Det nemt og lige til, og det tager ganske få minutter.

Arsenal live stream

SE ARSENALS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

HISTORIEN OM ARSENAL

Arsenal blev grundlagt i 1886 under navnet ”Dial Square”. Grundlæggerne var en gruppe arbejdere fra våbenfabrikken Royal Arsenal, og de valgte allerede en måned efter at omdøbe klubben – og i stedet navngive den efter fabrikken. Klubben kom dermed til at hedde Royal Arsenal Football Club. I 1893 valgte man imidlertid at ændre navnet igen, så holdet nu kom til at hedde Woolwich Arsenal. Woolwich var navnet på den by, som våbenfabrikken lå i, men Woolwich Arsenal blev som bekendt ikke det endegyldige navn. Efter at man gik bankerot i 1910, overtog de to forretningsmænd, Henry Norris og William Hall, klubben, og i 1913 valgte de at udelade Woolwich fra klubnavnet, således at kun Arsenal Football Club var tilbage.

Arsenals gennembrud kom i 20’erne, efter at man havde ansat Herbert Chapman som manager i 1925. Englænderen blev hentet i Huddersfield Town, og han opbyggede et stærkt Arsenal-hold, som – på grund af god indkomst fra stadionet Highbury – bestod af mange dyre spillere. Chapman førte Arsenal til klubbens første nationale trofæ i 1930, da hans hold vandt FA Cuppen efter at have slået trænernes tidligere klub, Huddersfield Town, i finalen. Herefter fulgte stor succes i den bedste engelske række, som Arsenal vandt fem gange i løbet af 1930’erne.

Efterfølgende blev der længere mellem mesterskaberne, men da Arsene Wenger i 1996 blev hentet til som ny træner for Arsenal, blomstrede succesen i de efterfølgende år. I de første ni sæsoner med den franske fodboldprofessor i spidsen, endte Arsenal i otte af dem som enten etter eller toer, og siden hans ankomst til London har The Gunners kun prøvet at slutte uden for top fire én gang. Wenger anlagde en offensiv og attraktiv form for fodbold, og i sæsonerne 1997/1998, 2001/2002 og 2003/2004 bar det frugt i form af engelske mesterskaber. 2003/2004-sæsonen kom til at gå over i historien, da Arsenal her gik igennem en hel Premier League-sæson uden at lide et eneste nederlag. London-mandskabet blev således det blot andet hold, der har opnået dette. Arsenal gik igennem 2003/2004-sæsonen med 26 sejre og 12 uafgjorte, og holdet, med store stjerner som Thierry Henry, Dennis Bergkamp og Patrick Vieira, blev døbt ”The Invincibles”.

Under Wengers vinger har Arsenal også haft succes i FA Cuppen. Franskmanden har ledt holdet til syv trofæer, hvoraf to af dem blev hentet i 1997/1998- og 2001/2002-sæsonerne, da Arsenal vandt The Double. Arsenals to seneste FA Cup-titler blev vundet i 2015 og 2017, men her har de dog fungeret som en ringe trøst for den lange mesterskabspause, som klubben har oplevet siden den sensationelle ”The Invincibles”-sæson. The Gunners har ikke vundet Premier League siden 2004, og selvom FA Cup-trofæer har været et plaster på såret, så er Arsenal-fansene både skuffede og frustrerede over, at det er så længe siden, at man har kunnet kalde sig engelske mestre.

En del af forklaringen på holdets manglende nationale succes kommer med, at man ikke har formået at holde på topspillerne. Arsenal har haft en lang tradition for at købe spillere ”ufærdige” – for så at give dem en fodbolduddannelse. Denne tradition har – for så vidt – været fastholdt, men The Gunners har bare ikke været i stand til at holde på spillerne efterfølgende, og det har kostet på resultatfronten. Det gør ondt, når man må sige farvel til sine bedste spillere, og det har Arsenal gjort af flere omgange i deres PL-trofæløse periode. Nogle af de bedste eksempler på dette fik man i 2011/2012-sæsonen, hvor der blev taget afsked med Cesc Fabregas, Samir Nasri og Gaël Clichy – og igen i 2012/2013, hvor Robin van Persie forlod klubben til fordel for Manchester United.

Under Arsene Wenger spillede Arsenal boldbesiddende og offensiv fodbold. Det har den nye manager Unai Emery i høj grad ført videre, efter Arsene Wenger endelig stoppede som træner i 2018. Holdet har da også skaffet sig et utroligt farligt angreb med Aubameyang, Pepe og Lacazette i spidsen. Omvendt har holdet en utroligt skrøbelig defensiv med Sokratis og David Luiz som danner makkerpar i det centrale forsvar. Især indkøbet af David Luiz har fået stor kritik, da mange eksperter ikke mener at han har niveau til en topklub i Premier League. Det ligner i hvert fald at Arsenals farlige angribere skal score et hav af mål hvis holdet vil nå toppen af Premier League i 2019/20-sæsonen – de fleste forventer nemlig at forsvaret kommer til at lukke et hav af mål ind.

I 2018/19-sæsonen lykkedes det ikke for Arsenal at snuppe en top4-placering, og derfor skal The Gunners igen spille Europa League i 2019/20. Det bliver interessant at se om holdet endnu engang kan nå langt i turneringen, efter de i 2018/19-sæsonen gik hele vejen til finalen, hvor de blev besejret af lokalrivalerne fra Chelsea. Det ser ud til at Unai Emery formentligt skal prioritere Europa League hvis han vil gøre sig forhåbninger om at spille Champions League til næste sæson. Konkurrencen i toppen af Premier League er nemlig utroligt hård i denne sæson, hvor Liverpool og Manchester City nærmest er selvskrevet til første- og andenpladsen. På samme tid har klubber såsom Leicester og West Ham meldt sig som reelle konkurrenter til top4-placeringerne, mens Arsenal selvfølgelig også skal kæmpe mod Tottenham, Manchester United og Chelsea i kampen om Champions League.

Et af de større kritikpunkter, der har været rejst mod Arsenal de senere år, er, at holdet ikke leverer tilstrækkeligt mod de øvrige topklubber. Kritikken synes berettiget, når man kigger nærmere på, hvordan Arsenal har klaret sig mod top4-klubberne i de seneste sæsoner. Det lader til, at Arsenal-spillerne har svært ved at ramme topniveauet, når de står overfor de største konkurrenter – og det er en tendens Unai Emery skal have gjort op med hvis han vil gøre sig forhåbninger om succes i den engelske Premier League.

Et andet af de større samtaleemner vedrørende Arsenal i de seneste år har været træneren Arsene Wenger. Kritikken af Wenger, der har styret The Gunners siden 1996, nåede et nyt højdepunkt i løbet af 2016/2017-sæsonen, og flere af spillerne kommenterede undervejs i sæsonafslutningen, at usikkerheden omkring trænersituationen var forstyrrende for spillet (Arsene Wenger havde på daværende tidspunkt ikke annonceret, om han ville fortsætte eller indstille karrieren). Efter FA Cup-triumfen valgte Arsene Wenger at tage to år mere i Arsenal (som han plejer), men i 2018 var Wenger-æraen endelig slut. I stedet er tiltrådt Unai Emery, som har haft stor succes i spansk fodbold med Sevilla. Det har længe været efterspurgt fra klubbens fans med nyt blod i trænersædet, men Emery har haft en ganske svær start med svingende resultater, når man ser bort fra finalepladsen i Europa League. Om Unai Emery har hvad der skal til for at vende skuden og om han kan få holdet til at hamle op mod de øvrige top6-klubber, kan du blive klogere på ved at oprette en konto hos ViaPlay.

Med ViaPlay kan du live streame udvalgte kampe fra den engelske Premier League, og således har du ofte mulighed for at se med, når Arsenal kæmper for at tilbageerobre sin position som tophold i engelsk fodbold. Er du mere til dramaet, der følger med, når The Gunners spiller i FA Cuppen og EFL Cuppen, kan du live streame kampene herfra abonnementsfrit hos bookmakerne.

LIVE STREAMING AF ARSENALS KAMPE

▶︎

Live

Se Arsenal live stream

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

TRE ALTERNATIVER TIL ENGELSK FODBOLD


FC Barcelona

Hvis du holder af god fodbold, nyder du sandsynligvis at se Barcelona-spillerne i aktion. Det catalanske storhold har en række af verdens bedste spillere, og Messi kan altid skabe magi. Unibet live streamer samtlige kampe fra både den spanske liga og pokalturnering, så du kan se alle Barcelonas kampe nemt. Er du mere til Real eller Atletico Madrid, kan du selvfølgelig også følge alle deres kampe.

Bayern München

Det tyske storhold moser alt og alle i Bundesligaen, og med en perlerække af stjernespillere på holdkortet, er det en fryd for øjet at se Bayern Münchens kampe. Lewandowski, Coutinho og Gnabry er blot et udpluk af tyskernes offensive esser, og disse er garant for fremragende fodbold. Du kan se alle kampe fra Bundesligaen uden abonnement eller andet, hvis du blot har en Unibet-konto med penge på kontoen.

Juventus

Den Gamle Dame dominerer Serie A, og hvis du har lyst, kan du se alle Juventus’ kampe uden abonnement hos Unibet. Er du til odds og betting, er der selvfølgelig også rig mulighed for det. Foretrækker du Roma, Napoli, Milan eller Inter, kan du selvfølgelig også live streame deres kampe, så der er masser at give sig i kast med, hvis du er interesseret i italiensk fodbold.

Mange anser Premier League som den bedste og mest underholdende liga, men fodboldverdenen har selvfølgelig også meget andet at byde på – og meget af det kan du endda se uden abonnement hos Unibet. Bookmakeren giver nemlig mulighed for live streaming af en række af Europas allerbedste fodboldligaer, hvis du blot har penge på din Unibet-konto.

OPTAKTER TIL SENESTE ARSENAL KAMPE

bet365 live stream
100/100
Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
      Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.