18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bayern München Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se Bayern München live stream online


Se alle Bayern Münchens kampe direkte via live streaming.

Har du en passion for tysk fodbold – og i særdeleshed for Bayern München – så kan du live streame alle kampene fra Bundesligaen hos bookmakerne. Dette uden et dyrt abonnement. Du kan streame, hvis du har penge stående på kontoen.

Via live streaming får du adgang til direkte billeder, når Robert Lewandowski, Thomas Müller og resten af Bayern-banden folder sig ud.

Følg vores trin for trin ovenfor – så er du i gang med at streame Bayern München om ganske få minutter. Du kan se tyskerne i aktion, uanset om du benytter mobil, tablet eller computer.

bayern munchen live stream

SE BAYERN MÜNCHEN KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

HISTORIEN OM BAYERN MÜNCHEN

Bayern München er en mastodont i tysk fodbold. Bundesligaen har bare eksisteret i 56 år, og Bayern München er stukket af med titlen hele 29 gange. Det fortæller meget om klubbens stolte traditioner og høje niveau over tid. Bayern München blev grundlagt i 1900, og klubben har for længst etableret sig som en stor spiller på den allerstørste fodboldscene. Det er ikke kun nationalt, at Bayern München brillerer. I Champions League-øjemed kan Bayern München bryste sig af hele seks titler, og den seneste af disse sikrede man i 2013 i en finale mod ærkerivalerne fra Dortmund. Hvordan ser det ud for Bayern München helt aktuelt? Svaret: Det ser ret godt ud. Bayern München har snuppet det tyske mesterskab fem sæsoner i træk, og det er efterhånden ikke blevet et spørgsmål om, hvorvidt Bayern München vinder – nærmere er det et spørgsmål om, hvor stort de vinder. Robert Lewandowski og co. har taget nogle fuldstændigt vanvittige sejre de senere år, og man behøver blot at kigge tilbage til februar 2017 for at finde en 8-0-sejr over HSV.

Bayern München må siges at være ganske overlegne i Bundesligaen i disse år, men sådan har det ikke altid været. Efter to succesfulde år under træner Felix Magath fra 2004 til 2006, gik det helt galt for Bayern München i 2007. Bayern München endte helt nede på en 4. plads, og træneren blev fyret undervejs i sæsonen. 06/07-sæsonen var den første sæson i årevis, hvor Bayern München ikke vandt noget som helst – og derfor tog klubben drastiske skridt for at udbedre situationen. Man sagde farvel til halvdelen af truppen, og ind kom store navne som Franck Ribery, Miroslav Klose og Luca Toni. Med dem på holdkortet kom titlen igen til Bayern München i 07/08. I årene, der fulgte (2009 – 2012), vandt Bayern München imidlertid kun Bundesligaen én gang, og derfor måtte en masse trænere lade livet i denne periode. Jupp Heynckes førte Bayern München til titlen i 2012/13, og herefter gav han plads til Pep Guardiola, som fastholdt klubben helt i toppen, hvor de altså stadig befinder sig – nu under Niko Kovač’s ledelese.

I de seneste år har Bayern München være dygtige til at agere på transfermarkedet, og det er også en del af forklaringen på, at de kan fastholde deres dominans i Bundesligaen. De har udviklet en tradition for at snuppe konkurrenternes bedste spillere, og således blev både Mario Götze, Robert Lewandowski og Matts Hummels hentet hos Dortmund. Man bør også fremhæve indkøb af spillere som Xabi Alonso (har nu indstillet karrieren), Douglas Costa og Arturo Vidal, der alle er kommet til fra udlandet. Indkøbene viser noget om, at klubben ikke har ængsteligheder ved at jagte spillere fra allerøverste hylde.

Nøglen til Bayern Münchens succes de seneste år – på selve grønsværen – er, at man har fundet den perfekte balance mellem offensiv og defensiv indsats. Når Bundesligaen går på sommerferie, er Bayern München typisk det hold, der både har scoret flest mål OG lukket færrest mål ind. Holdet præsterer efter recepten ”det bedste forsvar er angreb”, og da Bayern München har så mange boldsikre offensive spillere, er der ikke meget possession til modstanderne – som følgelig ikke får skabt særligt mange målscoringschancer. Helt tilbage i buret har man en kandidat til verdens bedste målmand i Manuel Neuer, og helt i front har man en af verdens dygtigste skarprettere i Robert Lewandowski. Indimellem disse led er der et utal af kvalitetsspillere, og det er sigende for niveauet på holdet, at vi ikke engang har fundet spalteplads til at nævne en type som Philippe Coutinho endnu. Holdkortet tæller klasse-individualister, der også fungerer kollektivt, og derfor er det ikke så overraskende, at Bayern München præsterer flot i tysk fodbold.

Kan Bayern München fastholde den positive udvikling? Få svaret på Bet365, hvor du kan se alle holdets Bundesliga-kampe i 2019/20-sæsonen direkte via live streaming.

LIVE STREAMING AF BAYERN MÜNCHENS KAMPE


▶︎

Live

Sådan streamer du Bayern online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

TRE ALTERNATIVER TIL TYSK FODBOLD


Er du passioneret omkring andre hold end Bayern München? Så giver vi dig her tre alternativer til tyskerne, som ligeledes kan live streames hos Bet365.

Real Madrid

Den mest vindende klub i Champions League, Real Madrid, leverer smuk og underholdende angrebsfodbold uge efter uge. På Zinedine Zidanes legendariske mandskab finder man spillere som Karim Benzema og Sergio Ramos, så der er virkelig nogle personligheder at glæde sig over. Alle Real Madrids kampe er tilgængelige direkte via Bet365’s live streaming.

Dortmund

Bayern Münchens mest seriøse konkurrent i Bundesligaen er typisk Dortmund. Dortmund spiller meget direkte mod målet, og derfor kan du ofte blive beriget med mange flotte scoringer, når Thomas Delaney og co. er i aktion. Bliver 2019/20 sæsonen, hvor Dortmund tager skridtet og går forbi Bayern München? Få svaret via live streaming hos Bet365.

AS Roma

Roma er på vej tilbage til toppen af italiensk fodbold. Kan de løfte niveauet endnu en tak og udfordre Juventus’ enevælde i Serie A? Det er det helt store spørgsmål. Francesco Totti har stillet fodboldstøvlerne på hylden, men den næste generation er rustet godt til at tage over. Du kan se italiensk fodbold via live streaming hos Bet365.

bet365 live stream
100/100
Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
      Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.