FC Barcelona – Espanyol: Live stream og odds til slaget om Barcelona d. 9. september 2017

Skrevet den:

Reklame

FC Barcelona og Espanyol mødes i slaget om Catalonien, og det kan godt udvikle sig til et meget seværdigt og nervepirrende opgør. Lionel Messi og Co. er ihvertfald klar til at give deres fans et brag af en fest, og vi er sikre på, at Espanyol vil byde verdensstjernerne op til dans. Du kan se kampen mellem FC Barcelona og Espanyol direkte via live streaming hos Bet365 fra kl. 20:45 lørdag d. 9. september 2017.

LIVE STREAM FC BARCELONA – ESPANYOL D. 9. SEPTEMBER 2017

Hvem vinder rivalopgøret mellem FC Barcelona og Espanyol? Du kan streame kampen hos Bet365 uden at betale for noget abonnement, hvor du bare skal have en krone stående på din konto. Når det er klaret, kan du se sport i verdensklasse, når du vil.

Trin for trin-guide:

1. Gå til Bet365 – KLIK HER!

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg FC Barcelona – Espanyol

ODDS PÅ FC BARCELONA – ESPANYOL

Hvem vinder kampen?
FC Barcelona: 1,17
Uafgjort: 8,00
Espanyol: 17,00

Antal mål
Over 2,5 mål: 1,36
Under 2,5 mål: 3,10

Handicap (0-2)
FC Barcelona: 2,05
Uafgjort: 4,00
Espanyol: 2,60

Læs også: FC Barcelona

OPTAKT: FC BARCELONA – ESPANYOL D. 9. SEPTEMBER 2017

Der er lagt op til et brag af et opgør mellem FC Barcelona og Espanyol, som i mange år har kæmpet intense kampe mod hinanden.

FC Barcelona kommer ind til kampen med stor selvtillid, da den catalanske storklub har maksimum point efter de første to kampe i La Liga mod Real Betis og Alaves. I den seneste sejr over Alaves lavede den argentinske målmager Lionel Messi begge mål.

FC Barcelona må se bort fra skadet Rafinha, mens der er en mulig debutant i spil i form af Ousmane Dembélé, som er blevet hentet i tyske Dortmund. Luis Suarez ser ud til at være tilbage for FC Barcelona efter en skade, da han spillede senest for Uruguay. Derudover er Turan og Rakitic tvivlsomme til opgøret.

Espanyol har ikke fået den bedste start på sæsonen med blot et enkelt point i de første to kampe. Senest leverede Barcelona-klubben en dårlig præstation, da upåagtede Leganes vandt med 1-0 på udebane. Espanyol  kan stadig ikke gøre brug af Adrian Lopez, Javi Lopez og Oscar Duarte, og man har kunne se i opstarten, at de er savnet på holdet.

De to traditionsrige klubber har mødt hinanden et utal af gange, men Espanyol har altid været lillebroderen i forholdet. FC Barcelona har vundet de seneste fem ud af seks opgør mod Espanyol, og det ser unægteligt svært ud for udeholdet i kampen mod mesterklubben på Camp Nou.

FC Barcelona topper rækken sammen med Real Sociedad med seks point, mens Espanyol er i den tunge ende med et point på en 13. plads.  Topscorer for Barcelona er Lionel Messi med to basser, mens Leo Baptistao har scoret Espanyols eneste mål i sæsonen.

FC Barcelona forventet startopstilling: ter Stegen – Semedo, Piqué, Umtiti, Alba – Iniesta, Busquets, Roberto – Messi, Suarez, Dembélé.

Espanyol forventet startopstilling: Lopez – Sanchez, Lopez, Naldo, Caricol – Jurado, Diop, Fuego, Piatti – Moreno, Baptistao.

Læs også: La Liga

Vores bud på kampen
Over 2,5 mål på Camp Nou til odds 1,36 hos Bet365.

FC Barcelona er altid garant for mål på samlebånd, og med Suarez tilbage i truppen for Barcelona lugter det af mål fra både Messi og ham. Espanyol får svært ved at dæmme ned for mesterklubbens stærke offensiv, og derfor forventer vi en underholdende og målrig kamp med intensitet.

Seneste indlæg

3. november 2017
Chelsea – Manchester United: Live stream og odds til engelsk brag d. 5. november 2017
To store og traditionsrige klubber tørner sammen i Premier League, når Manchester United gæster Stamford Bridge og Chelsea. Begge hold...
3. november 2017
FC Barcelona – Sevilla: Live stream og odds til spændende spansk opgør d. 4. november 2017
FC Barcelona ligner et hold, der har tænkt sig at vinde det spanske mesterskab i denne sæson. Mandskabet har fået...
2. november 2017
FCK – Brøndby: Live stream og odds til New Firm-derby i Superligaen d. 4. november 2017
Brøndby har ikke vundet i Parken siden 2004, men søndag har de blågule bedre forudsætninger for at hive en sejr...