18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Champions League Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se Champions League live stream online


Stream Champions League direkte hos ViaPlay. Se alt fra den prestigefyldte turnering via live streaming.

Champions League er verdens største fodboldturnering, og alle fodboldspillere drømmer om at løfte pokalen med de store ører.

Turneringen byder hvert eneste år på masser af fantastiske kampe, der vil huskes mange år ud i fremtiden, og du kan se kampene hos ViaPlay.

Læs videre og følg vores trin for trin-guide, der lynhurtigt får dig i gang med live streaming hos ViaPlay.

Champions League live stream

Liganavn

Champions League

Kontinent

Europa

Grundlagt i

1955 (1992)

Antal hold

32

Nuværende mestre

Real Madrid

Flest mesterskaber

Real Madrid

SE UDVALGTE KAMPE FRA CHAMPIONS LEAGUE

INKLUSIV REAL OG BARCA

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Champions Leagues historie

Få adgang til streaming af Champions League


▶︎

Live

Se Champions League direkte

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Viasat har rettighederne til Champions League, og det betyder, at du kan se kampene fra verdens største klubturnering hos streamingtjenesten ViaPlay.

Med ViaPlay kan du streame Champions League, Premier League, Superliga, Serie A, Bundesliga, Aeresdivisionen, Ligue 1, La Liga og meget mere. Et abonnement giver også adgang til NHL, NFL, UFC, Formel 1 og golf, så der er rig mulighed for at få set masser af lækker sport, hvis du har ViaPlay.

Legendariske Champions League kampe


AC Milan – Liverpool

Miraklet i Istanbul. Måske det største comeback i historien. Milan var forud for finalen i 2005 udråbt som favorit, og allerede efter 52 sekunder kunne Maldini bringe italienerne foran med 1-0. Inden pausen havde Crespo gjort det til både 2-0 og 3-0, og på dette tidspunkt lignede det en kedelig og allerede afgjort finale. Det blev dog langt fra tilfældet! Efter pausen kom Liverpool stormende, og da der stod 60 minutter på uret, havde Gerrard, Smicer og Alonso udlignet italienernes tremålsforspring. De sidste nervepirrende 30 minutter endte uden scoringer, og da det samme var tilfældet for den forlængede spilletid, skulle det hele afgøres i straffesparkskonkurrence. Her snuppede Jerzy Dudek i Liverpool-målet straffespark fra både Serginho, Pirlo og Shevchenko, og det betød, at Smicer i sidste ende kunne afgøre finalen og sikre Liverpool Champions League-trofæet efter en fuldstændig vanvittig kamp.

Manchester United – Bayern München

Camp Nou dannede ramme om et helt fantastisk Champions League-øjeblik, da norske Solskjær i 1999 udødeliggjorde sit navn i Manchester United. De Røde Djævle var oppe imod Bayern München i finalen, og allerede efter seks minutter kom tyskerne foran ved Mario Basler. Dette resultat holdte hele vejen igennem de 90 minutter, men mens alle ventede på slutfløjtet, der ville sikre Bayern trofæet med de store øre, opstod miraklet. I det 91. minut udlignede Sheringham til 1-1, og nu lignede det pludselig en finale, der skulle afgøres i 120 minutter eller ved hjælp af straffesparkskonkurrence. En norsk super-sub med en overordentligt veludviklet målnæse ville det dog anderledes, og dybt inde i tillægstiden lykkedes det Solskjær at prikke en afrettet hjørnesparksbold i nettet, hvorefter Camp Nou eksploderede i ekstrem United-eufori.

Deportivo La Coruña – AC Milan

I 2003/2004-sæsonen mødte de forsvarende mestre fra AC Milan i kvartfinalen Deportivo La Coruña, som ikke blev levnet mange chancer. Spanierne tabte den første af to kampe med 1-3, og selvom de havde hjemmebanefordelen i returopgøret, regnede ingen dem for at have en jordisk chance for videre avancement. AC Milan havde på dette tidspunkt ikke indkasseret et eneste mål på udebane i løbet af turneringen, og den italienske trup rummede verdensstjerner som Maldini, Nesta, Cafu, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Inzaghi og Shevchenko. Deportivo nægtede dog at ligge sig fladt ned, og en scoring fra Pandiani efter blot fem minutters spil sørgede for fornyet håb. Spanierne skulle dog bruge tre scoringer yderligere, men det viste sig ikke at være umuligt. Valerón og Luque bankede bolden i kassen efter henholdsvis 35 og 44 minutter, og i anden halvleg kunne Fran efter 76. minutter sætte en scoring ind, som stadig den dag i dag vil være indprentet i Milan-tilhængernes hukommelse. Italienerne formåede ikke at komme på tavlen, og de forsvarende mestre måtte se sig ude allerede i kvartfinalen.

FC Barcelona – Chelsea

Chelsea blev Champions League-mestre i 2012, men i semifinalen havde mange afskrevet englænderne efter den første af to kampe mod de forsvarende mestre fra Barcelona. Det første opgør blev spillet i London, og her hentede catalanerne en 1-0-sejr. Forud for returopgøret på den stærke hjemmebane Camp Nou, stod det klart, at der virkelig skulle noget ekstraordinært til, hvis Barcelona ikke skulle snuppe finalebilletten. Skæbnen ville det dog sådan, at Chelsea skulle formå at slå mægtige Barcelona med 0-2 på spanierens egen hjemmebane, og Di Matteo og co. kunne derfor fortsætte til den finale, som de endte med at triumfere i. Det første mål blev scoret af Ramires i første halvlegs overtid, men englænderne manglede stadig en scoring for at undgå forlænget spilletid. Ekstra spilminutter blev der dog ikke noget af, da Torres i 92. minut satte den afgørende og forløsende scoring ind.

FC Barcelona – PSG

Sidste års Champions League-turnering bød på et helt igennem hæsblæsende opgør mellem Barcelona og PSG, som mødtes i kvartfinalen. Kampen er efterfølgende blevet omtalt som ”miraklet på Camp Nou”, da Barcelona formåede at vende et gigantisk nederlag til det fantastiske comeback, der ellers lignede en umulighed. PSG havde i den grad chokeret catalanerne i den første kamp i Paris, hvor hjemmeholdet havde vundet med hele 4-0. Alt lå derfor til parisisk avancement, men det skulle Neymar og co. komme til at lave om på. Allerede efter tre minutter sørgede Suarez for en scoring, der gjorde, at comebacket måske kunne blive en realitet. PSG-backen Kurzawa scorede selvmål efter 40 minutter, og da Messi så scorede til 3-0 efter 50 minutter, var alt pludseligt åbent. Der gik dog ikke længe før Cavani havde sænket det spanske humør med en scoring, men herefter tog Neymar skeen i den anden hånd. Brasilianeren scorede efter både 88 og 91 minutter, og dybt inde i overtiden lagde han en sukkerbold til Roberto, som kunne sætte det afgørende søm i den parisiske kiste. Derved blev det fantastiske comeback en realitet.

Tre alternativer til Champions League


Premier League

Premier League

Hvis du sætter pris på en god fodboldkamp med masser af nerve, så er du garanteret fan af Premier League. Den bedste engelske liga rummer nogle af verdens allerbedste klubber og fodboldspillere, og der er altid tryk på, når de engelske hold tørner sammen. Du kan se kampene fra Premier League hos ViaPlay.

Supeliga

Superliga

Er du fodboldfan? Så har du formentlig en favoritklub i Danmark, og med ViaPlay kan du se dette holds kampe via live streaming.

LaLiga

La Liga

Nogle af de verdens bedste spillere har deres daglige gang i La Liga. La Liga byder på masser af tekniske lækkerier og bunkevis af mål, så der er mange gode grunde til at følge den spanske liga hos ViaPlay.

Værd at vide om streaming af Champions League


Du kan streame kampene fra Champions League på både mobil, tablet og computer.

Ja, med et Viaplay Sport-abonnement kan du se kampe fra både Superligaen, Premier League, La Liga og meget andet.

Et Viaplay Sport-abonnement koster 269 kroner i måneden, og det kommer uden skjulte gebyrer.

bet365 live stream
100/100
Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
      Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.