18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rusland Danmark live stream

SE FODBOLD*

EM-feberen er for alvor over os, og du har mulighed for at live streame alle kampene fra EM-slutrunden – også når du er på farten.


▶︎

Live

Watch – online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Watch game

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Med ViaPlay kan du se Rusland Danmark live stream. Du kan også se alle de andre kampe fra EM 2020, når slutrunden skydes igang til sommer. Det koster 269 om måneden for et abonnement, og så får du adgang til massevis af sport, herunder EM 2020.

Følg vores trin-for-trin guide, som får dig i gang med live streaming på få minutter.

Hvor kan man se Danmark mod Rusland på nettet?

Hvis du ønsker at se kampen mellem Rusland og Danmark, så kan dette gøres på streamingtjenesten ViaPlay, der viser samtlige kampe under EM.

Hvornår møder Danmark Rusland i EM-slutrunden?

Danmark spiller mod Rusland mandag d. 22. juni kl 21.00, og det foregår endnu på hjemmebane i Telia Parken.

På hvilke enheder kan jeg livestreame Danmark Danmark online?

Du kan live streame alle EM-kampe på din computer, tablet eller smartphone. Du er dermed dækket ind, selv når du er på farten – og ikke har mulighed for at se kampen i TV.

SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL RUSLAND VS DANMARK LIVE STREAM

  1. Gå til ViaPlay – KLIK HER!
  2. Opret en konto
  3. Se Rusland mod Danmark online

EM i fodbold er et af de helt store højdepunkter for de fleste fodboldfans, og noget man bare ikke vil gå glip af. Vil du se Danmarks EM kampe, og har du ikke lige et fjernsyn indenfor rækkevidde, så kan du med fordel benytte dig af live fodbold streaming. Vil du se EM i fodbold kan dette bl.a. gøres direkte hos ViaPlay.

Udover EM 2020 kan du hos ViaPlay også få adgang til Superligaen, Champions League, Premier League, La Liga og masser af anden lækker fodbold. Så der er god grund til at oprette dig hos denne streamingtjeneste.

LIVE STREAM ALLE DANMARKS KAMPE TIL EM

Danmark vs Finland – d. 13. juni kl. 18.00

Danmark indleder deres EM-slutrunde ved at spille mod Finland. Kampen spilles i Parken lørdag d. 13. juni, og det bliver forhåbentlig med massiv opbagning fra de danske roligans – en kamp som Danmark på forhånd er overvejende favoritter i.

Danmark vs Belgien – d. 16. juni kl 18.00

Danmarks næste kamp spilles tirsdag d. 16. juni, men denne gang bliver det en noget stærkere modstander i Belgien. Man kan håbe at de vante omgivelser kan give dem lidt ekstra vind, men der er ingen tvivl om, at det bliver en hård nød at knække. Danmark har før leveret fine resultater mod stærke modstandere, så lad os håbe, at dette bliver en af de gange.