Reklame

Bayern München

Se alle Bayern Münchens kampe direkte via live streaming.
Du kan se Lewandowksi og co. helt uden abonnement.

KLIK HER

TRIN FOR TRIN

  1. 1. Gå til Unibet – KLIK HER!/
  2. 2. Opret en konto/
  3. 3. Se og spil på Bayern Münchens kampe
bayern munchen live stream

BAYERN MÜNCHEN LIVE STREAM 2017/18

Bayern München er en af de helt store aktører i moderne fodbold.

Har du en passion for tysk fodbold – og i særdeleshed for Bayern München – så kan du live streame alle kampene fra Bundesligaen hos bookmakerne. Dette uden et dyrt abonnement. Du kan streame, hvis du har mindst én krone stående på kontoen.

Via live streaming får du adgang til direkte billeder, når Robert Lewandowski, Thomas Müller og resten af Bayern-banden folder sig ud.

Følg vores trin for trin ovenfor – så er du i gang med at streame Bayern München om ganske få minutter. Du kan se tyskerne i aktion, uanset om du benytter mobil, tablet eller computer.

Er du til anden fodbold? Så kig i tabellen herunder, hvor du finder et udsnit af alle dagens kampe, der også kan live streames.

18 august 2017
(h)
Bayer Leverkusen
26 august 2017
(u)
Werder Bremen
9 september 2017
(u)
Hoffenheim
16 september 2017
(h)
Mainz 05
19 september 2017
(u)
Schalke 04
22 september 2017
(h)
Wolfsburg
30 september 2017
(u)
Hertha Berlin
14 oktober 2017
(h)
Freiburg
21 oktober 2017
(u)
Hamburger SV
28 oktober 2017
(h)
RB Leipzig
4 november 2017
(u)
Dortmund
18 november 2017
(h)
Augsburg
25 november 2017
(u)
Gladbach
2 december 2017
(h)
Hannover 96
9 december 2017
(u)
Eintracht Frankfurt
13 december 2017
(h)
FC Köln
16 december 2017
(u)
Stuttgart
13 januar 2018
(u)
Bayer Leverkusen
20 januar 2018
(h)
Werder Bremen
27 januar 2018
(u)
Hoffenheim
3 februar 2018
(u)
Mainz 05
10 februar 2018
(h)
Schalke 04
17 februar 2018
(u)
Wolfsburg
24 februar 2018
(h)
Hertha Berlin
3 marts 2018
(u)
Freiburg
10 marts 2018
(h)
Hamburger SV
17 marts 2018
(u)
RB Leipzig
31 marts 2018
(h)
Dortmund
7 april 2018
(u)
Augsburg
14 april 2018
(h)
Gladbach
21 april 2018
(u)
Hannover 96
28 april 2018
(h)
Eintracht Frankfurt
12 maj 2018
(h)
Stuttgart
5 maj 2018
(u)
FC Köln

Nordicbet

Nordicbet skal også fremhæves, når snakken falder på Bayern München. Bookmakeren har ofte konkurrencedygtige odds på tysk fodbold, så hvis du er til spil på sport, kan du mageligt kombinere de let tilgængelige live-billeder med en god odds-sektion hos Nordicbet.

Nordicbet giver lige nu alle nye spillere en 100 % velkomstbonus op til 1.000 kroner. Hvad venter du på?

OPRET KONTO

Se Bayern Münchens kampe

direkte og uden abonnement

NYHEDER

03 11 2017
Chelsea – Manchester United: Live stream og odds til engelsk brag d. 5. november 2017

To store og traditionsrige klubber tørner sammen i Premier League, når Manchester United gæster Stamford Bridge og Chelsea. Begge hold...

03 11 2017
FC Barcelona – Sevilla: Live stream og odds til spændende spansk opgør d. 4. november 2017

FC Barcelona ligner et hold, der har tænkt sig at vinde det spanske mesterskab i denne sæson. Mandskabet har fået...

02 11 2017
FCK – Brøndby: Live stream og odds til New Firm-derby i Superligaen d. 4. november 2017

Brøndby har ikke vundet i Parken siden 2004, men søndag har de blågule bedre forudsætninger for at hive en sejr...

HISTORIEN OM BAYERN MÜNCHEN

Bayern München er en mastodont i tysk fodbold. Bundesligaen har bare eksisteret i 54 år, og Bayern München er stukket af med titlen hele 26 gange. Det fortæller meget om klubbens stolte traditioner og høje niveau over tid. Bayern München blev grundlagt i 1900, og klubben har for længst etableret sig som en stor spiller på den allerstørste fodboldscene. Det er ikke kun nationalt, at Bayern München brillerer. I Champions League-øjemed kan Bayern München bryste sig af hele seks titler, og den seneste af disse sikrede man i 2013 i en finale mod ærkerivalerne fra Dortmund. Hvordan ser det ud for Bayern München helt aktuelt? Svaret: Det ser ret godt ud. Bayern München har snuppet det tyske mesterskab fem sæsoner i træk, og det er efterhånden ikke blevet et spørgsmål om, hvorvidt Bayern München vinder – nærmere er det et spørgsmål om, hvor stort de vinder. Robert Lewandowski og co. har taget nogle fuldstændigt vanvittige sejre de senere år, og man behøver blot at kigge tilbage til februar 2017 for at finde en 8-0-sejr over HSV.

Bayern München må siges at være ganske overlegne i Bundesligaen i disse år, men sådan har det ikke altid været. Efter to succesfulde år under træner Felix Magath fra 2004 til 2006, gik det helt galt for Bayern München i 2007. Bayern München endte helt nede på en 4. plads, og træneren blev fyret undervejs i sæsonen. 06/07-sæsonen var den første sæson i årevis, hvor Bayern München ikke vandt noget som helst – og derfor tog klubben drastiske skridt for at udbedre situationen. Man sagde farvel til halvdelen af truppen, og ind kom store navne som Franck Ribery, Miroslav Klose og Luca Toni. Med dem på holdkortet kom titlen igen til Bayern München i 07/08. I årene, der fulgte (2009 – 2012), vandt Bayern München imidlertid kun Bundesligaen én gang, og derfor måtte en masse trænere lade livet i denne periode. Jupp Heynckes førte Bayern München til titlen i 2012/13, og herefter gav han plads til Pep Guardiola, som fastholdt klubben helt i toppen, hvor de altså stadig befinder sig – nu under Carlo Ancelottis ledelese.

I de seneste år har Bayern München være dygtige til at agere på transfermarkedet, og det er også en del af forklaringen på, at de kan fastholde deres dominans i Bundesligaen. De har udviklet en tradition for at snuppe konkurrenternes bedste spillere, og således blev både Mario Götze, Robert Lewandowski og Matts Hummels hentet hos Dortmund. Man bør også fremhæve indkøb af spillere som Xabi Alonso (har nu indstillet karrieren), Douglas Costa og Arturo Vidal, der alle er kommet til fra udlandet. Indkøbene viser noget om, at klubben ikke har ængsteligheder ved at jagte spillere fra allerøverste hylde.

Nøglen til Bayern Münchens succes de seneste år – på selve grønsværen – er, at man har fundet den perfekte balance mellem offensiv og defensiv indsats. Når Bundesligaen går på sommerferie, er Bayern München typisk det hold, der både har scoret flest mål OG lukket færrest mål ind. Holdet præsterer efter recepten ”det bedste forsvar er angreb”, og da Bayern München har så mange boldsikre offensive spillere, er der ikke meget possession til modstanderne – som følgelig ikke får skabt særligt mange målscoringschancer. Helt tilbage i buret har man en kandidat til verdens bedste målmand i Manuel Neuer, og helt i front har man en af verdens dygtigste skarprettere i Robert Lewandowski. Indimellem disse led er der et utal af kvalitetsspillere, og det er sigende for niveauet på holdet, at vi ikke engang har fundet spalteplads til at nævne en type som Arjen Robben endnu. Holdkortet tæller klasse-individualister, der også fungerer kollektivt, og derfor er det ikke så overraskende, at Bayern München præsterer flot i tysk fodbold.

Kan Bayern München fastholde den positive udvikling? Få svaret på Unibet, hvor du kan se alle holdets Bundesliga-kampe i 2017/18-sæsonen direkte via live streaming.

LIVE STREAMING AF BAYERN MÜNCHENS KAMPE

LIVE STREAMING
AF BAYERN MÜNCHENS KAMPE

  1. Gå til Unibet – KLIK HER!
  2. Opret en konto
  3. Se og spil på Bayern Münchens kampe
KLIK HER

Det er helt problemfrit at komme i gang med live streamingen af Bayern Münchens kampe. Følg blot denne guide, og så er du klar til Bundesliga-bold i løbet af ganske få minutter.

Du behøver hverken abonnement eller pay-per-view. Alle Bayern Münchens kampe fra Bundesligaen er tilgængelige hos Unibet, og du slipper dermed for at gå på jagt efter tvivlsomme alternative sites.

Du kan streame alle kampene fra både mobil, tablet og computer – og det hele foregår 100 % lovligt.

Det eneste krav er, at du har mindst 1 krone stående på kontoen. Har du penge (uanset mængden) på kontoen hos Unibet, er live streamingen tilgængelig.

Se Bayern Münchens kampe

direkte og uden abonnement

TRE ALTERNATIVER TIL TYSK FODBOLD

Er du passioneret omkring andre hold end Bayern München? Så giver vi dig her tre alternativer til tyskerne, som ligeledes kan live streames hos Unibet.

Real Madrid

De forsvarende Champions League vindere fra Real Madrid leverer smuk og underholdende angrebsfodbold uge efter uge. På Zinedine Zidanes legendariske mandskab finder man spillere som Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos, så der er virkelig nogle personligheder at glæde sig over. Alle Real Madrids kampe er tilgængelige direkte via Unibet’s live streaming.

Dortmund

Bayern Münchens mest seriøse konkurrent i Bundesligaen er typisk Dortmund. Dortmund spiller meget direkte mod målet, og derfor kan du ofte blive beriget med mange flotte scoringer, når Emre Mor og co. er i aktion. Bliver 2017/18 sæsonen, hvor Dortmund tager skridtet og går forbi Bayern München? Få svaret via live streaming hos Unibet.

AS Roma

Roma er på vej tilbage til toppen af italiensk fodbold. Kan de løfte niveauet endnu en tak og udfordre Juventus’ enevælde i Serie A? Det er det helt store spørgsmål. Francesco Totti har stillet fodboldstøvlerne på hylden, men den næste generation er rustet godt til at tage over. Du kan se italiensk fodbold via live streaming hos Unibet.

bayern munchen live stream

Forfatter: Toke P.

God fornøjelse med teksten omkring Bayern München.