Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og
vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Arsenal

Se Arsenals kampe fra Premier League på ViaPlay.
Du kan se The Gunners i aktion via live streaming.

SE FODBOLD

Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme.

TRIN FOR TRIN

  1. 1. Gå til ViaPlay – KLIK HER!/
  2. 2. Opret en konto
  3. 3. Se Arsenals kampe direkte

ARSENAL LIVE STREAM 2019/20

Arsenal hungrer efter igen at vinde Premier League, hvilket ikke er sket siden ”The Invincibles”-sæsonen tilbage i 2003/2004. Arsene Wenger har ført The Gunners til et utal af top4-placeringer, men når han at vinde endnu et engelsk mesterskab, inden han går på pension?

Hvis du vil følge Arsenals færd i Premier League, og se om Alexis, Özil og co. endelig skal lykkes med at bringe PL-trofæet hjem til Nordlondon, har du mulighed for at streame kampene live med et abonnement på ViaPlay. Du kan se med fra både mobil, tablet og computer.

Du ser herover en guide til, hvordan du kommer i gang med at live streame The Gunners’ kampe. Det nemt og lige til, og det tager ganske få minutter.

Se Arsenals kampe

med ViaPlay Sport

NYHEDER

18 09 2019
Cookiepolitik

Introduktion   Vi ønsker at være gennemsigtige over for vores brugere om, hvordan vi indsamler og bruger deres data. For...

04 09 2019
Fortrolighedspolitik

  Introduktion Denne fortrolighedserklæring beskriver, hvordan vi behandler dine personoplysninger, der kan indsamles ved besøg på denne hjemmeside. Det gælder...

HISTORIEN OM ARSENAL

Arsenal blev grundlagt i 1886 under navnet ”Dial Square”. Grundlæggerne var en gruppe arbejdere fra våbenfabrikken Royal Arsenal, og de valgte allerede en måned efter at omdøbe klubben – og i stedet navngive den efter fabrikken. Klubben kom dermed til at hedde Royal Arsenal Football Club. I 1893 valgte man imidlertid at ændre navnet igen, så holdet nu kom til at hedde Woolwich Arsenal. Woolwich var navnet på den by, som våbenfabrikken lå i, men Woolwich Arsenal blev som bekendt ikke det endegyldige navn. Efter at man gik bankerot i 1910, overtog de to forretningsmænd, Henry Norris og William Hall, klubben, og i 1913 valgte de at udelade Woolwich fra klubnavnet, således at kun Arsenal Football Club var tilbage.

Arsenals gennembrud kom i 20’erne, efter at man havde ansat Herbert Chapman som manager i 1925. Englænderen blev hentet i Huddersfield Town, og han opbyggede et stærkt Arsenal-hold, som – på grund af god indkomst fra stadionet Highbury – bestod af mange dyre spillere. Chapman førte Arsenal til klubbens første nationale trofæ i 1930, da hans hold vandt FA Cuppen efter at have slået trænernes tidligere klub, Huddersfield Town, i finalen. Herefter fulgte stor succes i den bedste engelske række, som Arsenal vandt fem gange i løbet af 1930’erne.

Efterfølgende blev der længere mellem mesterskaberne, men da Arsene Wenger i 1996 blev hentet til som ny træner for Arsenal, blomstrede succesen i de efterfølgende år. I de første ni sæsoner med den franske fodboldprofessor i spidsen, endte Arsenal i otte af dem som enten etter eller toer, og siden hans ankomst til London har The Gunners kun prøvet at slutte uden for top fire én gang. Wenger anlagde en offensiv og attraktiv form for fodbold, og i sæsonerne 1997/1998, 2001/2002 og 2003/2004 bar det frugt i form af engelske mesterskaber. 2003/2004-sæsonen kom til at gå over i historien, da Arsenal her gik igennem en hel Premier League-sæson uden at lide et eneste nederlag. London-mandskabet blev således det blot andet hold, der har opnået dette. Arsenal gik igennem 2003/2004-sæsonen med 26 sejre og 12 uafgjorte, og holdet, med store stjerner som Thierry Henry, Dennis Bergkamp og Patrick Vieira, blev døbt ”The Invincibles”.

Under Wengers vinger har Arsenal også haft succes i FA Cuppen. Franskmanden har ledt holdet til syv trofæer, hvoraf to af dem blev hentet i 1997/1998- og 2001/2002-sæsonerne, da Arsenal vandt The Double. Arsenals to seneste FA Cup-titler blev vundet i 2015 og 2017, men her har de dog fungeret som en ringe trøst for den lange mesterskabspause, som klubben har oplevet siden den sensationelle ”The Invincibles”-sæson. The Gunners har ikke vundet Premier League siden 2004, og selvom FA Cup-trofæer har været et plaster på såret, så er Arsenal-fansene både skuffede og frustrerede over, at det er så længe siden, at man har kunnet kalde sig engelske mestre.

En del af forklaringen på holdets manglende nationale succes kommer med, at man ikke har formået at holde på topspillerne. Arsenal har haft en lang tradition for at købe spillere ”ufærdige” – for så at give dem en fodbolduddannelse. Denne tradition har – for så vidt – været fastholdt, men The Gunners har bare ikke været i stand til at holde på spillerne efterfølgende, og det har kostet på resultatfronten. Det gør ondt, når man må sige farvel til sine bedste spillere, og det har Arsenal gjort af flere omgange i deres PL-trofæløse periode. Nogle af de bedste eksempler på dette fik man i 2011/2012-sæsonen, hvor der blev taget afsked med Cesc Fabregas, Samir Nasri og Gaël Clichy – og igen i 2012/2013, hvor Robin van Persie forlod klubben til fordel for Manchester United.

Under Arsene Wenger ynder Arsenal at spille boldbesiddende og offensiv fodbold. Det er småt med langskudsekvilibrismen, men til gengæld er The Gunners dygtige til at spille bolden helt ind i mål. Frem mod 2017/2018 sæsonen har man hentet franskmanden Alexandre Lacazette, og han bibringer umiddelbart en sund konkurrence til Olivier Giroud og Danny Welbeck helt i front. Mod slutningen af 2016/2017 brød Wenger med sit klassiske 4-mands forsvar, men spørgsmålet er, om ikke det var mere panik end revolution. I hvert fald virker det sandsynligt, at Arsenal i den kommende sæson – bl.a. med købet af Sead Kolasinac – igen vender tilbage til en 4-backkæde. Per Mertesacker er fortsat holdets anfører, selvom det efterhånden er småt med spilletiden for den 32-årige tysker. Mertesacker har en stor stjerne hos Arsene Wenger, og tyskeren har netop bundet sig til klubben i en rolle som akademi-manager fra 2018.

I 2016/2017-sæsonen lykkedes det ikke for Arsenal at snuppe den vanlige top4-placering, og derfor skal The Gunners spille Europa League i 2017/2018. Det bliver interessant at se, hvilken tilgang, Arsene Wenger angriber turneringen med. Bliver det den Tottenhamske, hvor det langt fra er nogen katastrofe at forlade turneringen tidligt (så man kan fokusere på Premier League), eller bliver det den Manchester Unitedske, hvor Europa League netop ender som nøglen til Champions League-deltagelse? Arsene Wenger er kendt som en træner, der godt kan lide at give sine unge spillere chancen, men det kan han formentlig kun tillade sig i pokalturneringerne FA Cuppen og EFL Cuppen.

Et af de større kritikpunkter, der har været rejst mod Arsenal de senere år, er, at holdet ikke leverer tilstrækkeligt mod de øvrige topklubber. Kritikken synes berettiget, når man kigger nærmere på, hvordan Arsenal klarede sig mod top4-klubberne: Tre point fra to kampe mod Chelsea, ét point fra to kampe mod Tottenham, ét point fra to kampe mod Manchester City og nul point fra to kampe mod Liverpool. I alt 5 point af 24 mulige. Det lader til, at Arsenal-spillerne har svært ved at ramme topniveauet, når de står overfor de største konkurrenter – og det er en tendens, Arsene Wenger skal have gjort op med, hvis han vil gøre sig forhåbninger om bedre tider i 2017/2018.

Et andet af de større samtaleemner vedrørende Arsenal er, hvor længe Arsene Wenger bliver ved med at stå i spidsen for klubben. Kritikken af Wenger, der har styret The Gunners siden 1996, nåede et nyt højdepunkt i løbet af 2016/2017-sæsonen, og flere af spillerne kommenterede undervejs i sæsonafslutningen, at usikkerheden omkring trænersituationen var forstyrrende for spillet (Arsene Wenger havde på daværende tidspunkt ikke annonceret, om han ville fortsætte eller indstille karrieren). Efter FA Cup-triumfen valgte Arsene Wenger at tage to år mere i Arsenal (som han plejer), og dermed kan den 67-årige franskmand godt forberede sig på, at de kommende år bliver med en del modstand fra egne fans. Er Arsene Wenger manden, der kan genrejse Arsenal? Eller skal klubben bruge nyt managerblod, hvis det skal lykkes at besejre Chelsea, Manchester-klubberne, Tottenham og Liverpool? Du kan blive klogere på det – og mange andre dilemmaer fra engelsk fodbold – ved at oprette en konto hos ViaPlay.

Med ViaPlay kan du live streame udvalgte kampe fra den engelske Premier League, og således har du ofte mulighed for at se med, når Arsenal kæmper for at tilbageerobre sin position som tophold i engelsk fodbold. Er du mere til dramaet, der følger med, når The Gunners spiller i FA Cuppen og EFL Cuppen, kan du live streame kampene herfra abonnementsfrit hos bookmakerne.

LIVE STREAMING AF ARSENALS KAMPE

LIVE STREAMING
AF ARSENALS KAMPE

  1.  Gå til ViaPlay – KLIK HER!
  2.  Opret en konto
  3.  Se Arsenals kampe direkte
KLIK HER

Med et Viaplay Sport-abonnement kan du live streame Arsenals kampe fra Premier League via mobil, tablet og computer. Vil du se kampene på dit TV, kan du gøre det, hvis du har et SmartTV, Apple TV, Chromecast, Playstation, Xbox eller Viasat box.

Et abonnement hos Viaplay Sport koster 269 kroner om måneden, men så får du til gengæld også adgang til verdens allerbedste sport. Udover Premier League live streamer Viaplay turneringer som Champions League, Superligaen, La Liga, Serie A, etc. Streamingtjenesten begrænser sig dog ikke kun til fodbold, og du kan derfor også se andre sportsgrene som basketball, ishockey og golf.

Se Arsenals kampe

med ViaPlay Sport

TRE ALTERNATIVER TIL ENGELSK FODBOLD

Mange anser Premier League som den bedste og mest underholdende liga, men fodboldverdenen har selvfølgelig også meget andet at byde på – og meget af det kan du endda se uden abonnement hos Unibet. Bookmakeren giver nemlig mulighed for live streaming af en række af Europas allerbedste fodboldligaer, hvis du blot har penge på din Unibet-konto.

FC Barcelona

Hvis du holder af god fodbold, nyder du sandsynligvis at se Barcelona-spillerne i aktion. Det catalanske storhold har en række af verdens bedste spillere, og MSN-trioen i front kan skabe magi med deres kælne fødder. Unibet live streamer samtlige kampe fra både den spanske liga og pokalturnering, så du kan se alle Barcelonas kampe nemt. Er du mere til Real eller Atletico Madrid, kan du selvfølgelig også følge alle deres kampe.

Bayern München

Det tyske storhold moser alt og alle i Bundesligaen, og med en perlerække af stjernespillere på holdkortet, er det en fryd for øjet at se Bayern Münchens kampe. Lewandowski, Robben og Ribery er blot et udpluk af tyskernes offensive esser, og disse er garant for fremragende fodbold. Du kan se alle kampe fra Bundesligaen uden abonnement eller andet, hvis du blot har en Unibet-konto med penge på kontoen.

Juventus

Den Gamle Dame dominerer Serie A, og hvis du har lyst, kan du se alle Juventus’ kampe uden abonnement hos Unibet. Er du til odds og betting, er der selvfølgelig også rig mulighed for det. Foretrækker du Roma, Napoli, Milan eller Inter, kan du selvfølgelig også live streame deres kampe, så der er masser at give sig i kast med, hvis du er interesseret i italiensk fodbold.

Forfatter: Rasmus M. og Toke P.

God fornøjelse med teksten omkring Arsenal.

Web Analytics