Ecuador – Argentina: Live stream og odds til VM-skæbnekamp d. 11. oktober

Skrevet den:

Reklame*

Argentina er som det ser ud nu uden for den top 5, som giver adgang til VM i Rusland, men det er uhyre tæt i den sydamerikanske kvalifikation, så alt kan ske. Kravet er selvfølgelig en argentinsk mod Ecuador, som ikke har andet end æren at spille for. Argentinas skæbnekamp spilles natten til onsdag den 11. oktober klokken 01.30, og du kan se den uhyre spændende og vigtige kamp via live streaming hos Unibet.

LIVE STREAM ECUADOR – ARGENTINA D. 11. OKTOBER 2017

Vil du se om Argentina formår at spille sig til en VM-billet? Så kan du se deres sidste og altafgørende gruppekamp mod Ecuador hos Unibet, som live streamer kampen. Det eneste du skal bruge er en Unibet-konto med en enkelt krone på saldoen – så er du klar til at streame via mobil, tablet eller computer.

Trin for trin-guide
1. GĂĄ til Unibet.dk – KLIK HER!

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spillekonto

4. Klik på ”Live Streaming” i menuen til venstre

5. Vælg Ecuador – Argentina

ODDS PÅ ECUADOR – ARGENTINA

Hvem vinder kampen?
Ecuador: 7,00
Uafgjort: 4,33
Argentina: 1,44

Antal mĂĄl
Over 2,5 mĂĄl: 1,85
Under 2,5 mĂĄl: 1,95

Handicap (1-0)
Ecuador: 2,80
Uafgjort: 3,50
Argentina: 2,25

OPTAKT: ECUADOR – ARGENTINA D. 11. OKTOBER 2017

Argentina har haft en helt igennem forfærdelig kvalifikation, hvor det ellers stjernespækkede mandskab slet ikke har kunne få spillet til at flyde. Messi og Co. har ikke formået at score ét eneste mål fra åbent spil i de sidste fem kampe. I stedet er det blevet til to 0-0’er mod henholdsvis Uruguay og senest Peru, 0-2-nederlag til Bolivia, 1-1 mod Venezuela (efter venezuelansk selvmål) og en 1-0-sejr over Chile (efter straffesparksscoring).

Argentinerne er på nuværende tidspunkt placeret som nummer seks i den sydamerikanske VM-kvalifikationspulje, og det rækker ikke til en VM-billet. De første fire pladser giver direkte adgang til VM i Rusland, mens femtepladsen resulterer i play off mod New Zealand. Argentina er á point med Peru, som ligger nummer fem, mens der blot er et enkelt point op til både Colombia og Chile på fjerde- og tredjepladsen. Heldigvis for Argentina mødes Peru og Colombia i deres sidste kamp, og det betyder, at Argentina med en sejr er sikker på som minimum at slutte som nummer fem.

Ecuador er placeret som nummer otte i gruppen, og uanset resultatet af den sidste kamp kommer de ikke til VM. Dette skyldes i høj grad horrible præstationer i de sidste fem kampe, som ikke har kastet et eneste point af sig. Det har betydet, at man forud for den seneste kamp valgte at fyre træneren Gustavo Quinteros. I stedet var det Jorge Célico, der stor i spidsen for ecuadorianerne i fredagens kamp mod Chile, som de tabte med 2-1. Ecuador har i alt tabt ni af de 17 spillede kampe, mens de seks gange har smagt sejrens sødme. Fire af de seks sejre er kommet på hjemmebane, men de to seneste optrædener på eget græs har budt på nederlag til henholdsvis Colombia og Peru.

Jorge Sampaoli må undvære den skadede Sergio Aguero, mens den argentinske landstræner endnu engang har set bort fra Gonzalo Higuain, som ikke har optrådt for Argentina siden juni måned.

Ecuador er uden holdets mest målfarlige mand, Felipe Caicedo, som har scoret syv gange i kvalifikation, hvilket rækker til en delt andenplads på den samlede topscorerliste i kvalifikationspuljen. Lazio-angriberen valgte at stoppe på landsholdet, da træneren Gustavo Quinteros blev fyret.

Ecuador forventet startopstilling: Banguera – Valencia, Arboleda, Aimar Alvarez, Ramirez – Orejuela, Intriago – Ibarra, Arroyo, Preciado Garcia – Ordonez Ayovi

Argentina forventet startopstilling: Romero – Mercado, Mascherano, Otamendi, Acuña – Bigliga, Banega – Di Maria, Messi, Gomez – Icardi

Vores bud pĂĄ kampen
Argentina vinder kampen til odds 1,44 hos Unibet

Med en sejr er Argentina som minimum sikret en på papiret overkommelig play off mod New Zealand, og med et fantastisk udvalg af spillere skal Sampaoli selvfølgelig sørge for tre point her. Ecuador har intet at spille for, og de har tabt fem VM-kvalifikationskampe i streg, så selvom Argentina har haft store problemer, skal de nok hive den nødvendige sejr hjem.

Seneste indlæg

3. november 2017
Chelsea – Manchester United: Live stream og odds til engelsk brag d. 5. november 2017
To store og traditionsrige klubber tørner sammen i Premier League, når Manchester United gæster Stamford Bridge og Chelsea. Begge hold...
3. november 2017
FC Barcelona – Sevilla: Live stream og odds til spændende spansk opgør d. 4. november 2017
FC Barcelona ligner et hold, der har tænkt sig at vinde det spanske mesterskab i denne sæson. Mandskabet har fået...
2. november 2017
FCK – Brøndby: Live stream og odds til New Firm-derby i Superligaen d. 4. november 2017
Brøndby har ikke vundet i Parken siden 2004, men søndag har de blågule bedre forudsætninger for at hive en sejr...