FC Barcelona – Juventus: Live stream og odds til åbningskamp i Champions League d. 12. september 2017

Skrevet den:

Reklame

To giganter tørner sammen i første runde af Champions League, når FC Barcelona og Camp Nou byder Juventus velkommen til en ny omgang europæisk fodbold. Begge hold har fået en stærk start på sæsonen, så det lover godt. Hvem løber med sejren og får en fremragende start på Champions League-sæsonen? Du kan live streame kampen hos Viaplay tirsdag d. 12. september 2017 klokken 20:45.


LIVE STREAM FC BARCELONA – JUVENTUS D. 12. SEPTEMBER 2017

Får FC Barcelona revanche med Juventus i Europas fineste turnering? Du kan følge det neglebidende opgør hos Viaplay. Du skal blot købe et Viaplay Sport-abonnement, som kan erhverves for den nette sum af 269 kroner om måneden. Når abonnementet er betalt, kan du streame sport i topklasse, når du vil.

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!
2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto
3. Du får en gratis måned til film og serier
4. Find FC Barcelona – Juventus i kalenderen

ODDS PÅ FC BARCELONA – JUVENTUS

Hvem vinder kampen?
FC Barcelona: 1,73
Uafgjort: 4,15
Juventus: 5,30

Antal mål
Over 2,5 mål: 1,71
Under 2,5 mål: 2,20

Handicap (1-0)
OB: 2,70
Uafgjort: 3,75
Brøndby: 2,22

Læs også: FC Barcelona

OPTAKT: FC BARCELONA – JUVENTUS D. 12. SEPTEMBER 2017

FC Barcelona vandt en flot sejr på hele 5-0 over ærkerivalerne fra Espanyol på Camp Nou, hvor den argentinske magiker Lionel Messi viste høj klasse med tre mål. Hjemmeholdet kommer med tre friske sejre i bagagen, og noget tyder på, at Valverdes tropper går en stor sæson i møde.

De møder dog en meget svær modstander i Juventus, som formåede at slå Messi og Co. ud af sidste års Champions League. Klubben fra Torino har som FC Barcelona også tre flotte sejre med fra Serie A, hvor klubben i øjeblikket er placeret som nummer et med maksimum point. I disse kampe har angriberen Paulo Dybala været helt ustyrlig med mål på samlebånd, og han kan komme til at lave rav i den mod FC Barcelona.

FC Barcelona og Juventus er havnet i en nogenlunde pulje med Olympiakos og Sporting Lissabon, hvor de to mandskaber er store favoritter til at sikre videre avancement. Derfor bliver denne kamp meget afgørende for, hvem der skal slutte på den vigtige førsteplads i gruppen.

Det spanske hjemmehold har tidligere triumferet i Champions League hele fem gange, hvor den seneste gang var i sæsonen 2014/2015. Juventus har derimod kun vundet to gange, og deres seneste sejr fandt sted helt tilbage i 1995/1996. “Den Gamle Dame” spillede dog sig i finalen ved sidste sæsons turnering, men her var Real Madrid i vejen.

Til kampen må FC Barcelona undvære skadesramte Rafinha og Arda Turan, men derudover er hjemmeholdet ikke ramt af de store afbud. Juventus mangler Juan Cuadrado, der afsoner karantæne, mens Claudio Marchisio, Marko Pjaca, Giorgio Chiellini, Sami Khedira, Stephan Lichtsteiner, Benedikt Höwedes og Mario Mandzukic misser kampen ligeledes.

FC Barcelona forventet startopstilling: ter Stegen – Semedo, Piqué, Umtiti, Alba – Rakitic, Busquets, Iniesta – Messi, Suarez, Dembélé.

Juventus forventet startopstilling: Buffon – De Sciglio, Rugani, Barzagli, Sandro – Pjanic, Matuidi – Costa, Dybala, Bernardeschi – Higuain.

Læs også: Juventus

Vores bud på kampen
Over 2,5 mål til odds 1,71 hos Nordicbet

Det bliver to mandskaber, som kommer til at være offensivt indstillet til kampen, hvor stjernespillere som Lionel Messi og Paulo Dybala kommer til at styre seværdighederne. Begge hold vil gerne have en sejr til at starte med i Champions League, og det gør, at ingen af de to hold vil give op uden kamp. Vi tror derfor på en målrig og undeholdende kamp med over 2,5 mål.

Seneste indlæg

3. november 2017
Chelsea – Manchester United: Live stream og odds til engelsk brag d. 5. november 2017
To store og traditionsrige klubber tørner sammen i Premier League, når Manchester United gæster Stamford Bridge og Chelsea. Begge hold...
3. november 2017
FC Barcelona – Sevilla: Live stream og odds til spændende spansk opgør d. 4. november 2017
FC Barcelona ligner et hold, der har tænkt sig at vinde det spanske mesterskab i denne sæson. Mandskabet har fået...
2. november 2017
FCK – Brøndby: Live stream og odds til New Firm-derby i Superligaen d. 4. november 2017
Brøndby har ikke vundet i Parken siden 2004, men søndag har de blågule bedre forudsætninger for at hive en sejr...