FC Barcelona – Sevilla: Live stream og odds til spændende spansk opgør d. 4. november 2017

Skrevet den:

Reklame*

FC Barcelona ligner et hold, der har tænkt sig at vinde det spanske mesterskab i denne sæson. Mandskabet har fået den optimale start, og en sejr over Sevilla vil gøre livet endnu bedre for Messi og Co. Får FC Barcelona deres 10. sejr ud af 11. mulige, når Sevilla gæster Camp Nou?. Vi bringer her optakt med live streaming, spilforslag og forventede startopstillinger til FC Barcelona – Sevilla. Du kan se kampen via live streaming hos Unibet fra kl. 20.45 lørdag d. 4. november 2017.

LIVE STREAM FC BARCELONA – SEVILLA D. 4. NOVEMBER 2017

Udbygger FC Barcelona forspringet i La Liga? Du kan følge kampen mellem FC Barcelona og Sevilla direkte via live streaming hos Unibet. Det kræver blot, at du har en konto med en enkelt krone på saldoen.

Trin for trin-guide
1. Gå til Unibet.dk – KLIK HER!
2. Opret konto / log ind
3. Sørg for minimum at have én krone på din spillekonto
4. Klik på ”Live Streaming” i menuen til venstre
5. Vælg FC Barcelona – Sevilla og se kampen

ODDS PÅ FC BARCELONA – SEVILLA

Hvem vinder kampen?
FC Barcelona: 1,21
Uafgjort: 8,50
Sevilla: 11,50

Antal mål
Over 2,5 mål: 1,28
Under 2,5 mål: 3,90

Handicap (0-2)
FC Barcelona: 2,28
Uafgjort: 4,40
Sevilla: 2,37

Læs også: FC Barcelona

OPTAKT: FC BARCELONA – SEVILLA D. 4. NOVEMBER 2017

FC Barcelona er ganske suveræne i La Liga. 28 point ud af 30 mulige er totalen for Messi og Co. efter de første ti spillerunder og en placering som nummer ét i tabllen, siger det hele. I disse kampe har FC Barcelona scoret hele 28 mål og blot lukket sølle tre mål.

Modstanderne fra Sevilla har også fået en pæn sæsonstart, men de er hele ni point efter FC Barcelona i den samlede stilling. Grunden til, at Sevilla ikke er placeret højere i tabellen må tilskrives deres præstationer på udebane. De tre seneste udekampe er endt med et 4-0 nederlag til Valencia, 1-0 mod Bilbao og 2-0 mod Atletico Madrid.

En ting er sikkert. Holdet har ikke råd til en offday, når modstanderne er Messi, Rakitic, Pique og resten af FC Barcelona-holdet. Messi har været den mest imponerende FC Barcelona-spiller i denne sæson med hele 12 mål i 10 kampe til følge.

Sevillas farligste spillere er Wissam Ben Yedder og Ganso med to mål hver, og det siger lidt om Lionel Messis helt store dominans i La Liga.

Til kampen mod Sevilla må FC Barcelona undvære Rafinha, Ousmane Dembélé, Andrés Iniesta, André Gomes og Sergi Roberto, da de alle døjer med skader. Derudover spiller Aleix Vidal og Arda Turan med stor sandsynlighed ikke, da de er halvskadede.

Sevilla kan ikke gøre brug af tre spillere, da Daniel Carrico, Nico Pareja og Joaquin Correa er skadesplagede.

Ingen af de to hold har spillere i karantæne.

FC Barcelona forventet startopstilling: ter Stegen – Semedo, Pique, Umtiti, Alba – Deulofeu, Rakitic, Busquets, Paulinho – Messi, Suarez

Sevilla forventet startopstilling: Rico – Mercado, Lenglet, Kjær, Esdudero – Pizarro, N’Zonzi, Banega – Sarabia, Yedder, Nolito

Læs også: Sevilla

Vores bud på kampen
Over 2,5 mål til odds 1,28 hos Unibet

Der er næsten garanti for mål i massevis, når en fodboldkamp bliver spillet på Camp Nou. Stjerneoffensiven med Lionel Messi og Luis Suarez kommer buldrende mod Sevilla, og det resulterer i tre mål eller mere. Derudover har Sevilla også et par farlige spillere i front, som med lidt held kan bombe et mål i kassen. Vores bud er derfor, at kampen ender med over 2,5 mål.

Seneste indlæg

3. november 2017
Chelsea – Manchester United: Live stream og odds til engelsk brag d. 5. november 2017
To store og traditionsrige klubber tørner sammen i Premier League, når Manchester United gæster Stamford Bridge og Chelsea. Begge hold...
2. november 2017
FCK – Brøndby: Live stream og odds til New Firm-derby i Superligaen d. 4. november 2017
Brøndby har ikke vundet i Parken siden 2004, men søndag har de blågule bedre forudsætninger for at hive en sejr...
20. oktober 2017
Tottenham – Liverpool: Live stream og odds til klasseopgør i Premier League d. 22. oktober 2017
Tottenham og Liverpool tørner sammen på Wembley i Premier League, som ikke har været en optimal hjemmebane for Eriksen og...