18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FA Cup Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Live stream FA Cuppen på nettet


Stream FA Cuppen direkte hos bet365. Masser af engelsk fodbold til dig – via live streaming

Den traditionsrige engelske pokalturnering byder altid på masser af overraskelser og underholdende kampe, og du kan live streame pokalopgørene, så du ikke går glip af et eneste minut.

Du kan live streame FA Cuppen helt uden at skulle investere i dyre abonnementer og lignende, hvis du blot følger vores trin for trin-guide, som du finder ovenfor. Der er direkte signal fra bookmakerne, hvis du har penge stående på spilkontoen.

Læs med og find ud af, hvordan du hurtigt og nemt kommer i gang med at streame de spændende kampe fra den engelske FA Cup.

FA Cup live stream

Liganavn

FA Cuppen

Land

England

Grundlagt i

1871

Antal hold

736

Nuværende mestre

Manchester City

Flest mesterskaber

Arsenal

SE ALLE KAMPE FRA FA CUPPEN

INKLUSIV ARSENAL OG CHELSEA

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

FA CUPPENS HISTORIE

Få adgang til FA Cup streaming


▶︎

Live

Stream FA Cuppen online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Legendariske Kampe


Wrexham – Arsenal (1992)

Da Arsenal var forsvarende Premier League-mestre, og da de havde en 0-1-føring ind i den sidste fase af FA Cup-kampen mod Wrexham fra røven af 4. division, var alle sikre på, at The Gunners ville cruise en pligtsejr hjem. Sådan skulle det dog ikke gå, og kampen fra 1992 er et vidnesbyrd om det magiske ved FA Cuppen. I det 82. minut får Wrexham et frispark omkring 25 meter fra mål, og herfra får den 37-årige Mickey Thomas hamret en udligning i kassen bag den legendariske Gunners-keeper David Seaman. Et uafgjort resultat ville føre til en omkamp på Arsenals hjemmebane, men skæbnen ville det ikke anderledes end, at det lykkedes Wrexham at sætte det afgørende mål ind blot to minutter efter reduceringen. På to minutter havde underdogsene vendt et sikkert nederlag til euforisk sejr mod Premier League-mestrene, og Mickey Thomas udtalte efterfølgende, at hans udlignende frisparsmål var det vigtigste i hans karriere. Han tilføjede desuden, at han tilskrev en del af æren til de to pints, som han altid drak om fredagen (dagen før kampen), fordi de gav ham energi og styrke.

Chelsea – Bradford (2015)

Vi skal ikke mange år tilbage for at finde dette forrygende comeback af Bradford fra den tredjebedste engelske række. Holdet var på dette tidspunkt placeret 49 positioner under Chelsea, som førte Premier League, og den 2-4-sejr som de hentede på Stamford Bridge, vil de kunne leve meget længe på. Allerede efter 38 minutters spil var Chelsea foran med 2-0 efter scoringer af Gary Cahill og Ramires, og på dette tidspunkt kan der ikke have været meget tro tilbage i Bradford-spillerne. Ikke desto mindre lykkedes det dem at få sat en hurtig reducering ind, hvorfor de kun var bagud med 2-1 ved pausen. Som kampen nærmede sig sin slutning, lignede det mere og mere den pligtsejr, som alle forventede, at Chelsea skulle hente. Men med blot et kvarter tilbage indtraf et fantastisk FA Cup-øjeblik. Bradford fik udlignet, og det blev startskuddet til et mindre mirakel, da Chelsea-spillerne blot syv minutter senere kunne se bolden stryge forbi Petr Cech endnu en gang. Som om det ikke skulle være nok, fik League One-mandskabet sat 2-4-scoringen ind i overtiden, og de havde derved vendt et faretruende 2-0-resultat på Stamford Bridge til et eventyrligt comeback. Blandt Bradford-fans vil historien om 2-4-kampen mod Chelsea med sikkerhed blive genfortalt fra generation til generation i adskillige år ud i fremtiden.

Wigan – Manchester City (2013)

FA Cup-finalen i 2013 blev spillet på et regnvådt Wembley Stadium, og der har uden tvivl været gråvejr i sindene hos de Manchester City-tilhængere, som kunne forlade stadion efter et 0-1-nederlag til upåagtede Wigan. Finalen var Wigans første nogensinde, mens det var Manchester Citys tiende, og oddsene på Wigan var skyhøje. Med stjerner som Aguero, Tevez, Touré og Kompany var Manchester City selvfølgelig gigantiske favoritter, og alle havde forventet, at sikringen af FA Cup-trofæet ville være lettere end at stjæle slik fra et lille barn. Det blev dog langt fra så let som forventet, og det skulle aldrig lykkes for Manchester Citys stjernespækkede mandskab at prikke hul på Wigan-defensiven, som kæmpede bravt. Det undertippede Wigan-hold spillede dog også friskt med, og de to hold endte med at have det samme antal skudforsøg. Den eneste – men også den uhyre væsentlige – forskel var dog, at Wigan formåede at sætte et enkelt af deres skudforsøg ind bag Joe Hart i City-målet. Kampen skulle dog helt ud i sin overtid for at finde en vinder, og det blev Ben Watson, der endte som den helt store helt, da han i det 91. minut kunne heade et hjørnespark i mål og derved sikre Wigan deres første og FA Cup-triumf.

Tre alternativer til FA Cuppen


Premier League

Er du generelt bare fan af engelsk fodbold, er det selvfølgelig et must at se med, når der spilles Premier League. Mange mener, at den engelske liga er den mest interessante at følge med i, og der er da også altid stor spænding om, hvem der mon løber med det engelske mesterskab. Mange af verdens allerbedste fodboldspillere spiller i Premier League, og der er derfor god grund til at følge ligaen tæt. Du kan streame kampene fra Premier League og EFL Cuppen på Viaplay.

La Liga

Hvis man ikke enig i, at Premier League er den bedste liga i verden, vil man formentlig mene, at det i stedet er den spanske, der tager den titel. Med stjerner såsom Messi, Suarez, Benzema og Bale, er det da også nogle af verdens bedste spillere som holder til i det spanske. Vil du følge med i den spanske liga (og desuden også den spanske pokalturnering), kan du gøre det hos Bet365, som live streamer alle kampene.

Bundesliga

De fleste kan vedkende sig, at der er noget helt særligt over Bundesligaen. Tyskerne er et fodboldgalt folk, og de fylder stort set altid deres stadions op. Stemningen er derfor fremragende, og det samme kan siges om fodboldspillet i den tyske liga, hvor især Bayern München og Dortmund altid leverer seværdige kampe. Både intensitet og teknik er mere end i orden i Bundesligaen, og du kan se med hos Bet365, hvis du blot har en konto med penge på saldoen.

Værd at vide om live streaming af FA Cuppen


Du kan live streame FA Cuppen fra flere forskellige platforme. Både computer, mobil og tablet fungerer til formålet.

Du kan se meget andet end bare FA Cuppen. Unibet har giver dig blandt andet også topfodbold fra Italien, Spanien og Tyskland.

Der er ikke nogen skjulte gebyrer eller abonnementer forbundet med streaming hos bookmakerne. Du skal bare sørge for at have mindst én krone stående på din konto.