18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Besiktas Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se Besiktas live stream på nettet


Se alle Besiktas’ kampe direkte via live streaming. Hos bookmakerne kan du se alle kampe fra den tyrkiske liga helt problemfrit via live streaming.

Det er både nemt og hurtigt, og i ovenstående trin-for-trin guide kan du se, hvordan du kommer i gang med at se de direkte billeder fra Süper Lig.

besiktas live stream

SE BESIKTAS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

HISTORIEN OM BESIKTAS

Besiktas blev grundlagt i starten af 1900-tallet som en idrætsklub, der dyrkede forskellige sportsgrene. Selve fodboldholdet først blev oprettet i 1911, hvor fodbold efterhånden var blevet den mest populære sport i Osmannerriget. Besiktas er blandt de mest vindende fodboldklubber i Tyrkiet, hvor kun Galatasaray og Fenerbahce gennem tiden har oplevet større succes. Klubben spiller sine hjemmekampe på Vodafone Park i Istanbul, og der er plads til 41.903 tilskuere. The Black Eagles spillede sin første kamp på hjemmebane (dengang under navnet Dolmabahce Stadium) i 1947. Klubben har spillet på Vodafone Park siden 2016, og klubben taber sjældent på det flotte stadion, der ofte betegnes som en heksekeddel. Stadionet er blevet kåret som det næstbedste i Europa efter London Stadium i 2016. Her scorede stadionet specielt højt på ”Relation ved omgivelser”, som indebærer Vodafone Parks design og tilskuerbekvemmelighed. Vodafone Park modtog i 2015 en ”Environmentally Friendly Award”, som en anerkendelse af stadionets miljøvenlige konstruktion.

Besiktas vandt sit første tyrkiske mesterskab i 1956/1957, og i slutningen af 1950’erne nød klubben stor dominans. Her blev det til tre mesterskaber fra 1956 til 1960. I 1960 blev Besiktas det første tyrkiske hold, der deltog i Europa Cuppen. Igennem 1960’erne blev det til to mesterskaber, men derefter gik det meget stille for sig i 1970’erne. Det er siden stiftelsen af Besiktas’ fodboldhold blevet til 15 tyrkiske mesterskaber, ni pokaltitler og otte Super Cup-triumfer. Klubbens bedste internationale resultater er kvartfinaler i Champions League og UEFA Cup i sæsonerne 1986/1987 og 2002/2003. Deres seneste mesterskab kom i sæsonen 2016/2017, hvor Istanbul-klubben vandt mesterskabet for anden sæson i træk. Klubben havde sin mest succesfulde periode i starten af 1990’erne, da det blev til tre mesterskaber i træk under ledelse af Gordon Milne. Denne periode kaldes også for Golden Milne-æraen, grundet managerens store indflydelse på klubben i den periode. På det tidspunkt rådede klubben over tre farlige spillere i Metin Tekun, Ali Gültiken og Feyyaz Ucar, og de blev kaldt Metin-Ali-Feyyah (MAF). De sad på de tre forreste positioner i Besiktas’ startopstilling. Besiktas blev i den periode det første tyrkiske hold til at gå ubesejret igennem en hel sæson i Süper Lig, og de er fortsat det eneste hold, der har formået at gøre dette. Træneren fik indført 4-4-2-systemet, og det var med til at sikre mange sejre til Istanbul-klubben.

Der findes flere udlægninger af, hvordan sort og hvid blev valgt som klubbens farver. Én fortæller, at klubbens emblem og klubtrøjer oprindeligt var røde og hvide, men at man skiftede over til sort og hvid for at sørge over Balkankrigenes ofre – hvor flere af klubbens spillere var i blandt. En anden udlægning fortæller, at klubben altid har haft sort og hvid som sine farver, og at man ønskede at bruge naturens to primære farver, som er i fuld kontrast til hinanden.

Besiktas’ kælenavn ”Kara Kartallar” betyder ”De Sorte Ørne”, og det siges at stamme fra en kamp i 1940/1941-sæsonen. Besiktas havde på dette tidspunkt vundet mesterskabet i de to foregående sæsoner, og man havde fået opbygget et komfortabelt forspring. I en kamp mod Süleymaniye blev Besiktas ved med at angribe insisterende, på trods af en stor føring, og på et tidspunkt i anden halvleg råbte en fan ”Kom så, Sorte Ørne… Angrib, Sorte Ørne”. Det siges, at stadionet forstummede efter dette udråb. ”Sorte Ørne” fungerede så godt som symbol på de evigt angribende Besiktas-spillere, at holdet siden da er blevet kendt under dette kælenavn.

Besiktas har i mange år stået lidt i skyggen af de to andre store Istanbul-klubber, Galatasaray og Fenerbahce, men The Black Eagles vandt to mesterskaber i træk i sæsonerne 2015/16 og 2016/17. I sæsonen 2015/2016 formåede klubben således at triumfere i Süper Lig, hvorved de kunne fejre det første tyrkiske mesterskab siden 2009. Besiktas sluttede med fem point ned til Fenerbahce, som var den nærmeste forfølger, og den tyske lejesvend Mario Gomez endte som topscorer med hele 26 scoringer. I sæsonen 2016/2017 vandt klubben med fire point ned til Istanbul Basaksehir, og noget overraskende blev Fenerbahce nummer tre og Galatasaray nummer fire.

Besiktas har haft mange intense opgør mod de to tyrkiske rivaler Galatasaray og Fenerbahce. Besiktas og Fenerbahce har kæmpet mod hinanden hele 349 gange, og her er det meget tæt i statistikken. Besiktas har besejret Fenerbahce 124 gange, mens Fenerbahce har vundet 132 gange. De mødte hinanden senest i sæsonen 2018/19, og her delte de i porten med 3-3 på Vodafone Park. Besiktas har spillet mod Galatasaray 345 gange. 110 sejre til Besiktas og 122 sejre til Galatasaray siger noget om de to holds jævnbyrdighed. Seneste møde vandt Galatasaray med 2-0 på hjemmebane. The Black Eagles har, ligesom Galatasaray og Fenerbahce, nogle meget passionerede fans, og Besiktas’ tilhængere er kendt for ikke altid at kunne opføre sig ordentligt. Det har resulteret i diverse slåskampe mellem Besiktas, Galatasaray og Fenerbahce-fans uden for banen. De tre klubber er derudover placeret i Istanbul, og det gør opgørene endnu mere prestigefyldte og intense.

Besiktas har i løbet af de seneste år hentet mange store navne til klubben, herunder Pepe fra Real Madrid, hollandske Ryan Babel og den tidligere FCK-spiller Atiba Hutchinson. Også til den kommende sæson har man hentet gode spillere ind, først og fremmest den legendariske tyrkiske angriber Burak Yilmaz, som skal være frontmanden i kampen om mesterskabet til næste sæson.

Den helt store målscorer på Besiktas-holdet er Cenk Tosun, og han har bombet 33 mål ind i 80 kampe siden 2014. Han blev nummer to på topscorerlisten i Süper Lig i 2016/2017 med 20 mål.

Senol Günes, som kom til klubben i 2015, formåede at føre holdet til to mesterskaber. I den kommende sæson skal den nye træner Abdullah Avcı, som tidligere også har stået i spidsen for det tyrkiske landshold, forsøge at gøre Günes kunsten efter.

Der har ikke været mange danskere i Besiktas igennem tiden. Målmand Peter Kjær stod mellem stængerne hos den tyrkiske klub, og her huserede han kun i 2001, hvor det blev til seks kampe. I øjeblikket er der ingen danskere i The Black Eagles’ trup, men det kan der hurtigt komme. Victor Fischer og Anders Lindegaard har tidligere været rygtet til Besiktas, men det blev bare ved rygter. Besiktas er blevet en af de mere eftertragtede klubber efter deres flotte præstationer i de seneste sæsoner. Stjerneangriberen Diego Costa fra Chelsea er i øjeblikket rygtet til Besiktas, og træner Senol Günes har udtalt, at klubben er meget interesseret i den 28-årige brasilianer.

Tror du, at Besiktas kan vinde mesterskabet for tredje gang i træk? Se med via bookmakernes live streaming og få svaret.

LIVE STREAMING AF BESIKTAS KAMPE


▶︎

Live

Sådan streamer du Besiktas online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

TRE ALTERNATIVER TIL TYRKISK FODBOLD


Hos bookmakerne har du adgang til spandevis af live-sport. Vi giver dig her tre alternativer til Besiktas.

FC Barcelona

Barcelona skal ud og forsvare et spansk mesterskab i 2019/2020. Tror du, at det lykkes for dem? I Real Madrid vil Bale og co. være meget sultne efter at stikke en kæp i hjulet på det catalanske mandskab. Du kan live streame alle kampe, Barcelonas inklusive, fra den bedste spanske række – uden abonnement – hos bookmakerne.

Dortmund

Det er altid underholdende at se Dortmunds kampe! Der er garanti for fart over feltet, når de gulblusede går på banen, og selvom de får svært ved at hamle op med Bayern München, så er det altid en lækkert at se Dortmund-holdet i aktion. Bet365 live streamer samtlige kampe fra Bundesligaen, så du kan se Dortmund, Bayern München og alle de øvrige tyske mandskaber hver uge.

Juventus

Juventus dominerer den italienske liga sæson efter sæson, og truppen bliver hele tiden udvidet med nye klassespillere. Bookmakerne streamer alle kampe fra Serie A, og du har derfor mulighed for at se med, hver eneste gang Juventus-stjernerne folder sig ud på de italienske fodboldbaner. Du bestemmer selv, om du vil se kampene via din mobil, tablet eller computer.

bet365 live stream
100/100
Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
      Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.