18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AS Roma Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se AS Roma live stream på nettet


Se alle AS Romas kampe direkte via live streaming. Du kan se Edin Dzeko og co. uden abonnement.

Er Edin Dzeko, Alessandro Florenzi og Javier Pastore navne, der betyder noget for dig? Så er du havnet det rigtige sted.

Du kan live streame samtlige AS Romas kampe fra Serie A direkte hos bookmakerne – uden abonnement og pay-per-view. Du skal blot sørge for at have penge på saldoen, så er du klar til at nyde italiensk fodbold på højeste niveau.

Du kan streame AS Romas kampe både via mobil, tablet og computer. Følg blot vores trin-for-trin ovenfor, så er du klar til at se italiensk fodbold i løbet af ganske få minutter.

18:00 26. maj 2024
Empoli Roma
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 20. maj 2024 14:21.
as roma live stream

SE AS ROMAS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

HISTORIEN OM AS ROMA

Associazione Sportiva Roma blev grundlagt i 1927 som en fusion mellem klubberne Fortitudo-ProRoma, Alba-Audace og Roma Foot Ball Club. Formålet med denne fusion var at give den italienske hovedstad en stærk klub, der kunne konkurrere med de mere dominerende norditalienske klubber på daværende tidspunkt. Den eneste klub, der afslog fusionen, var de senere ærkerivaler SS Lazio. Fusionsklubben valgte at videreføre farverne fra Roma Foot Ball Clubs spilletrøjer, og AS Roma kom derfor til at spille i rød og gul, hvorfor klubben har fået tilnavnet ”I Giallorossi”. AS Roma har også tilnavnet ”I Lupi”, der betyder ”Ulvene” (som fremgår i klubbens logo). Det nuværende logo svarer til det, som blev brugt ved klubbens grundlæggelse, og det indeholder en afbildning af skulpturen ”Den Capitolinske Ulvinde”, som består af to spædbørn, der diger fra en hun-ulv. Skulpturen symboliserer myten om Romulus og Remus, som omhandler grundlæggelsen af Rom.

Klubben oplevede succes med det samme, da man i 1927/1928-sæsonen vandt Coni Cup. Fra 1929 spillede klubben på Campo Testaccio, der var et stadium bygget af arbejderklassen. Der skulle dog gå 15 år, før AS Roma i 1942 vandt sit første italienske mesterskab. Herefter formåede klubben ikke at lukrere på mesterskabssuccesen, men en af årsagerne hertil var, at AS Roma var meget hårdt ramt efter anden verdenskrig. Klubben rykkede ned i den næstbedste række i 1951, hvilket er den eneste nedrykning i klubbens historie. Roma kom hurtigt tilbage i den bedste italienske række, men resultaterne udeblev. Man spillede sig godt nok til en andenplads i 1954/1955-sæsonen, da den egentlige andenpladsindehaver Udinese blev tvangsnedrykket, men det var den eneste Serie A-succes, Roma oplevede i lang tid.

Efter andenpladsen kunne klubben ikke være med i toppen af Serie A, men romerne formåede alligevel at vinde en titel i starten af 1960’erne. Klubben vandt på flotteste vis Inter-Cities Fair Cup efter en finalesejr over Birmingham i sæsonen 1960/1961. AS Roma vandt deres første Coppa Italia i 1963/1964-sæsonen, men allerede i den efterfølgende sæson var klubben på randen af konkurs. De økonomiske problemer var af en så alvorlig karakter, at man på et tidspunkt hverken havde råd til at betale spillernes løn eller til at finansiere holdets transport til udebanekampe. Heldigvis trådte klubbens tilhængere til og gav en økonomisk håndsrækning, så klubben kunne køre videre. Hovedstadsklubben oplevede en smule medgang i slutningen af 60´erne, da man vandt endnu en Coppa Italia-titel.

I 1972 kunne AS Roma tilføje nok en titel til samlingen, da de vandt over Blackpool i finalen i den engelske-italienske cup. I starten af 70’erne var AS Romas præstationer meget sporadiske, og deres bedste placering i den periode var en tredjeplads i Serie A i 1974/1975. I 1979 blev Dino Viola valgt til præsident, og under hans ledelse etablerede Roma sig i toppen af italiensk fodbold. Klubben vandt igen Coppa Italia i den første sæson med Viola som præsident, da de besejrede Torino i finalen. Denne periode var den bedste for AS Roma siden 1940´erne, og klubben sluttede noget overraskende på en andenplads efter Juventus i Serie A i sæsonen 1980/1981. Der gik ikke mange år, før klubben i 1982/1983-sæsonen vandt sit andet italienske mesterskab. Desuden bød 80’erne på Coppa Italia-sejre i både 1983/1984- og 1984/1985-sæsonerne. I sæsonen 1990/1991 spillede Roma sig i finalen i UEFA Cuppen, men her blev hovedstadsklubben slået af italienske Inter i finalen. Roma vandt også pokalturneringen i samme sæson, men ellers er det mest nævneværdige i 90’erne, at Francesco Totti som 16-årig fik sin debut (1993). Klubbens bedste placering i 90’erne var en fjerdeplads i 1997/1998.

Totti skulle vise sig at blive en legendarisk skikkelse i AS Roma, og i 1998 blev han udnævnt som kaptajn for sin hjerteklub. Som blot 22-årig blev han den yngste spiller nogensinde til at agere anfører for et Serie A-hold, og i 2000/2001-sæsonen kunne Totti føre Roma til klubbens tredje Serie A-titel. Anføreren udgjorde sammen med Gabriel Batistuta og Vincenzo Montella den romerske offensiv, og de tre stjerner stod for massevis af scoringer for holdet, der på daværende tidspunkt blev trænet af Fabio Capello. I samme periode stod den tidligere verdensklasseback Cafu i romernes forsvar. Både Batistuta, Montella og Cafu blev alle optaget i Hall of Fame of Roma tilbage i 2012. Efter mesterskabet i 2000/2001 gik AS Roma igennem en periode med en masse andenpladser, da Juventus i størstedelen af tilfældene var lige en tand stærkere. I starten af 2000 fik AS Roma en økonomisk indsprøjtning. I den periode solgte klubben også bærende kræfter som Walter Samuel og Emerson for 53 millioner euro samlet.

AS Roma vandt Coppa Italia i sæsonerne 2006/2007 og 2007/2008, men siden Serie A-triumfen i 2001, har klubben ikke vundet det italienske mesterskab. De har været uhyre tæt på i flere omgange, og siden det seneste Serie A-trofæ er Roma endt på andenpladsen hele otte gange. Romerne er endt i top3 i de seneste fire sæsoner, men desværre for Rom-klubben ser Juventus ud til at sidde meget tungt på den italienske fodboldtrone. I 2016/2017 sluttede AS Roma fire point bag Juventus. Lige-ved-og-næsten præstationerne har kostet en del trænere gennem årene. AS Roma har haft hele 13 trænere siden 2000, og der handles dermed prompte af hovedstadsklubbens ledelse, hvis klubben ikke præsterer. Et andet sørgeligt faktum er, at klubben og dens fans skal sige farvel til den romerske legende Francesco Totti, der som 40-årige lægger støvlerne på hylden. Med hans enorme klubhjerte og legendestatus i Rom, kan man dog sagtens forestille sig, at romerne kommer til at se Totti bidrage til klubben i en anden rolle end som spiller. Hvem ved – måske vil Totti gå trænervejen og blive manden, der fører AS Roma til det første italienske mesterskab siden 2001?

AS Roma spiller deres hjemmekampe på det olympiske stadion i Rom, Stadio Olympico. Her er der plads til 70.634 tilskuere, og her har der været udkæmpet mange drabelige dyster siden 1953, hvor det blev klubbens hjemmebane. Klubben har før 1953 spillet deres hjemmekampe på Montovelodromo Appio (1927-1928), Campo Testaccio (1929-1940) og Stadio Nazionale del PHF (1940 – 1953). AS Roma og SS Lazio spiller begge hjemmekampe på samme stadium, og det er med til at gøre kampene mellem de to klubber til noget af det mest specielle. Der er altid gang i kedlerne, og alle spillerne på banen giver sig selv mere end maksimalt i håb om at vinde hovedstadens respekt. De to klubber har næsten mødt hinanden 200 gange, og her har AS Roma et lille overtag. Deres seneste møde fandt sted d. 1. september 2019, og her endte det uafgjort 1-1.

De nuværende stjerner på AS Roma-holdet er Edin Dzeko og Alessandro Florenzi. Dzeko har bombet mål ind efter behag i de seneste sæsoner, bl.a. i 2016/17 hvor han blev topscorer i Serie A med 29 scoringer. Florenzi er romernes styrmand, og han er en vigtig brik for både klubbens offensiv og defensiv. De to skal spille op til deres bedste, hvis klubben skal gøre sig nogle forhåbninger om et mesterskab i den nærmeste fremtid. Måske kan den nye træner Paulo Fonseca få det maksimale ud af hovedstadsklubben? Få svaret via live streaming hos bookmakerne.

LIVE STREAMING AF AS ROMAS KAMPE


▶︎

Live

Stream AS Roma online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

TRE ALTERNATIVER TIL ITALIENSK FODBOLD


Er du ikke vokset op med en idolisering af Francesco Totti? Så kan det være, at du hellere vil se andre spillere i aktion – end hans arvtagere.

Liverpool

Det engelske mandskab, Liverpool, er på vej tilbage til toppen af Premier League. Under Jürgen Klopps ledelse er der begyndt at ske lovende ting i klubben, og du kan være sikker på, at alle 11 spillere kæmper til sidste blodsdråbe for deres tyske træner. Liverpools kampe i Premier League kan overværes med et Viaplay Sport-abonnement.

Atletico Madrid

Atletico Madrid er det mest seriøse bud på en konkurrent til FC Barcelona og Real Madrid. Atletico har de seneste år udviklet sig fra at føre en forholdsvis anonym tilværelse i La Liga til at være en af de klubber, der for alvor har trukket overskrifter i Europa. Ønsker du at se Diego Simeones tropper i aktion? Så kan du gøre det uden abonnement via live streaming hos Bet365.

PSG

PSG tabte det franske mesterskab til Monaco i 2016/17, men har ellers fuldstændig domineret fransk fodbold i de seneste mange sæsoner. Kan det stjernespækkede hold fortsætte dominansen? Se med og få svaret hos Bet365, der viser alle PSG’s Ligue 1-kampe direkte via live streaming.

bet365 live stream
100/100
Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
      Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.