18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bundesliga Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se Bundesliga live stream online


Stream Bundesligaen direkte hos bookmakerne. Se og spil på alle kampe fra Tyskland – uden abonnement.

Du kan streame Bundesligaen direkte hver fredag, lørdag og søndag. Spiller de tyske klubber i midtugen, fyres der også op for live-signalet.

Adgang til live streaming af den tyske Bundesliga er helt uden abonnement eller pay-per-view. Du kan se direkte billeder hos bookmakerne, hvis du har penge stående på din spilkonto.

Følg Bayern München, Dortmund og de andre storklubber syd for grænsen.

Brug vores trin-for-trin og begynd at streame i dag.

Bundesliga live stream

Liganavn

Bundesliga

Land

Tyskland

Grundlagt i

1963

Antal hold

18

Nuværende mestre

Bayern München

Flest mesterskaber

Bayern München

Nedrykning til

2. Bundesliga

SE ALLE KAMPE FRA BUNDESLIGAEN

INKLUSIV BAYERN OG DORTMUND

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Bundesligaens historie

Få adgang til streaming af Bundesliga


▶︎

Live

Se Bundesliga live stream

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

De kan streame de fleste kampe meget nemt. Bet365 er en af de bookmakere som dækker Bundesligaen, og her kan du live streame kampene. Faktisk viser de ikke bare langt de fleste kampe, men efterhånden dem alle.

Bundesligaen har mange stærke hold, som hvert år spiller med i toppen af de europæiske turneringer. Dortmund og Bayern München spillede Champions League-finale mod hinanden i 2013, og det kan meget vel ske igen i den nærmeste fremtid. I Bundesligaen er der mange forskellige fodboldspillere, hvilket gør det ekstra underholdende for folk at kigge på. Både fysiske forsvarsspillere og tekniske driblere kan gøre sig gældende i Bundesligaen, og det gør dem også konkurrencedygtige i europæisk fodbold.

Topkampe fra Bundesligaen


Bayern München – Dortmund

Rivaliseringen mellem Bayern München og Dortmund startede tilbage i 1990´erne. Siden 1994 er der kun fire andre klubber, som har vundet den tyske liga. Det er ganske imponerende. Der er også stor tænding og intensitet hver gang, at de to hold mødes. Storholdet Bayern München har et lille overtag på Dortmund, da de har vundet over 50 gange mod Dortmund, mens Dortmund kun har været lidt over 25 gange. De har mødt hinanden i både den tyske liga, den tyske pokalturnering og i Champions League blandt andet i finalen i 2013. Mødet mellem de to hold bliver kaldt German Clasico, og der er lige så meget gang i den som i El Clasico i Spanien mellem Barcelona og Real Madrid. Bayern og Dortmund er nok de to mest succesfulde klubber i nyere tid i tysk fodbold, og både Allianz Arena i München og Westfalenstadion i Dortmund er nogle helt fantastiske stadions.

Dortmund – Schalke 04

Slaget om Rühr står mellem Dortmund og Schalke 04, og de har kæmpet mange drabelige kampe mod hinanden. De startede allerede i 1925 med at duellere mod hinanden, og her dominerede Schalke 04 i starten. Siden hen er Dortmund kommet godt efter det, og de har nu næsten lige mange sejre i deres over 150 kampe mod hinanden igennem tiden. Schalke 04 var stærke i slutningen af 1990´erne og i starten af 2000´erne, men i de seneste år er de blevet overhalet af både Bayern München og Dortmund, men de kan hurtigt komme tilbage på sporet igen. Begge klubber har nogle flotte og unikke stadions, som er med til at skabe rammen for store fodboldkampe. Både Vestfallenstadion og Veltins-Arena er nogle fremragende hjemmebaner, som er med til at skabe en fantastisk kulisse omkring de store opgør mellem de to traditionsrige klubber.

Bayern München – Schalke 04

Bayern München og Schalke 04 har haft mange fantastiske opgør igennem tiden, og de har kæmpet mod hinanden mange gange. Schalke 04 var rigtig gode i starten af 2000, hvor holdet flere gange over München. I de senere år har Bayern taget meget revanche, og de dominerer i øjeblikket opgørene. Veltins-Arena og Alianz Arena er to af de bedste arenaer i Tyskland, da atmosfæren er helt unik. Der er tit noget at spille om, når de to hold mødes, og det gør, at der bare er spænding fra start af de fleste kampe. Danske Ebbe Sand bombede kasser ind i Bundesligaen, og han var i den grad med til at hjælpe i Schalke i deres storhedstid. En af de mest legendariske kampe mellem de to hold var i sæsonen 2000-2001, hvor Bayern vandt efter et mål i fire minutters overtid, og dermed tabte Schalke mesterskabet. Det var en klasse kamp, og mange af de kampe kan der også komme i fremtiden.

Hamburger SV – Werder Bremen

Duellerne mellem Hamburger SV og Werder Bremen bliver kaldt for de nordtyske derbyer, da de er de to mest succesfulde klubber i den region af Tyskland. De har kæmpet mod hinanden siden 1927, og her har de to hold næsten vundet lige mange kampe mod hinanden. Werder Bremen har et lille overtag, men det er tæt mellem de to klubber. De har mødt hinanden i den tyske liga, UEFA Cuppen og ligacuppen. Der er altid meget intensitet, når de to hold ente gæster Volkparkstadion i Hamburg eller Weserstadion i Bremen. Der har været en del danskere i både Hamburger SV og Werder Bremen igennem tiden. Daniel Jensen, Thomas Gravesen og Stig Tøfting er bare nogle af de danske spillere, som enten har optrådt for Hamburger SV og Werder Bremen. Hvis man er på de kanter, er det helt sikkert en kamp, der er værd at se mellem de to klubber.

Bayern München – Hamburger SV

Bayern München og Hamburger SV har kæmpet mod hinanden et utal af gange. Igennem årene har Bayern München haft et stort overtag, og i de seneste 8-10 år er dominansen blevet endnu større. Det betyder dog ikke, at kampene er kedelige. Det er nogle højintense kampe, hvor alle spillere giver sig fuldt ud. Det er slaget mellem nord (Hamburger SV) og syd (Bayern München), og der er altid smæk på. Alianz Arena er lidt større end Volkparkstadion, men Volkparkstadion har bare en unik atmosfære, som gør, at det føles om at spille på et større stadion. Slaget om Tyskland er klart en af de største klassikere i tysk fodbold, og de er tit meget underholdende.

Tre alternativer til Bundesligaen


Serie A

Serie A er lidt mere teknisk end Bundesligaen. Den italienske liga har mange tekniske spillere, som er glade for at spille hurtigt. I Serie A dominerer storholdet Juventus, mens AS Roma, Napoli og Lazio forsøger at hænge på Den Gamle Dame. Juventus er også den klub i Italien, som har vundet flest mesterskaber, da det er blevet til hele 35 styks.

Ligue 1

Ligue 1 har et stort hold i form af PSG. Resten af holdene prøver at hægte sig på storholdet, men det er tit svært for dem. Det bliver scoret mange mål i Frankrig, og specielt PSG er dygtige til at putte bolden i kassen. Fransk fodbold har nogle ligheder med tysk fodbold. Fransk fodbold er meget underholdende, og hvis du vil have en kamp med mange mål, skal du se en kamp med PSG, Lyon eller Marseille.

Premier League

Premier League minder mest om Bundesligaen af disse tre ligaer. Premier League er mere præget af store, fysiske spillere som i Tyskland. I England har de dog også nogle tekniske gode spillere, som er hurtige på fødderne. Spillere som Mohamed Salah og Sergio Agüero er spillere, som har fundet formen i England, og de er både meget tekniske og hurtige. I Tyskland har de spillere som Thiago Alcantara fra Bayern München og Marco Reus fra Dortmund, som også er nogle tekniske, gode spillere. Så hvis du vil se på teknisk og fysisk spil af højeste kaliber, er Premier League et godt valg som alternativ til Bundesligaen.

Værd at vide om streaming af Bundesligaen


Du kan streame alle Bundesliga-kampene både på din computer, mobil og tablet, så der er ingen undskyldninger for ikke at se fodbold i verdensklasse fra Tyskland.

Du kan se alle de store fodboldligaer via live streaming hos Unibet. Unibet live streamer blandt andet Serie A, Premier League, La Liga og Ligue 1, så der er gode muligheder for at blive underholdt.

Der er ingen skjulte gebyrer eller abonnementer hos Unibet. Så længe du har mindst én krone stående på din spilkonto, kan du live streame alverdens sportsbegivenheder.

bet365 live stream
100/100
Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
      Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.