18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Chelsea Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se Chelsea live stream på nettet


Se alle Chelseas kampe direkte via live streaming. Du kan streame Chelseas kampe fra Premier League hos ViaPlay.

Chelsea vandt det engelske mesterskab i 2016/2017. Kan de fravriste Manchester City, som vandt den seneste sæson, titlen i 2023/2024?

ViaPlay stiler efter at tilbyde deres kunder streaming af al den bedste sport i verden, og du finder ovenfor en guide til, hvordan du kommer i gang.

Chelsea live stream

SE CHELSEAS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

 1. Gå til bet365
 2. Opret konto
 3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

HISTORIEN OM CHELSEA

Chelsea er en af de yngre engelske klubber, da grundlæggelsen først fandt sted i 1905. Grundlæggerne var de to brøde Joseph og Gus Mears, som ejede stadionet Stamford Bridge, som er beliggende i Fulham, London. Før 1905 blev stadionet primært blev brugt til atletik, men de to brødre ønskede, at stadionet skulle danne rammen om professionelle fodboldkampe af højeste kaliber, og da det lokale hold Fulham FC ikke var interesseret i at leje Stamford Bridge, besluttede de sig for at grundlægge en helt ny fodboldklub. Da klubnavnet Fulham allerede var taget, var man nødt til selv at finde på et navn til den nye klub, og valget faldt på Chelsea Football Club.

Allerede i klubbens anden sæson var oprykningen til den bedste engelske række sikret, men i de efterfølgende år fungerede Chelsea som et elevatorhold, der skiftevis spillede i den bedste og næstbedste række. Den første store Chelsea-præstation kom i 1915, hvor klubben nåede helt frem til finalen i FA Cuppen. I 1920 sluttede klubben som nummer tre i den bedste engelske række, og det var London-klubbens bedste resultat på daværende tidspunkt. Efter 1920 skrev Chelsea under med en række spillere, og det skulle vise sig at være en god idé. Holdet blev nemlig et tophold i perioden, der fulgte.

I 1952 skete der en mindre ændring i Chelseas koncept. Den tidligere engelske landsholdsspiller, Ted Drake, overtog managerposten, og han moderniserede klubben. Han arbejdede meget med talentudvikling, og mange af Chelseas aldrende spillere forlod klubben. Det resulterede i, at Chelsea – et par år efter – var helt med i toppen af League Championship (den daværende Premier League).

I 1955 vandt Chelsea sit første trofæ, og det var endda et engelsk mesterskab. I de følgende mange år var der decideret trofætørke i Chelsea, som måtte vente til 1965 og 1970 før det næste sølvtøj kom i hus – efter triumfer i henholdsvis ligacup og FA Cup. Herefter blev Drake fyret, og den nye træner Tommy Docherty kunne ikke følge op på succesen fra 1955. Igennem 1970´erne oplevede Chelsea en meget turbulent tid. Klubben ville gerne renovere Stamford Bridge, men det var med til at true London-klubbens økonomi. I en periode i start 80’erne var det uvist, om Chelsea ville miste sin pga. finansiel krise. Holdet rykkede ned i 3. division for første gang i klubbens historie, men kom dog hurtigt tilbage til den bedste række igen i 1983/1984.

I 1992 startede Premier League, men i de første par sæsoner havde Chelsea meget begrænset succes. Det var først i 1996, da Ruud Gullit blev ansat som spillende træner, at der skete noget i Chelsea. Klubben vandt FA Cuppen i 1997, og Gullit fik tiltrukket nogle verdensklassespillere til klubben. I 1998 blev Gullit dog skiftet ud med Gianluca Vialli, og han var med til at give Chelsea et par trofæer. Holdet vandt både League Cuppen, UEFA Winners Cup og UEFA Super Cup i 1998. Næste store højdepunkt for Chelsea var i 2002, hvor holdet spillede sig i FA Cup-finalen.

Chelsea har mange forskellige rivaliseringer med engelske klubber. De blåblusede fra London har haft nogle drabelige dyster med Arsenal og Tottenham, som nok er de to største rivaler lige i øjeblikket. Det er slaget om London, og her er der meget prestige på spil. Chelsea har duelleret mod Arsenal næsten 200 gange, og her har The Gunners flest sejre totalt. Deres seneste møde fandt sted i Europa League-finalen i sæsonen 2018/19, og her strøg Chelsea til tops med en stor sejr på 4-1. Klubberne har kæmpet mod hinanden siden 1907. Chelsea har til gengæld overtaget mod deres anden rival Tottenham. Her har Chelsea vundet 70 gange. Senest vandt Chelsea over Tottenham med 2-0 i Premier League i sæsonen 2018/19. Deres første møde forekom i 1909.

Der skulle gå 50 år mellem Chelseas første og andet engelske mesterskab, idet klubben først sluttede som etter i den bedste engelske række igen i 2004/2005-sæsonen med succestræneren Jose Mourinho ved roret. Til gengæld tog de så mesterskabet to år i træk, da Chelsea lykkedes med at forsvare mesterskabet i den efterfølgende sæson. Chelsea blev blot det femte engelske hold til at genvinde det engelske mesterskab siden 2. verdenskrig. Den store succes skal tilskrives den russiske rigmand Roman Abramovich og hans indtog i London-klubben i 2003. Milliardæren købte Chelsea og begyndte derefter at poste uanede mængder af penge i klubkassen. Det store økonomiske boost gav Chelsea mulighed for stort set at købe præcist de spillere, som de ønskede, og i de efterfølgende sæsoner blev spillere som Hernán Crespo, Didier Drogba, Michael Essien og Andriy Shevchenko hentet for store summer. I 2005 og 2007 blev det til tre titler (to i League Cuppen og en i FA Cuppen). Mourinho blev herefter erstattet af Avram Grant, og han førte klubben til Champions League-finalen i 2008, hvor det blev til et nederlag til Manchester United efter straffesparkskonkurrence.

Siden da har Chelsea kontinuerligt været med helt i toppen af engelsk fodbold, og siden Abramovichs tiltræden som ejer har Chelsea vundet seks mesterskaber, hvoraf det seneste kom i 2016/2017-sæsonen. The Blues har ydermere oplevet succes i Champions League, da Roberto Di Matteo, som blev udnævnt som midlertidig træner efter fyringen af André Villas-Boas, førte holdet til en sejr over Bayern München i finalen i 2012. Senest vandt holdet Europa League i sæsonen 2018/19 under den karismatiske manager Maurizio Sarri. I den kommende sæson er der dog skiftet ud på trænerbænken, hvor klublegenden Frank Lampard kommer til at stå i spidsen for London-klubben.

Chelsea har haft en del danskere i truppen gennem tiden. Den nuværende TV-vært og tidligere professionelle fodboldspiller, Jakob Kjeldbjerg, spillede tre sæsoner i Chelsea fra 1993 til 1996. Før Kjeldbjerg havde Nils Middelboe spillet en årrække for Chelsea. Han havde en god periode i klubben, og fik tilnavnet ”The Great Dane”. Danskeren spillede i klubben fra 1913 til 1923. Efter Jakob Kjeldbjerg var den danske stjerne Brian Laudrup en tur forbi Chelsea i 1998-1999. Det blev ikke den store succes for Laudrup, som hurtigt skiftede til FCK efter otte måneder. Igennem 00´erne slog Bjarne Goldbæk, Jes Høgh og Jesper Grønkjær deres folder i London-klubben. Den største succes af de tre var nok Jesper Grønkjær, som spillede hos Chelsea fra 2000 til 2004. Her fik han 119 kampe og scorede 11 mål. I 2002/2003 lavede Grønkjær en kasse, der senere hen er blevet kaldt for ”Billion pound målet”, da det siges, at dette mål er grunden til, at den russiske rigmand Roman Abramovich valgte at investere i klubben.

I den nuværende trup er landsholdspilleren Andreas Christensen at finde, og han har haft stor succes. Han har i et par sæsoner været udlejet til Borussia Mönchengladbach, og her har danskeren været en af de helt store profiler. Efter hjemkomsten til Chelsea har han kæmpet en hård kamp om en plads i startopstillingen, og det ser ud til at Frank Lampard har et godt øje til det danske talent. Han kæmper dog med gode spillere såsom Kurt Zouma, Antonio Rüdiger og unge Fikayo Tomori om en plads i startopstillingen.

Chelsea vandt på flotteste vis Europa League i 2018/19, hvor det også blev til en tredjeplads i Premier League. Det betyder at de skal spille Champions League i næste sæson. Har du lyst til at følge London-mandskabet i jagten på endnu en titel? Så er det ViaPlay, du skal have fat i.

LIVE STREAMING AF CHELSEAS KAMPE


▶︎

Live

Sådan streamer du Chelsea online

 1. Gå til bet365
 2. Opret konto
 3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Du kan se Chelseas kampe hos ViaPlay, som viser al det bedste fra fodboldens verden, samt mange andre sportsgrene. Du kan streame via din mobil, tablet og computer, men også via dit TV, hvis du SmartTV, Apple TV, Chromecast, Playstation, Xbox eller en Viasat box.

ViaPlay viser både Premier League, Champions League, La Liga, Superliga mm., men du har også mulighed for at se eksempelvis Formel 1, NBA, NHL, golf og meget mere med et abonnement på streamingtjenesten.

TRE ALTERNATIVER TIL ENGELSK FODBOLD


Se herunder, hvad du også kan få adgang til via live streaming.

Champions League

Med ViaPlay kan du følge verdens største og mest prestigefyldte fodboldturnering på tætteste hold. Det er her de allerbedste hold i Europa mødes, og hver eneste sæson byder turneringen på et utal af fantastiske kampe. Hvis du holder af fodbold, så er Champions League selvfølgelig et must-see, og med ViaPlay kan du se alle kampene fra turneringen.

FC Barcelona

Catalanerne henrykker fodboldelskere verden over med deres flotte spil og mange fremragende teknikere. Du kan se holdes kampe uden abonnement hos bookmakerne. Eksempelvis Unibet live streamer samtlige kampe fra både La Liga og Copa del Rey, så du kan følge med i alle Barcas kampe, hvis du lyster. Er du mere til Real Madrid, Atletico Madrid, Sevilla eller et helt andet spansk hold, kan du selvfølgelig også se alle deres kampe.

Dortmund

Dortmund er fodboldfeinschmeckerens foretrukne hold i Tyskland, og det er med god grund. Holdet har bygget deres succes på fremragende talentudvikling, og deres fans er blandt de allerbedste i Europa. Du kan se Delaney, Reus og co. nemt hos bookmakerne, hvis du blot har penge på saldoen. Bookmakerne live streamer nemlig også alle kampe fra Bundesligaen, og du vælger selv, om du vil streame via din mobil, tablet eller computer.

SE CHELSEAS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

▶︎

Live

Holde øje – online

 1. Gå til bet365
 2. Opret konto
 3. Se fodbold live
Besøg bet365

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

OPTAKTER TIL SENESTE CHELSEA KAMPE


bet365 live stream
100/100
Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
   Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.