18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Dortmund Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se Dortmund live stream online


Se alle Dortmund kampe direkte via live streaming. Du kan se Reus og co. helt uden abonnement.

Dortmund nyder stigende popularitet i disse år, og det er der en grund til. Holdet spiller meget underholdende angrebsfodbold, og det ligger i klubbens DNA, at man hellere vil vinde 4-3 end 2-0.

Har du lyst til at se med, når Dortmund duellerer med Bayern München i Bundesligaen? Så kan du gøre det let hos bookmakerne, der tilbyder lovlig live streaming på alle kampene fra den bedste tyske række.

Live streamingen hos bookmakerne foregår uden abonnement – du skal blot sørge for at have penge stående på din spilkonto. Du kan nyde de direkte billeder fra både mobil, tablet og computer. Følg vores trin-for-trin ovenfor, så er du i gang med det samme.

17:30 21. april 2024
Borussia Dortmund Bayer Leverkusen
15:30 27. april 2024
RB Leipzig Borussia Dortmund
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 20. april 2024 3:27.
borussia dormund live stream

SE DORTMUND KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

HISTORIEN OM DORTMUND

Ballspiel-Verein Borussia 1909, bedre kendt som Borussia Dortmund, blev stiftet i 1909. Grundlæggerne var en gruppe unge mænd, som førhen havde været en del af Trinity Youth, som var et fodboldhold, der var tilknyttet den katolske kirke. Mændene var utilfredse med at blive holdt under opsyn af præsten Hubert Dewald, og de besluttede derfor at starte deres egen klub. Den nye klub fik navn efter det lokale ølbryggeri Borussia, og holdet lagde ud med at spille i blå- og hvidstribede spilletrøjer. Der gik dog ikke mange år før man, i 1913, skiftede over til at spille i de sorte og gule farver, som vi kender Borussia Dortmund for den dag i dag. Klubben har derfor fået kælenavnet ”De sorte og gule” (Die Schwarzgelben). Den første tid bragte ikke de helt store resultater med sig, og i slutningen af 20’erne var klubben faretruende tæt på at gå konkurs. Heldigvis for Borussia Dortmund trådte en tilhænger af klubben dog til med en donation, der fik klubbens økonomi tilbage på ret køl.

I 1930´erne skete der en stor udskiftning i klubben grundet nazismens indtog i Tyskland. Dortmunds præsident blev fyret, da han nægtede at slutte sig til nazistpartiet, og flere medlemmer af bestyrelsen brugte klubbens kontor til at producere anti-nazistiske brochurer. Det betød, at disse medlemmer blev henrettet. Klubben fik dog succes i den nyoprettede liga Gauliga Westfalen, men det var først efter 2. verdenskrig, at klubben fik sit afgørende gennembrud. I løbet af denne tid udviklede der sig en rivalisering med Schalke 04.

Der skulle gå 47 år før BVB Dortmund i 1956 vandt sit første nationale mesterskab, men til gengæld formåede man derefter at genvinde titlen øjeblikkeligt. I 1963 vandt Dortmund den sidste udgave af det tyske fodboldmesterskab og deres tredje nationale titel. Samme år blev der etableret den første professionelle fodboldliga i Tyskland, og her var Dortmund et af 16 hold, der skulle konkurrere. 1965 og 1966 var ligeledes gode år for klubben, da man formåede at vinde henholdsvis DFB-pokalen og UEFA Pokalvindernes Turnering, som var datidens Champions League. I 1966 endte Dortmund på andenpladsen efter 1860 München. Herefter fik Dortmund sig en stor krise, da holdet havde økonomiske problemer i 1970´erne, hvilket blandt andet resulterede i en nedrykning i 1972. Klubben fik dog oprejsning med et nyt stadion i 1974, og en oprykning til den bedste række i 1976. Dortmund havde dog fortsat økonomiske problemer igennem 1980´erne, og i 1986 var klubben meget tæt på at rykke ned igen. De efterfølgende 90’ere bød på stor succes, hvilket mere eller mindre kan tilskrives ansættelsen af Ottmar Hitzfeld i 1991. Allerede året efter var klubben millimeter fra at vinde det tyske mesterskab, og i 1992 nåede man til finalen i UEFA Cuppen. Præmiepengene blev investeret i en række dygtige spillere, og det viste sig at være en god forretning. De sort- og gulstribede vandt nemlig Bundesligaen i både 1995 og 1996. I 1997 fik Dortmund endnu mere succes, da holdet strøg til tops i Intercontinental Cup og Champions League. Stjernespilleren Mathias Sammer blev kåret som Europas bedste fodboldspiller i 1996 efter en fremragende sæson for Dortmund. I 1998 nåede den tyske klub til semifinalerne i Champions League, men i kampene mod Real Madrid manglede Dortmund en del nøglespillere, og derfor glippede den samlede sejr.

Borussia Dortmund startede 00’erne godt ved at vinde Bundesligaen i 2002 med Mathias Sammer ved trænerroret. I samme sæson spillede klubben sig i UEFA-finalen, men har tabte de til hollandske Feyenoord. På trods af den store succes på fodboldbanen, var klubben i dybe økonomiske problemer, og resultaterne var skuffende efter 2002. I 2006/2007-sæsonen var Dortmund sågar på randen til nedrykning. Samme år blev Westfalenstadion omdøbt til Signal Iduna Park, da et lokalt forsikringsselskab gik ind for at reducere noget af Dortmunds gæld. Fodboldstadionet er det største i Tyskland med plads til 81.359 tilskuere. Dortmund havde i øvrigt det største gennemsnitlige tilskuerantal til deres kampe i 2010/2011 med hele 80.478 på stadion pr. kamp. Det siges af mange, at der er en helt speciel stemning på Signal Iduna Park, da fansene altid støtter deres hold og møder op på stadion, lige meget hvilken kamp der er tale om. Dortmund er den næststørste sportsklub i Tyskland, og klubben var det 11. største fodboldhold i verden i 2015/2016.

I 2008 skete der dog noget skelsættende i Dortmund: Man ansatte Jürgen Klopp som ny træner. Den karismatiske tysker bragte fornyet energi og optimisme ind på holdet, og han udviste stor tillid til en lang række af klubbens unge spillere. Dortmund vandt herefter det tyske mesterskab i både 2011 og 2012, og siden da har klubben været fast inventar i den absolutte top af tysk fodbold. I 2011 blev klubben kåret til årets klub i Tyskland ved den årlige German Sports Personality of the Year-awardshow. I de sidste syv sæsoner har Borussia Dortmund dog måtte se Bayern München snuppe mesterskabet, og det kommer til at kræve en ekstraordinær indsats at vippe storklubben af pinden. Succestræneren Jürgen Klopp forlod Dortmund i 2015, mens Thomas Tuchel, som efterfølgende overtog trænerposten, også gjorde det godt. Den nuværende træner er Lucien Favre, som har bevaret Dortmunds position som den umiddelbart største trussel mod Bayern München.

Dortmund har i mange år haft en stor rivalisering med Schalke 04, og kampene bliver kaldt for Revierderbys (Ruhr derbys). De to klubber har mødt hinanden 153 gange, og her har Schalke 04 en lille overvægt af sejre. Schalke 04 har vundet 60 opgør, mens Dortmund må tage til takke med 51 sejre indtil videre. Deres seneste møde fandt sted i april 2019, hvor Schalke vandt hele 4-2 på Signal Iduna Park. Deres første møde fandt sted helt tilbage i 1925.

Dortmund har et meget ungt og spændende hold, som altid er garant for underholdende fodbold. Angriberen Paco Alcacer, som kom til klubben fra selveste FC Barcelona, har været utroligt skarp og banket mål ind på samlebånd for klubben. Udover Alcacer råder Dortmund også over to spillere i verdensklasse, nemlig Mario Götze og Marco Reus. Mario Götze er kommet tilbage til klubben efter et par år hos rivalen Bayern München. Marco Reus har altid spillet i Dortmund, og han er noteret for 240 kampe og 117 mål for klubben. Reus blev kåret som den fjerdebedste fodboldspiller i verden i 2013. Disse to spillere bliver meget vigtige for Dortmunds succes i sæsonen 2019/2020. Dortmund har også to danskere i truppen. Den tidligere Lyngby-spiller Jacob Bruun Larsen har vist sig flot frem med mange flotte mål i klubben. Desuden blev Thomas Delaney i juli 2018 hentet i Werder Bremen, hvor han faktisk kun nåede at spille én sæson inden han altså blev hentet til storklubben. Han har også fået tilspillet sig en fast plads i startopstillingen på den defensive midtbane, hvor han har leveret solide præstationer. Det bliver spændende at følge de to danskere fremover i Dortmund.

Det bliver interessant at følge Dortmunds kampe i denne sæson, hvor holdet skal forsøge at bide skeer med suveræne Bayern München i Bundesligaen. Du kan se dramaet udfolde sig via live streaming hos bookmakerne.

LIVE STREAMING AF DORTMUND KAMPE


▶︎

Live

Sådan streamer du Dortmund online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Det er meget lige til at komme i gang med live streamingen af Dortmunds kampe i Bundesligaen. Følg blot guiden her, så har du live-billeder rullende over skærmen i løbet af et kort øjeblik.

Du behøver ikke noget abonnement, du behøver ikke at betale for pay-per-view. Du skal blot oprette en konto hos eksempelvis Bet365, og sørge for, at du har penge stående på din saldo. Så har du adgang til bookmakerens live streaming-sektion.

Alle kampene kan live streames fra både mobil, tablet og computer. På den måde er du sikker på, at du kan se med, selvom du er på farten.

TRE ALTERNATIVER TIL TYSK FODBOLD


Vil du hellere live streame andre hold end Dortmund? Måske du bliver fristet at vores tre forslag herunder.

PSV

PSV Eindhoven er begyndt at røre på sig i hollandsk fodbold. De har markeret sig med et par gode europæiske run’s i de seneste sæsoner, og de går også ind til 2019/2020-sæsonen med store ambitioner. De vandt det hollandske mesterskab i 2017/2018, men skal forsøge at forbedre sidste sæsons andenplads i den aktuelle sæson. Kan de gøre det? Få svaret ved at live streame holdets kampe hos bookmakerne – uden abonnement.

Liverpool

Jürgen Klopp, der tidligere har haft dagligdagen hos Dortmund, tørner pt. ud som træner for Liverpool. Liverpool spiller med i både Premier League og de engelske pokalturneringer, og har du lyst til at se holdet optræde i eksempelvis FA Cuppen eller EFL Cuppen, kan du gøre det via live streaming hos bookmakerne.

Real Madrid

Real Madrid går ind til 2019/2020-sæsonen efter en skuffende sæson sidste år. Kan Gareth Bale og co. genfinde opskriften på succes uden Cristiano Ronaldo? Eller formår Lionel Messi og FC Barcelona at fortsætte deres dominans af spansk fodbold?