Dortmund – Real Madrid: Live stream og odds til Champions League d. 26. september 2017

Skrevet den:

Reklame*

Real Madrid har endnu ikke ramt topniveauet, og derfor bliver det meget interessant at se, om de kan bide skeer med Dortmund på Signal Iduna Park i denne anden runde fra Champions League. Bliver det Pierre-Emerick Aubameyang eller Cristiano Ronaldo, der kan strække armene i sejrsrus? Du får her live stream, odds, optakt og forventede startopstillinger til Dortmund – Real Madrid, som vises på Viaplay fra kl. 20:45 tirsdag d. 26. september 2017.

LIVE STREAM DORTMUND – REAL MADRID D. 26. SEPTEMBER 2017

Anden runde i Champions League står for døren tirsdag d. 26. september 2017, og du har mulighed for at se kampene fra den prestigefyldte europæiske fodboldturnering med et abonnement på Viaplay Sport. Det koster 269 kroner månedligt, og giver dig blandt andet adgang til braget mellem Dortmund og Real Madrid.

Trin for trin-guide:
1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!
2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto
3. Du får en gratis måned til film og serier
4. Find Dortmund – Real Madrid i kalenderen

ODDS PÅ DORTMUND – REAL MADRID

Hvem vinder kampen?
Dortmund: 3,00
Uafgjort: 3,60
Real Madrid: 2,20

Antal mål
Over 2,5 mål: 1,40
Under 2,5 mål: 2,87

Handicap (1-0)
Dortmund: 1,70
Uafgjort: 4,33
Real Madrid: 3,75

Læs også: Dortmund

OPTAKT: DORTMUND – REAL MADRID D. 26. SEPTEMBER 2017

Real Madrid har ikke haft nogen opmuntrende start på sæsonen. De forsvarende spanske mestre er allerede gledet syv point bagud i La Liga i forhold til FC Barcelona, og i de seneste aktioner mod Real Betis (0-1-nederlag) og Alaves (2-1-sejr) har det ikke set overbevisende ud. Real Madrid vandt let med 3-0 over APOEL Nicosia i første runde af Champions League, men alt andet end en pligtsejr her ville også have været katastrofalt.

Dortmund åbnede CL-eventyret med et 3-1-nederlag til Tottenham. Siden har tyskerne dog formået at rejse sig med tre Bundesliga-sejre og en samlet målscore på 14-1. FC Köln (5-0), HSV (0-3) og Mönchengladbach (6-1) er alle blevet udspillet.

Dortmund og Real Madrid har ofte mødt hinanden i Champions League-sammenhæng, så der er tale om to klubber, der kender hinanden. De to seneste indbyrdes kampe er endt 2-2. Dortmund har lavet 10 point af 12 mulige i fire indbyrdes kampe mod Real Madrid på Signal Iduna Park siden 2012.

Vi er tidligt ude med denne optakt, men i skrivende stund ser det ud til, at Real Madrid fortsat må undvære både Mateo Kovacic, Marcelo og Karim Benzema. Toni Kroos er tvivlsom. Dortmund kan også være uden en håndfuld spillere, inklusive Marco Reus.

Dortmund forventet startopstilling: Bürki – Piszczek, Sokratis, Toprak, Toljan – Dahoud, Weigl, Kagawa – Yarmolenko, Aubameyang, Pulisic.

Real Madrid forventet startopstilling: Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Nacho – Ceballos, Casemiro, Modric – Bale, Ronaldo, Isco.

Læs også: Real Madrid

Vores bud på kampen
Dortmund eller uafgjort til odds 1,70 hos Bet365

Dortmund har aldrig tabt en hjemmekamp til Real Madrid, så hvorfor skulle tyskerne tabe nu, hvor Cristiano Ronaldo og co. kommer i dårlig form? Holdenes fire seneste møder på Signal Iduna Park har efterladt Dortmund med tre sejre og én pointdeling, og frem mod kampen her har tyskerne vist storspil med tre back-to-back sejre og en målscore på 14-1. Formpilen peger altså opad for Dortmund, mens den peger nedad for Real Madrid. Vi regner med, at hjemmeholdet – som minimum – får et point ud af anstrengelserne.

Seneste indlæg

3. november 2017
Chelsea – Manchester United: Live stream og odds til engelsk brag d. 5. november 2017
To store og traditionsrige klubber tørner sammen i Premier League, når Manchester United gæster Stamford Bridge og Chelsea. Begge hold...
3. november 2017
FC Barcelona – Sevilla: Live stream og odds til spændende spansk opgør d. 4. november 2017
FC Barcelona ligner et hold, der har tænkt sig at vinde det spanske mesterskab i denne sæson. Mandskabet har fået...
2. november 2017
FCK – Brøndby: Live stream og odds til New Firm-derby i Superligaen d. 4. november 2017
Brøndby har ikke vundet i Parken siden 2004, men søndag har de blågule bedre forudsætninger for at hive en sejr...