CHAMPIONS LEAGUE LIVE STREAM 2023-2024

CHAMPIONS LEAGUE

Stream Champions League direkte hos ViaPlay. Se alt fra den prestigefyldte turnering via live streaming.

Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme.

Champions League er verdens største fodboldturnering, og alle fodboldspillere drømmer om at løfte pokalen med de store ører.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

18:45 3. oktober 2023
Salzburg
Real Sociedad
18:45 3. oktober 2023
Union Berlin
Braga
21:00 3. oktober 2023
SSC Napoli
Real Madrid
21:00 3. oktober 2023
PSV Eindhoven
Sevilla
21:00 3. oktober 2023
FC København
Bayern München
21:00 3. oktober 2023
Lens
Arsenal
21:00 3. oktober 2023
Manchester United
Galatasaray
21:00 3. oktober 2023
Inter
Benfica
18:45 4. oktober 2023
Atletico Madrid
Feyenoord
18:45 4. oktober 2023
Antwerpen
Shakhtar Donetsk
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. september 2023 22:39.

Turneringen byder hvert eneste år på masser af fantastiske kampe, der vil huskes mange år ud i fremtiden, og du kan se kampene hos ViaPlay.

Læs videre og følg vores trin for trin-guide, der lynhurtigt får dig i gang med live streaming hos ViaPlay.

Legendariske Kampe

AC Milan – Liverpool

Miraklet i Istanbul. Måske det største comeback i historien. Milan var forud for finalen i 2005 udråbt som favorit, og allerede efter 52 sekunder kunne Maldini bringe italienerne foran med 1-0. Inden pausen havde Crespo gjort det til både 2-0 og 3-0, og på dette tidspunkt lignede det en kedelig og allerede afgjort finale. Det blev dog langt fra tilfældet! Efter pausen kom Liverpool stormende, og da der stod 60 minutter på uret, havde Gerrard, Smicer og Alonso udlignet italienernes tremålsforspring. De sidste nervepirrende 30 minutter endte uden scoringer, og da det samme var tilfældet for den forlængede spilletid, skulle det hele afgøres i straffesparkskonkurrence. Her snuppede Jerzy Dudek i Liverpool-målet straffespark fra både Serginho, Pirlo og Shevchenko, og det betød, at Smicer i sidste ende kunne afgøre finalen og sikre Liverpool Champions League-trofæet efter en fuldstændig vanvittig kamp.

Manchester United – Bayern München

Camp Nou dannede ramme om et helt fantastisk Champions League-øjeblik, da norske Solskjær i 1999 udødeliggjorde sit navn i Manchester United. De Røde Djævle var oppe imod Bayern München i finalen, og allerede efter seks minutter kom tyskerne foran ved Mario Basler. Dette resultat holdte hele vejen igennem de 90 minutter, men mens alle ventede på slutfløjtet, der ville sikre Bayern trofæet med de store øre, opstod miraklet. I det 91. minut udlignede Sheringham til 1-1, og nu lignede det pludselig en finale, der skulle afgøres i 120 minutter eller ved hjælp af straffesparkskonkurrence. En norsk super-sub med en overordentligt veludviklet målnæse ville det dog anderledes, og dybt inde i tillægstiden lykkedes det Solskjær at prikke en afrettet hjørnesparksbold i nettet, hvorefter Camp Nou eksploderede i ekstrem United-eufori.

Deportivo La Coruña – AC Milan

I 2003/2004-sæsonen mødte de forsvarende mestre fra AC Milan i kvartfinalen Deportivo La Coruña, som ikke blev levnet mange chancer. Spanierne tabte den første af to kampe med 1-3, og selvom de havde hjemmebanefordelen i returopgøret, regnede ingen dem for at have en jordisk chance for videre avancement. AC Milan havde på dette tidspunkt ikke indkasseret et eneste mål på udebane i løbet af turneringen, og den italienske trup rummede verdensstjerner som Maldini, Nesta, Cafu, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Inzaghi og Shevchenko. Deportivo nægtede dog at ligge sig fladt ned, og en scoring fra Pandiani efter blot fem minutters spil sørgede for fornyet håb. Spanierne skulle dog bruge tre scoringer yderligere, men det viste sig ikke at være umuligt. Valerón og Luque bankede bolden i kassen efter henholdsvis 35 og 44 minutter, og i anden halvleg kunne Fran efter 76. minutter sætte en scoring ind, som stadig den dag i dag vil være indprentet i Milan-tilhængernes hukommelse. Italienerne formåede ikke at komme på tavlen, og de forsvarende mestre måtte se sig ude allerede i kvartfinalen.

FC Barcelona – Chelsea

Chelsea blev Champions League-mestre i 2012, men i semifinalen havde mange afskrevet englænderne efter den første af to kampe mod de forsvarende mestre fra Barcelona. Det første opgør blev spillet i London, og her hentede catalanerne en 1-0-sejr. Forud for returopgøret på den stærke hjemmebane Camp Nou, stod det klart, at der virkelig skulle noget ekstraordinært til, hvis Barcelona ikke skulle snuppe finalebilletten. Skæbnen ville det dog sådan, at Chelsea skulle formå at slå mægtige Barcelona med 0-2 på spanierens egen hjemmebane, og Di Matteo og co. kunne derfor fortsætte til den finale, som de endte med at triumfere i. Det første mål blev scoret af Ramires i første halvlegs overtid, men englænderne manglede stadig en scoring for at undgå forlænget spilletid. Ekstra spilminutter blev der dog ikke noget af, da Torres i 92. minut satte den afgørende og forløsende scoring ind.

FC Barcelona – PSG

Sidste års Champions League-turnering bød på et helt igennem hæsblæsende opgør mellem Barcelona og PSG, som mødtes i kvartfinalen. Kampen er efterfølgende blevet omtalt som ”miraklet på Camp Nou”, da Barcelona formåede at vende et gigantisk nederlag til det fantastiske comeback, der ellers lignede en umulighed. PSG havde i den grad chokeret catalanerne i den første kamp i Paris, hvor hjemmeholdet havde vundet med hele 4-0. Alt lå derfor til parisisk avancement, men det skulle Neymar og co. komme til at lave om på. Allerede efter tre minutter sørgede Suarez for en scoring, der gjorde, at comebacket måske kunne blive en realitet. PSG-backen Kurzawa scorede selvmål efter 40 minutter, og da Messi så scorede til 3-0 efter 50 minutter, var alt pludseligt åbent. Der gik dog ikke længe før Cavani havde sænket det spanske humør med en scoring, men herefter tog Neymar skeen i den anden hånd. Brasilianeren scorede efter både 88 og 91 minutter, og dybt inde i overtiden lagde han en sukkerbold til Roberto, som kunne sætte det afgørende søm i den parisiske kiste. Derved blev det fantastiske comeback en realitet.

FAQ

På hvilke enheder kan jeg streame?

Du kan streame kampene fra Champions League på både mobil, tablet og computer.

Kan jeg se andet end Champions League?

Ja, med et Viaplay Sport-abonnement kan du se kampe fra både Superligaen, Premier League, La Liga og meget andet.

Er der ingen skjulte gebyrer?

Et Viaplay Sport-abonnement koster 269 kroner i måneden, og det kommer uden skjulte gebyrer.

Champions League live stream

Liganavn

Champions League

Kontinent

Europa

Grundlagt i

1955 (1992)

Antal hold

32

Nuværende mestre

Liverpool

Flest mesterskaber

Real Madrid

SE UDVALGTE KAMPE FRA CHAMPIONS LEAGUE

INKLUSIV REAL OG BARCA

CHAMPIONS LEAGUES’ HISTORIE

 • Champions League-turneringen blev afholdt for første gang i 1955 som ’Europa Cuppen for mesterhold’, mens den version af turneringen, som vi kender i dag, så dagens lys i 1992.
 • Champions League samler de allerbedste klubber i Europa, og mens de bedst placerede hold i kontinentets stærkeste ligaer kvalificerer sig direkte til turneringen, skal de øvrige igennem en kvalifikationsturnering for at få billet til verdens fineste klubturnering.
 • 32 hold kæmper hvert år om Champions League-titlen. De fordeles i første omgang i otte grupper á fire hold, hvorfra de to bedste fra hver gruppe går videre til turneringens ottendedelsfinaler.
 • Champions League-finalen tiltrækker hvert år et utal af TV-seere, og 2012/2013-sæsonens finale blev overværet af 360 millioner mennesker.
 • Liverpool er forsvarende Champions League-mestre efter de i 2019 brød en stime på tre Champions League-titler i træk til Real Madrid.
 • Real Madrid er indehaver af rekorden for flest Champions League-triumfer, da de har vundet turneringen 13 gange. Milan er nummer to på listen med syv sejre.
 • De spanske hold har nydt den største succes i Champions League, som 18 gange er blevet vundet af et spansk mandskab. Trofæet er 13 gange blevet vundet af engelske klubber og 12 gange af italienske klubber.
 • Real Madrid-legenden Iker Casillas, som i øjeblikket spiller i FC Porto, er med sine 164 kampe den spiller i historien, der flest gange har optrådt i Champions League.
 • Cristiano Ronaldo er manden med flest scoringer i Champions League-turneringen nogensinde. Portugiseren står i skrivende stund noteret for 126 mål i 163 kampe, og superstjernen er selvfølgelig ikke færdig med at banke kasser ind i den fornemste turnering.
 • Der er urimeligt store summer i på spil i Champions League, hvor Real Madrid i 2016/2017-sæsonen forventes at have vundet over 400 millioner kroner på deres vej til trofæet.

SE CHAMPIONS LEAGUE VIA STREAMING


SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

 1. Gå til bet365 – KLIK HER!*
 2. Opret en konto
 3. Se udvalgte kampe fra Champions League
STREAM NU*

Viasat har rettighederne til Champions League, og det betyder, at du kan se kampene fra verdens største klubturnering hos streamingtjenesten ViaPlay.

Med ViaPlay kan du streame Champions League, Premier League, Superliga, La Liga og meget mere. Et abonnement giver også adgang til NHL, NFL, UFC, Formel 1 og golf, så der er rig mulighed for at få set masser af lækker sport, hvis du har ViaPlay.

ANDRE TURNERINGER
END CHAMPIONS LEAGUE


Du kan også streame
andet end Champions League.

TRE ALTERNATIVER TIL CHAMPIONS LEAGUE


Premier League

Hvis du sætter pris på en god fodboldkamp med masser af nerve, så er du garanteret fan af Premier League. Den bedste engelske liga rummer nogle af verdens allerbedste klubber og fodboldspillere, og der er altid tryk på, når de engelske hold tørner sammen. Du kan se kampene fra Premier League hos ViaPlay.

Superliga

Er du fodboldfan? Så har du formentlig en favoritklub i Danmark, og med ViaPlay kan du se dette holds kampe via live streaming.

La Liga

Nogle af de verdens bedste spillere har deres daglige gang i La Liga. La Liga byder på masser af tekniske lækkerier og bunkevis af mål, så der er mange gode grunde til at følge den spanske liga hos ViaPlay.


Forfatter: Rasmus M.

God fornøjelse med teksten om Champions League.