EFL CUPPEN LIVE STREAM 2021/22

Liganavn

EFL Cup

Land

England

Grundlagt i

1960

Antal hold

92

Nuværende mestre

Manchester City

Flest mesterskaber

Liverpool

EFL CUP

Stream EFL Cuppen direkte hos bookmakerne. Se alle de engelske pokalkampe – uden abonnement.

Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme.

Den engelske ligacup, EFL Cuppen, har igennem tiden budt på masser af forrygende fodboldkampe, når holdene fra de lavere engelske divisioner kæmper mod overmagten i form af de store Premier League-mandskaber.

Du kan se de spændende EFL Cup-kampe direkte via live streaming hos bookmakerne, hvis du blot har penge stående på saldoen.

Lyder det interessant? Så læs videre og find vores guide til, hvordan du på få minutter kommer i gang med live streaming.

Legendariske Kampe

MK Dons – Manchester United (2014)

Louis van Gaal fik en mareridtsstart da han i 2014 overtog tøjlerne fra David Moyes, og den måske største ydmygelse kom i EFL Cup-kampen mod MK Dons fra den tredjebedste række. Manchester United havde blot tilspillet sig et enkelt point i de to første kampe i Premier League, og der var derfor lagt op til, De Røde Djævle skulle ud at tanke selvtillid mod det upåagtede MK Dons-hold. Sådan skulle det dog ikke gå. Længe før hele fodboldverdenen sang med på ”Will Grigg’s on fire”, udgød den på det tidspunkt ukendte angriber rædsel i United-forsvaret i denne ligacup-kamp. Efter en times spil havde englænderen nemlig scoret til både 1-0 og 2-0, og van Gaals rystede mandskab havde pludseligt vanvittigt travlt for blot at holde sig i live i cupturneringen. Det lykkedes dog ikke at levere et comeback – tværtimod! Benik Afobe var på dette tidspunkt udlånt fra Arsenal til MK Dons, og angriberen satte to velplacerede og smertelige søm i United-kisten. Kampen endte 4-0 (!) til League One-holdet, og mastodonten Manchester United sank dermed længere mod afgrunden med van Gaal ved roret.

Arsenal – Birmingham (2011)

Nicklas Bendtner var med en scoring i semifinalen med til at føre Arsenal til 2011-finalen i ligacuppen, hvor alt pegede på, at The Gunners skulle ende en seks år lang trofætørke. På dette tidspunkt havde Arsenal ikke stået i en finale i fire år, og selvom Birmingham dengang spillede i Premier League, så lignede det et letkøbt trofæ, der kunne lette trykket fra de pokalhungrende fans en smule. Et gigantisk koks i kampens døende minutter skulle dog forhindre dette. Arsenal-holdet var på papiret flere niveauer over Birmingham, men alligevel var det underdogs’ene, der efter 28 minutter kunne juble over en 0-1-føring. Robin Van Persie fik dog hurtigt udlignet, og så var det igen helt lige. Denne stilling skulle holde helt frem til kampens afslutning, hvor spillerne nok allerede var ved at forberede sig til yderligere 30 minutters spil. Dette havde formentlig også været tilfældet, hvis Wojciech Szczesny og Laurent Koscielny ikke havde besluttet sig for at forære Birmingham en afgørende scoring i 89. minut. På en helt og adledes ufarlig bold gik målmand og midtstopper helt skævt af hinanden, og det efterlod bolden hos Obafemi Martins, som uden problemer kunne lægge denne i mål og derved sikre Birmingham en sensationel finalesejr mod et af de største fodboldhold i England.

Tottenham – Leicester (1999)

1999-finalen i ligacuppen vil blive husket for en dansk matchvinder-scoring i allersidste øjeblik. Finalen stod mellem et Tottenham-hold, anført af Sol Campbell, og Leicester, der blandt andet havde Emile Heskey med i startopstillingen. Danske Allan Nielsen huserede på Spurs-midtbanen, men i de døende sekunder af overtiden, tog han ved stillingen 0-0 et løb ind i Leicesters straffesparksfelt, hvor han afgjorde kampen. En afslutning fra højre side blev reddet af målmanden, som dog kun kunne parere bolden ud i feltet, og her kom danskeren flyvende med hovedet først, og det tillod ham at støde kuglen i kassen på det allermest essentielle tidspunkt. Allan Nielsen sikrede dermed EFL Cup-trofæet, og danskeren blev selvfølgelig udnævnt som Man of the Match.

Liverpool – Grimsby (2001)

I 2001 spillede Grimsby i den næstbedste engelske række, men der var ingen, der havde regnet med at de kunne stille noget op imod Liverpool i tredje runde af ligacuppen. The Reds havde fordelen af at spille hjemme på Anfield, og de var forsvarende mestre i turneringen – og havde i øvrigt vundet både FA Cuppen og UEFA Cuppen i sæsonen før – så det lignede på forhånd en walkover. Den ordinære tid endte overraskende 0-0, men i 101. minut scorede Gary McAllister på et straffespark, og kampen så dermed ud at til få det forventede udfald. Grimsby nægtede dog at lægge sig ned, og i 113. minut kunne Marlon Broomes sætte udligningen i nettet, og så lignede det pludseligt en nervepirrende straffesparksafslutning. Den tidligere Everton-dreng Phil Jevons ville det dog anderledes, og med en overtidsscoring sørgede han for en gigantisk fiasko for The Reds.

FAQ

På hvilke enheder kan jeg streame?

Du kan live streame kampene fra den engelske pokalturnering på både mobil, tablet og computer.

Kan jeg se andet end EFL Cuppen?

Du kan se et hav af fodboldturneringer via live streaming hos eksempelvis Unibet. Listen tæller både FA Cup, La Liga, Bundesligaen, Serie A, etc.

Er der ingen skjulte gebyrer og abonnementer?

Der er ikke skjulte gebyrer og abonnementer forbundet med at anvende live streaming hos bookmakerne. Du skal blot sørge for, at du har minimum én krone stående på din spilkonto.

SE ALLE KAMPE FRA EFL CUPPEN

INKLUSIVE LIVERPOOL OG ARSENAL

EFL CUPPENS HISTORIE

 • Den engelske ligacup er blevet spillet siden 1960, hvor den startede med blot at hedde ”Football League Cup”.
 • Turneringen har efterfølgende taget navn efter en sponsor, hvorfor den eksempelvis tidligere har heddet ”Carling Cup”. Det nuværende navn er ”Carabao Cup”.
 • Liverpool topper, med otte ligacup-titler, listen over flest triumfer i turneringen.
 • Manchester City er forsvarende mestre i EFL Cuppen.
 • Den tidligere Liverpool-spiller Ian Rush har vundet turneringen fem gange, og det er flere end nogen anden igennem historien.
 • Selvsamme Ian Rush topper listen over flest scoringen i ligacuppen, men her må han dog dele pladsen med Geoff Hurst, som også har scoret 49 gange.
 • Ligacuppen spilles fra august til februar.
 • 92 hold fra de fire bedste engelske rækker deltager i ligacuppen. 70 af dem spiller i første runde, mens de bedre hold først træder ind senere i turneringen.
 • Finalen i EFL Cuppen spilles på Wembley Stadium i London, og dette er den eneste kamp i turneringen, som spilles på neutral grund.
 • Vinderen af EFL Cup får adgang til næste sæsons Europa League.

SE EFL CUPPEN VIA STREAMING


SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

 1. Gå til Bet365 – KLIK HER!*
 2. Opret en konto
 3. Se og spil på kampene fra EFL Cuppen
STREAM NU*

Du kan se kampene fra EFL Cuppen hos Bet365, som har rettighederne til live streaming af turneringen. Det betyder, at du kan se med uden at skulle betale for abonnement og alternative streamingtjenester. Hos Bet365 har du fuld adgang til live streaming, hvis du blot har en konto med penge på saldoen. Du bestemmer selv, om du vil streame via mobil, tablet eller computer.

EFL Cuppen er ofte stedet, hvor de største engelske klubber lader nogle af deres unge stjernefrø prøve kræfter med førsteholdsfodbold. Senere i turneringen bliver det dødsens alvor, og så er det de bedste spillere, der bliver sendt på grønsværen. Hvis du følger turneringen hele vejen igennem, kan du således både opleve fremtidens og nutidens stjerner, og blandt andet derfor er der god grund til at se med, når EFL Cuppen løber af stablen.

ANDRE TURNERINGER
END EFL CUPPEN


Du kan også streame
andet end EFL Cuppen.

TRE ALTERNATIVER TIL EFL CUPPEN


Du kan live streame fodbold fra mange forskellige turneringer. Få tre alternativer til EFL Cuppen herunder.

FA Cuppen

Er du til engelsk pokalfodbold, så er FA Cuppen selvfølgelig en nødvendighed at følge med i. Den legendariske turnering byder hvert år på masser af overraskelser, og der er stor ære forbundet med at vinde turneringen. Du kan følge med hos Bet365, hvis bare du har en konto med penge på saldoen.

La Liga

Den spanske liga byder måske på en lidt anden form for fodbold, end den man kan se i EFL Cuppen, men det er jo godt med lidt afveksling. La Liga står for teknisk fodbold, og ligaen er hjemsted for flere af verdens allerbedste fodboldhold og -spillere. Du kan se Messi, Suarez, Benzema, Bale og de andre stjerner i aktion på de spanske fodboldbaner via live streaming hos Bet365.

Serie A

Er du mere til en solid defensiv og masser af italienske legender? I så fald bør du tune over på Serie A-kampene, hvor Juventus efterhånden har domineret ligaen i mange år. Forfølgere som Napoli og Roma er dog også kommet godt med, og med Milans storsatsning, er der masser af spændende kampe i vente. Se dem alle hos Bet365, som giver dig mulighed for live streaming på mobil, tablet og computer.


Forfatter: Rasmus M.

God fornøjelse med teksten om EFL Cuppen.