Chelsea – Manchester United: Live stream og odds til engelsk brag d. 5. november 2017

Skrevet den:

Reklame*

To store og traditionsrige klubber tørner sammen i Premier League, når Manchester United gæster Stamford Bridge og Chelsea. Begge hold har brug for en sejr for at komme tættere på City helt i toppen af Premier League. Et nederlag vil samtidigt være meget skidt, da hold som Tottenham og Arsenal puster de to mandskaber i nakken. Hvem løber med sejren, eller får vi en pointdeling? Vi giver dig her en optakt med live streaming, spilforslag og forventede startopstillinger til Chelsea – Manchester United. Du kan se med hos Viaplay fra kl. 17:30 søndag d. 5. november 2017.

SE KAMPEN NU

LIVE STREAM CHELSEA – MANCHESTER UNITED D. 5. NOVEMBER 2017

Hvem har lagt den perfekt gameplan? Conte eller Mourinho? Følg opgøret mellem Chelsea og Manchester United direkte hos Viaplay. Det koster 269 kroner om måneden for et Viaplay Sport abonnement, og det giver dig adgang til mange af de store ligaer og turneringer heriblandt Premier League, Superligaen og Champions League.

Trin for trin-guide:
1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!
2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto
3. Du får en gratis måned til film og serier
4. Find Chelsea – Manchester United i kalenderen

SE KAMPEN NU

ODDS PÅ LIVERPOOL – MANCHESTER UNITED

Hvem vinder kampen?
Chelsea: 2,50
Uafgjort: 3,20
Manchester United: 3,20

Antal mål
Over 2,5 mål: 2,30
Under 2,5 mål: 1,65

Handicap (0-1)
Liverpool: 5,10
Uafgjort: 3,95
Manchester United: 1,57

Læs også: Chelsea

OPTAKT: CHELSEA – MANCHESTER UNITED D. 5. NOVEMBER 2017

Chelsea spillede en skidt kamp i Champions League, hvor London-klubben blev sendt hjem med et 0-3 nederlag til AS Roma på Stadio Olympico. I Premier League er holdet ved at komme bedre med efter en dårlig periode i september måned. Chelsea er indtil videre på en fjerdeplads, men med en sejr over United er tredjepladsen også meget tæt på.

Manchester United er i ret god form, da klubben blot har tabt et enkelt opgør i Premier League i denne sæson. Det er nok til en andenplads i Premier League for Mourinhos tropper, men en sejr er nødvendig for ikke at blive hægtet for langt bagud i forhold til Manchester City.

Begge klubber spillede Champions League i midtugen. Her vandt United over Benfica på hjemmebane, mens Chelsea som sagt tabte til AS Roma på udebane.

Chelsea har vundet fem ud af de seneste seks opgør over Manchester United på Stamford Bridge, så det må give de blå fra London ekstra tro på tingene.

Chelsea kan ikke gøre brug af skadesplaget Victor Moses, mens N’Golo Kanté og César Azpilicueta er tvivlsomme.

Det ser noget anderledes ud i Manchester Uniteds trup. Zlatan Ibrahimovic og Marouane Fellaini er med sikkerhed ude af opgøret mod Chelsea,, mens der sås tvivl, om Michael Carrick, Paul Pogba, Marcus Rojo og Jesse Lingard spiller.

Ingen af de to hold har karantæneramte spillere.

Alvaro Morata er Chelseas skarpeste mand med seks mål totalt indtil videre. Romelu Lukaku er topscorer for Manchester United med syv scoringer.

Chelsea forventet startopstilling: Courtois – Rüdiger, Luiz, Cahill – Zappacosta, Bakayoko, Kanté, Alonso – Pedro, Hazard – Morata

Manchester United forventet startopstilling: Gea – Bailly, Smalling, Jones – Valencia, Matic, Herrera, Young- Mkhitaryan – Rashford, Lukaku

Læs også: Manchester United

Vores bud på kampen
Uafgjort til odds 3,20 hos Unibet

Manchester United kommer på en svær opgave på udebane. Tidligere har vi set, at Mourinho ikke er bange for at gå efter et uafgjort resultat i de svære kampe, og kampen mod Chelsea kan meget vel blive en af dem. Begge hold vil selvfølgelig forsøge at score, men vi tror, at de to klubber er gode til at holde hinanden væk fra de helt store målchancer. Et uafgjort resultat er derfor vores bud.

Seneste indlæg

3. november 2017
FC Barcelona – Sevilla: Live stream og odds til spændende spansk opgør d. 4. november 2017
FC Barcelona ligner et hold, der har tænkt sig at vinde det spanske mesterskab i denne sæson. Mandskabet har fået...
2. november 2017
FCK – Brøndby: Live stream og odds til New Firm-derby i Superligaen d. 4. november 2017
Brøndby har ikke vundet i Parken siden 2004, men søndag har de blågule bedre forudsætninger for at hive en sejr...
20. oktober 2017
Tottenham – Liverpool: Live stream og odds til klasseopgør i Premier League d. 22. oktober 2017
Tottenham og Liverpool tørner sammen på Wembley i Premier League, som ikke har været en optimal hjemmebane for Eriksen og...