BRØNDBY LIVE STREAM 2021/22

Brøndby

Se alle Brøndbys kampe via live streaming.
Du kan se Niels Frederiksens tropper i aktion på ViaPlay.

Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme.

Brøndby har oplevet stor succes i tidernes løb, både i den hjemlige liga og i europæisk fodbold. Klubben har en kæmpe skare af dedikerede fans, og derfor sørger ViaPlay naturligvis for, at disse kan få lov at opleve deres yndlingshold uge efter uge via live streaming.

Har du lyst til at se Vestegnens Drenge på grønsværen, så kan du her på siden finde en guide til, hvordan du kommer i gang med live streaming.

Du kan streame direkte på både mobil, tablet og computer, og det tager kun et par minutter at komme i gang.

SE BRØNDBYS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

HISTORIEN OM BRØNDBY

Brøndbyernes Idrætsforening, som er BIF’s officielle navn, blev stiftet i 1964. Klubben var resultatet af en fusion mellem Brøndbyøster Idrætsforening og Brøndbyvester Forening (deraf navnet ’Brøndbyernes’). På daværende tidspunkt var der tale om fodbold på amatørniveau, men klubben blev gjort professionel i 1978. Blot ni år efter, i 1987, blev Brøndbyernes IF børsnoteret som den blot anden fodboldvirksomhed i verden. Klubben i gul og blå fungerede således som foregangsmand i forhold til børsnoteringer af fodboldklubber. Det var en vis Per Bjerregaard, der stod bag både professionaliseringen og børsnotering af klubben, og Brøndby-ikonet kan derfor anses som faderen bag det Superliga-hold, du i dag kan se, hvis du gæster Brøndby Stadion.

Per Bjerregaard spillede selv i Brøndby som amatør, da holdet lå i Serie 1 (her var han anfører). I 1973 stoppede han dog, som 27-årig, sin fodboldkarriere for i stedet at blive formand i sin hjerteklub. Denne post bestred han helt indtil 2012, hvor han efter et større stormvejr og utilfredshed fra fansenes side, samt problemer med helbredet, valgte at gå af og samtidigt trække sig fra bestyrelsen. Bjerregaards første aktion som klubformand var at fyre den siddende træner, John Sinding, og i stedet ansætte landsholdsspilleren Finn Laudrup som spillende cheftræner. Dette blev et skelsættende øjeblik for Brøndby IF, hvis spillestil blev lagt om til at være mere offensivt funderet, og træner Laudrup bragte desuden sine sønner, Brian og Michael, til klubben. Brian nåede at spille 49 kampe for Brøndby, inden han drog til udlandet og skabte sig en fantastisk flot karriere, mens Michael kun spillede 38 kampe, før han rejste videre. I 2002 vendte han hjem til Vestegnen, hvor han i fire år fungerede som cheftræner for Brøndby IF, og i denne periode sørgede han for et mesterskab og to pokaltriumfer.

Brøndby har i alt vundet ti danske mesterskaber, mens klubben seks gange har vundet pokalturneringen. De blågule har også høstet stor succes i europæisk fodbold, hvor semifinalen i UEFA Cuppen i 1991, sammen med UEFA Cup-sejren over Liverpool i 1995, står som nogle af de største bedrifter. Det er også blevet til flere europæiske kvartfinaler, og Brøndby har samlet set deltaget i over 100 europæiske kampe gennem tiden. Klubbens storhedstid var i 90’erne, hvor man hentede fem danske mesterskaber og skabte opsigtsvækkende resultater i de store europæiske turneringer. Brøndby lagde suverænt fra land i dette årti, hvor Morten Olsen var træner fra 1990 til 1992. Her vandt Brøndby mesterskabet i både 1990 og 1991, og det var også Olsen, der stod ved roret, da man i 1991 var få øjeblikke fra at nå finalen i UEFA Cuppen – en sen, sen Rudi Völler-scoring gjorde dog, at Roma snuppede finalepladsen i stedet. Herefter fulgte en kæmpemæssig økonomisk nedgang, der var resultat af en fejlslagen overtagelse af klubben samt en konkurs hos forsikringsselskabet, der skulle dække det tab, som dette forårsagede.

Klubøkonomien blev reddet, men man skulle frem til 1996, før Brøndby igen kunne kalde sig danske mestre. På dette tidspunkt var Olsen skiftet ud med Ebbe Skovdahl, og EM-vinderne John Faxe Jensen og Lars Olsen var kommet tilbage til Brøndby IF. Det var i selv samme år, at de blågule slog Liverpool ud af UEFA Cuppen, og året efter kom endnu en europæisk succeshistorie, da man vendte et truende 1-3-nederlag på hjemmebane mod Karlsruhe til triumf efter 0-5 i returkampen. Ikke mindre imponerende var det, da Brøndby vandt det danske mesterskab tre år i træk fra 1996 til 1998.

Efter Ebbe Skovdahls succes drog han videre til Aberdeen, og i 2000 blev Åge Hareide i stedet udpeget som cheftræner for holdet, der havde spillere som Per Nielsen, Kim Daugaard, Mattias Jonson, Ruben Bagger og Peter Madsen som de største profiler. Hareide nåede at vinde et enkelt mesterskab, før han allerede i 2002 forlod klubben til fordel for tidligere nævnte Michael Laudrup. John Faxe Jensen blev ansat som assistenttræner, og den dynamiske duo sørgede i 2005 for, at Brøndby-fansene kunne fejre at have vundet The Double – både mesterskab og pokaltitel i samme sæson. Ved Laudrup og Faxes tiltræden blev der desuden ryddet grundigt ud i truppen, da der skulle gøres plads til egne unge talenter.

Brøndby IF har helt fra starten haft talentudvikling og ungdomsarbejde som en hjørnesten, og klubben har vundet utallige U-mesterskaber samt udviklet spillere, der har fået store internationale karrierer og masser af landskampe på CV’et. I 2014 blev der lavet en undersøgelse, der skulle identificere Europas bedste talentfabrikker, og her rangerede Brøndby på en 23. plads – ikke langt efter klubber som Porto, Arsenal og Bayern München. Blandt de største talenter, der er blevet udklækket på Vestegnen, kan man nævne spillere som Michael Laudrup, Ebbe Sand, Bent ’Turbo’ Christensen, Søren Colding, John Faxe Jensen, Per Nielsen og Peter Schmeichel. I nyere tid har Brøndby været rugekasse for spillere som Riza Durmisi, Andreas Christensen, Pierre-Emile Højbjerg og Nicolai Jørgensen, der alle spås store karrierer.

I 2006 forlod Laudrup og Faxe Vestegnen, da duoen ikke kunne få en kontraktforlængelse på plads med den blågule klub, og herefter ramlede Brøndby IF ind i den dårligste periode, klubben endnu har oplevet. René Meulensteen skiftede en tilværelse som reserveholdstræner i Manchester United ud med en rolle som cheftræner i Brøndby IF, og han blev mildt sagt aldrig nogen succes. Hollænderen hentede en række tvivlsomme spillere til klubben, og da han efter blot seks måneder forlod Vestegnen igen, stod man tilbage med noget af en opgave for at genoprette holdet. Tom Køhlert overtog trænersædet, og han fik klubben op på et niveau, hvor det lykkedes at vinde pokalturneringen i 2008. Man var dog stadig langt fra fordums styrke, og med Kent Nielsen som cheftræner kulminerede de dårlige præstationer i 2012/2013-sæsonen, hvor en sejr over Horsens i den allersidste spillerunde var det eneste, der reddede Brøndby fra nedrykning. I 2012 var den sportslige krise, sammen med store problemer med den daværende hovedsponsor KasiGroup, desuden uhyre tæt på at forårsage en konkurs i Brøndby IF.

Klubben blev dog reddet på målstregen, og den nye hovedinvestor Jan Bech Andersen gjorde sit indtog i Brøndby. Herefter begyndte det at gå langsomt fremad, og de efterfølgende sæsoner blev det til to fjerdepladser og en enkelt tredjeplads med Thomas Frank som cheftræner. Dette stillede dog hverken fans eller ledelse tilfreds, og Frank blev derfor fyret og erstattet med den tidligere Leipzig- og Stuttgart-træner Alexander Zorniger. I samme ombæring fremlagde man den såkaldte 6.4-strategi, som skulle fungere som rettesnor for klubben fremadrettet. Blandt hovedpunkterne i strategien var, at Brøndby skulle stå for stærk presfodbold, og netop dette var årsagen til, at trænervalget faldt på Zorniger. Tyskeren indførte fra første dag en mere kontant og disciplineret ledelsesstil samt en ny spillestil med ekstremt højt presspil og lynhurtigt, direkte spil mod mål. Dette kom til at stå tydeligt i kontrast til konceptet under Frank, der fremstod som en mere blød og rolig mand, der desuden sværgede til en spillestil med fokus på boldbesiddelse og ro på bolden. Zorniger indførte også flere, længere og hårdere træningspas, og han skiftede desuden Franks 4-3-3/4-2-3-1-system ud med en 4-4-2-formation med en snæver diamant på midtbanen.

Det markante skift i både ledelses- og spillestil blev med det samme en kæmpe succes, og de blågule fans tog den aggressive og underholdende stil til sig med det samme. Den største årsag til dette var selvfølgelig, at det nye koncept fungerede med det samme, og i tyskerens første sæson sørgede han for en andenplads til Drengene fra Vestegnen. Dette blev gentaget i sæsonen efter, hvor holdet efter at have indkasseret to utroligt sene mål i Horsens, endte med at smide mesterskabet på gulvet og forære det til FC Midtjylland. Siden den skuffelse har holdet ikke fundet det samme niveau, hvilket resulterede i en fyring til Zorniger. I sæsonen 2019/20 er det Niels Frederiksen som står i spidsen for holdet, og det bliver spændende at se om han igen kan gøre holdet til en reel udfordrer til FC Københavns dominans i ligaen.

LIVE STREAMING AF BRØNDBYS KAMPE


LIVE STREAMING
AF BRØNDBYS KAMPE

  1. Gå til Bet365 – KLIK HER!*
  2. Opret en konto
  3. Se og spil på Brøndbys kampe
KLIK HER*

Du kan se Brøndbys kampe direkte hos ViaPlay, som live streamer Superligaen.

Med ViaPlay får du al det bedste fra fodbolden verden – både Superliga, Champions League, Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1 og meget mere.

Du får også adgang til streaming af mange andre sportsgrene som eksempelvis ishockey, amerikansk fodbold, golf og UFC.

Klik på linket i venstre side og opret dig – så er du på ingen tid klar til at live streame Brøndby-kampe og oceaner af anden lækker sport.

SE BRØNDBYS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

TRE ALTERNATIVER TIL DANSK FODBOLD


Elsker du god fodbold? Så vil du have stor glæde af ViaPlay, som giver dig adgang til streaming af de bedste ligaer i Europa.

Real Madrid

Real Madrid er en af de allerstørste fodboldklubber i verden, og det er altid en fornøjelse at se de mange fremragende spillere, som kongeklubben råder over, i aktion. De har vundet Champions League tre år i træk, og det taler sit tydelige sprog, når snakken falder på Reals tårnhøje niveau. Med ViaPlay kan du se alle Real Madrids kampe – både i La Liga og i Champions League.

PSG

Pariserne har et ekstremt budget, og det betyder, at de har råd til nogle af verdens bedste spillere. Der er blevet postet en ufattelig mængde penge i at få PSG op i den absolutte fodboldelite, og de er nået et langt stykke ad vejen. I sæsonen 2016/17 tabte de mesterskabet til Monaco, men ellers har holdet domineret fransk fodbold. Samtidig er der forhåbninger om at vinde Champions League. Med ViaPlay kan du se alle PSG’s kampe i både Ligue 1 og Champions League.

AC Milan

Milan er en sovende kæmpe, som i de sidste mange sæsoner har været langt fra fordums styrke. Det er længe siden, at traditionsklubben for alvor har spillet med om mesterskabet, men i denne sæson satser de stort. Der er blevet hentet en række spændende spillere ind, og det ser ud til, at man forsøger at opbygge et hold, der igen kan bringe AC Milan op på et niveau, hvor det er rigtig sjovt. Følg Milans færd tilbage mod toppen af italiensk fodbold hos ViaPlay.


Forfattere: Anders J.

Er du nået herned på siden, skulle du gerne være klar til at streame fodbold direkte hos bookmakerne. Ellers kontakt mig HER.

God fornøjelse!

// Anders