FC Midtjylland

Se alle FC Midtjyllands kampe via live streaming.
Du kan se Ulvene fra Heden direkte hos Viaplay.

KLIK HER

TRIN FOR TRIN

  1. 1. Gå til Viaplay – KLIK HER!/
  2. 2. Køb adgang til Viaplay Sport/
  3. 3. Se FC Midtjyllands kampe direkte

FC MIDTJYLLAND LIVE STREAM 2017/18

FC Midtjylland har etableret sig som en af de allerbedste klubber i dansk fodbold, og de vil spille med om medaljerne hver eneste sæson. Drengene fra Heden leverer ofte masser af underholdning, og hvis du vil se med, når ulvene løber på grønsværen, så kan du gøre hos Viaplay.

Med et Viaplay Sport-abonnement kan du, blandt meget andet, se kampene fra Superligaen og dermed følge FC Midtjylland og de øvrige danske klubber på tætteste hold. Det koster 269 kroner om måneden, og så har du fuld adgang til al Viaplays lækre sportsindhold.

Det er både nemt og hurtigt at komme i gang med live streaming hos Viaplay – læs med og se hvordan.

TidKampLigaStream
22:30Mexico strand v Frankrig strandStrandfodbold - 36 min.
23:00Libertad Asuncion v Cerro PortenoParaguay - Division Profesional
23:00Audax Italiano v Colo ColoChile - Apertura
16 juli 2017
(u)
Brøndby
23 juli 2017
(h)
Silkeborg
30 juli 2017
(h)
Randers
6 august 2017
(u)
Helsingør
13 august 2017
(h)
FC Nordsjælland
20 august 2017
(u)
OB
27 august 2017
(h)
Lyngby
10 september 2017
(u)
FC København
17 september 2017
(h)
Hobro
25 september 2017
(u)
AGF
25 september 2017
(u)
AGF
1 oktober 2017
(h)
AaB
15 oktober 2017
(u)
Sønderjyske
22 oktober 2017
(h)
Horsens
29 oktober 2017
(u)
Lyngby
5 november 2017
(h)
Helsingør
19 november 2017
(u)
AaB
26 november 2017
(h)
AGF
3 december 2017
(h)
OB
10 december 2017
(u)
Randers
11 februar 2018
(u)
Horsens
18 februar 2018
(h)
FC København
25 februar 2018
(u)
Hobro
28 februar 2018
(h)
Brøndby
4 marts 2018
(u)
Silkeborg
11 marts 2018
(u)
FC Nordsjælland
18 marts 2018
(h)
Sønderjyske

Danske Spil

Danske Spil har selvfølgelig stort fokus på den danske Superliga, og derfor finder du altid masser af gode odds, når de danske hold tørner sammen. De fleste danskere har en konto hos ’Hele Danmarks bookmaker’, og hvis du nyder at spille på Superligaen, så bør du også få en.

Hvis du opretter dig som ny kunde hos Danske Spil, bliver du belønnet med 500 kroner i bonus.

Nordicbet

Som navnet afslører har Nordicbet sit fokus på nordisk sport, og især på fodbold. Det betyder, at der er masser af lækre odds at hente, og Nordicbet har også ofte en række væddemål, som du ikke finder hos de andre bookmakere.

Desuden har Nordicbet markedets største velkomstbonus på helt op til 2.000 kroner.

OPRET KONTO

Se FC Midtjyllands kampe

med et Viaplay Sport-abonnement

NYHEDER

20 10 2017
Tottenham – Liverpool: Live stream og odds til klasseopgør i Premier League d. 22. oktober 2017

Tottenham og Liverpool tørner sammen på Wembley i Premier League, som ikke har været en optimal hjemmebane for Eriksen og...

16 10 2017
Real Madrid – Tottenham: Live stream og odds til det intense Champions League-opgør d. 17. oktober 2017

Både Real Madrid og Tottenham har fået en fremragende start på tilværelsen i Champions League, da målene har haglet ind...

13 10 2017
Atletico Madrid – FC Barcelona: Live stream og odds til spansk topkamp d. 14. oktober

Barcelona har været overraskende suveræne i sæsonens første syv La Liga-kampe, som alle er blevet vundet. Atletico Madrid har snublet...

HISTORIEN OM FC MIDTJYLLAND

FC Midtjylland blev til i 1999, da de to fodboldklubber Herning Fremad og Ikast FS fusionerede med det formål at skabe et fodboldflagskib, som kunne sparke midtjysk fodbold op i toppen af den bedste danske række. Bagmændene bag sammenslutningen af de to klubber, som ellers var store rivaler, var de to forretningsmænd Johnny Rune og Steen Hessel. Fusionen var mere end ti år undervejs, men i sidste ende lykkedes det altså at lægge rivalisering til side og slå de to klubber sammen til én. Sammensmeltningen af de to rivaler foregik dog kun på det professionelle plan, mens de to klubber konkurrerer således fortsat mod hinanden på amatørniveau.

Fusionen mellem Herning Fremad og Ikast FS betød samtidigt, at man skulle finde frem til et nyt logo, som kunne pryde FC Midtjylland-trøjerne. Valget faldt på at benytte et ulvehoved i klubbens logo, da ulve i sin tid levede på de hedeområder, som Herning og Ikast blev bygget på. Logoet har resulteret i tilnavnet ’Ulvene fra Heden’ og har desuden medført, at FC Midtjyllands maskot, Lupus, selvfølgelig er en ulv. Farverne sort og rød er brugt til logoet, og det er selvfølgelig også disse to farver, der udgør Ulvenes spillerdragter, når de spiller hjemme på MCH Arena i Herning.

FC Midtjylland-projektet skulle vise sig at blive en øjeblikkelig succes, idet den nye klub i sin debutsæson sikrede oprykning til landets bedste fodboldliga, hvor de efterfølgende sæsoner bød på topplaceringer. I 2000/2001- og 2001/2002-sæsonerne endte FC Midtjylland på henholdsvis fjerde- og tredjepladsen, og dermed blev der lynhurtigt skabt forventninger om, at Drengene fra Heden skulle spille med om de rigtige sjove placeringer. De to efterfølgende sæsoner resulterede i lidt skuffende placeringer som nummer syv og seks, men herefter har FC Midtjylland i næsten alle sæsoner været en fast bestanddel af kampen om medaljer. I både 2007 og 2008 snuppede Ulvene sølvmedaljer efter at have sluttet efter henholdsvis FC København og AaB, og i 2014/2015-sæsonen kulminerede mange års hårdt arbejde med et dansk mesterskab. Mesterskabet havde grobund i fabelagtige præstationer på hjemmebane, hvor Ulvene vandt 16 af 17 kampe, hvilket gjorde at man formåede at holde FC København bag sig – løverne endte fire point efter FC Midtjylland.

Mesterskabet kom i kølvandet af den britiske fysiker og forretningsmand Matthew Benhams overtagelse af klubben. I juli 2014 købte Benham sig ind som hovedaktionær i FC Midtjylland, og han lagde ud med at skyde i omegnen af 60 millioner ind i klubben. Briten ejede i for vejen den engelske Championship-klub Brentford, hvor han forinden havde investeret over 400 millioner kroner. FC Midtjylland var selvfølgelig et langt mindre projekt, men det ændrede ikke på, at han fra starten havde store forventninger til sit nye, danske projekt. Målsætningen var, at Ulvene hvert andet år skulle være med i gruppespillet i enten Champions League eller Europa League.

Matthew Benham ejer foruden Brentford også analysefirmaet Smartodds, som samler uanede mængder data og statistik fra hele fodboldverdenen. Denne massive dataindsamling er siden da blevet brugt i forbindelse med scouting og rekruttering af nye spillere, og det vil fremadrettet fortsætte med at være en grundsten, når nye ulve skal indlemmes i flokken. En anden hjørnesten i FC Midtjyllands overordnede strategi er det talentarbejde, som midtjyderne i mange år har excelleret i. Netop talentarbejdet og den store mængde af akademispillere, der når frem til førsteholdet, var en essentiel årsag til, at Benham netop kastede sin kærlighed på den midtjyske fusionsklub.

FC Midtjyllands ungdomsakademi har udviklet adskillige fremragende spillere, hvoraf de to mest kendte, er Winston Reid og Simon Kjær, som begge har taget vejen fra akademiet til europæisk topfodbold. Mens Reid siden sit skifte i 2010 er blevet alle sine år i Premier League-klubben West Ham, hvor han har opnået stor respekt blandt fans og kollegaer, har Simon Kjær optrådt for mange forskellige, store klubber. Foruden anførerrollen på det danske landshold har den lyshårede stopper haft prominente roller i klubber som Wolfsburg, Lille, Fenerbahce og Sevilla. Det seneste skud på den midtjyske talentstamme er Pione Sisto, som ikke skulle bruge lang tid på at tage Superligaen med og storm og sikre et skifte til spanske Celta Vigo. Den rapfodede fløjspiller har også allerede spillet en rolle for det danske landshold, hvor man med sikkerhed vil blive en central figur i fremtiden. FC Midtjylland var den første klub i Danmark til at oprette et fodboldakademi, og de midtjyske ungdomshold har hentet utallige store i resultater i de danske ungdomsligaer såvel som internationale ungdomsturneringer.

En central del af FC Midtjyllands talentudvikling er samarbejdet med den nigerianske klub FC Ebedei, som sender spillere til midtjydernes akademi. De nigerianske spillere har i høj grad vist, at de evner at spille sig hele vejen til FCM’s førstehold, og flere af dem har været store profiler for Ulvene. Blandt de mest succesfulde finder man spillere som Sylvester Igboun, Rilwan Hassan, Oluwafemi Ajilore, Izunna Uzochukwu, Taofeek Salami og Paul Onuachu. Et kendetegn ved flere af de unge, afrikanske spillere, som når FC Midtjyllands førstehold, er en suveræn fysik i form af både kropsstyrke og fart. Netop fysikken er et essentielt parameter for en FCM-spiller, da klubben praktiserer en spillestil, der bygger på power, dynamik og fart over feltet. Ulvene vil frem over stepperne, og de nigerianske talenter passer perfekt ind i den midtjyske fodboldfilosofi.

Efter successæsonen i 2014/2015 har FC Midtjylland snuppet en tredje- og en femteplads, men Ulvene er med garanti sultne efter mere guld. Jess Thorup bliver manden, der fra sidelinjen skal forsøge at drive de midtjyske drenge til sejr, da Glen Riddersholm efter triumfen i 2015 valgte at forlade klubben. Hans forklaring var, at han var nødt til at gå for meget på kompromis hos FC Midtjylland, og det banede således vejen for Thorup. Den tidligere OB- og Esbjerg-angriber kom fra et job som dansk U21-landstræner, og han har også tidligere fungeret som både assistent- og cheftræner for Esbjerg. Det skal blive uhyre spændende, om han kan løfte FC Midtjylland til det næste niveau, få de mange stjernefrø til at spire og hjælpe klubben til sit andet danske mesterskab samt bringe europæisk succes til Heden.

LIVE STREAMING AF FC MIDTJYLLANDS KAMPE

LIVE STREAMING
AF FC MIDTJYLLANDS KAMPE

  1. Gå til Viaplay – KLIK HER!
  2. Køb adgang til Viaplay Sport
  3. Se FC Midtjyllands kampe
KLIK HER

Viaplay live streamer alt fra Superligaen, og FC Midtjyllands kampe er selvfølgelig ingen undtagelse.

For at se med skal du bruge et Viaplay Sport-abonnement, som koster 269 kroner om måneden, og så får du adgang til oceaner af lækkert sportsindhold.

Foruden Superligaen viser Viaplay også Champions League, Premier League, La Liga og meget, meget mere.

Klik på linket til venstre, og så er du klar til at streame indenfor få minutter.

Se FC Midtjyllands kampe

med et Viaplay Sport-abonnement

TRE ALTERNATIVER TIL DANSK FODBOLD

Viaplay har rettigheder til al det bedste fra fodboldens verden, og her får du et par eksempler på, hvad du kan se med et abonnement på Viaplay Sport.

Chelsea

Chelsea er forsvarende engelske mestre, og i denne sæson vil de blåblusede også gå efter at levere en god præstation i Champions League. Du kan se samtlige Chelseas optrædener i både Champions League, Premier League, FA Cup og EFL Cup hos Viaplay, så hvis du ikke vil gå glip af noget, er det værd at overveje et Viaplay Sport-abonnement.

PSG

PSG har udvidet stjerneparaden af fabelagtige spillere, og med verdens dyreste fodboldspiller – Neymar – i truppen, er der nu endnu mere grund til at følge den franske hovedstadsklub. Pariserne er efterhånden blandt de største kandidater til Champions League-trofæet, og du kan følge Neymar, Cavani og alle de andre hos Viaplay, som både live streamer fra Champions League og Ligue 1.

Real Madrid

Real Madrid vandt både Champions League og La Liga i sidste sæson, men kan de gentage succesen? Hos Viaplay kan du følge madrilenernes færd i både den hjemlige, spanske liga og i verdens fornemmeste fodboldturnering, Champions League. Ronaldo, Bale og Co. er klar til den nye sæson, men er du?

Forfatter: Rasmus M.

God fornøjelse med teksten omkring FCM.