FC MIDTJYLLAND LIVE STREAM 2021/22

FC Midtjyllands

Se alle FC Midtjyllands kampe via live streaming.
Du kan se Ulvene fra Heden direkte hos ViaPlay.

Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme.

FC Midtjylland har etableret sig som en af de allerbedste klubber i dansk fodbold, og de vil spille med om medaljerne hver eneste sæson. Drengene fra Heden leverer ofte masser af underholdning, og hvis du vil se med, når ulvene løber på grønsværen, så kan du gøre hos ViaPlay.

Med ViaPlay kan du, blandt meget andet, se kampene fra Superligaen og dermed følge FC Midtjylland og de øvrige danske klubber på tætteste hold.

Det er både nemt og hurtigt at komme i gang med live streaming hos ViaPlay.

SE FC MIDTJYLLANDS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

HISTORIEN OM FC MIDTJYLLAND

FC Midtjylland blev til i 1999, da de to fodboldklubber Herning Fremad og Ikast FS fusionerede med det formål at skabe et fodboldflagskib, som kunne sparke midtjysk fodbold op i toppen af den bedste danske række. Bagmændene bag sammenslutningen af de to klubber, som ellers var store rivaler, var de to forretningsmænd Johnny Rune og Steen Hessel. Fusionen var mere end ti år undervejs, men i sidste ende lykkedes det altså at lægge rivalisering til side og slå de to klubber sammen til én. Sammensmeltningen af de to rivaler foregik dog kun på det professionelle plan, mens de to klubber konkurrerer således fortsat mod hinanden på amatørniveau.

Fusionen mellem Herning Fremad og Ikast FS betød samtidigt, at man skulle finde frem til et nyt logo, som kunne pryde FC Midtjylland-trøjerne. Valget faldt på at benytte et ulvehoved i klubbens logo, da ulve i sin tid levede på de hedeområder, som Herning og Ikast blev bygget på. Logoet har resulteret i tilnavnet ’Ulvene fra Heden’ og har desuden medført, at FC Midtjyllands maskot, Lupus, selvfølgelig er en ulv. Farverne sort og rød er brugt til logoet, og det er selvfølgelig også disse to farver, der udgør Ulvenes spillerdragter, når de spiller hjemme på MCH Arena i Herning.

FC Midtjylland-projektet skulle vise sig at blive en øjeblikkelig succes, idet den nye klub i sin debutsæson sikrede oprykning til landets bedste fodboldliga, hvor de efterfølgende sæsoner bød på topplaceringer. I 2000/2001- og 2001/2002-sæsonerne endte FC Midtjylland på henholdsvis fjerde- og tredjepladsen, og dermed blev der lynhurtigt skabt forventninger om, at Drengene fra Heden skulle spille med om de rigtige sjove placeringer. De to efterfølgende sæsoner resulterede i lidt skuffende placeringer som nummer syv og seks, men herefter har FC Midtjylland i næsten alle sæsoner været en fast bestanddel af kampen om medaljer. I både 2007 og 2008 snuppede Ulvene sølvmedaljer efter at have sluttet efter henholdsvis FC København og AaB, og i 2014/2015-sæsonen kulminerede mange års hårdt arbejde med et dansk mesterskab. Mesterskabet havde grobund i fabelagtige præstationer på hjemmebane, hvor Ulvene vandt 16 af 17 kampe, hvilket gjorde at man formåede at holde FC København bag sig – løverne endte fire point efter FC Midtjylland.

Mesterskabet kom i kølvandet af den britiske fysiker og forretningsmand Matthew Benhams overtagelse af klubben. I juli 2014 købte Benham sig ind som hovedaktionær i FC Midtjylland, og han lagde ud med at skyde i omegnen af 60 millioner ind i klubben. Briten ejede i for vejen den engelske Championship-klub Brentford, hvor han forinden havde investeret over 400 millioner kroner. FC Midtjylland var selvfølgelig et langt mindre projekt, men det ændrede ikke på, at han fra starten havde store forventninger til sit nye, danske projekt. Målsætningen var, at Ulvene hvert andet år skulle være med i gruppespillet i enten Champions League eller Europa League.

Matthew Benham ejer foruden Brentford også analysefirmaet Smartodds, som samler uanede mængder data og statistik fra hele fodboldverdenen. Denne massive dataindsamling er siden da blevet brugt i forbindelse med scouting og rekruttering af nye spillere, og det vil fremadrettet fortsætte med at være en grundsten, når nye ulve skal indlemmes i flokken. En anden hjørnesten i FC Midtjyllands overordnede strategi er det talentarbejde, som midtjyderne i mange år har excelleret i. Netop talentarbejdet og den store mængde af akademispillere, der når frem til førsteholdet, var en essentiel årsag til, at Benham netop kastede sin kærlighed på den midtjyske fusionsklub.

FC Midtjyllands ungdomsakademi har udviklet adskillige fremragende spillere, hvoraf de to mest kendte, er Winston Reid og Simon Kjær, som begge har taget vejen fra akademiet til europæisk topfodbold. Mens Reid siden sit skifte i 2010 er blevet alle sine år i Premier League-klubben West Ham, hvor han har opnået stor respekt blandt fans og kollegaer, har Simon Kjær optrådt for mange forskellige, store klubber. Foruden anførerrollen på det danske landshold har den lyshårede stopper haft prominente roller i klubber som Wolfsburg, Lille, Fenerbahce og Sevilla. Det seneste skud på den midtjyske talentstamme er Pione Sisto, som ikke skulle bruge lang tid på at tage Superligaen med og storm og sikre et skifte til spanske Celta Vigo. Den rapfodede fløjspiller har også allerede spillet en rolle for det danske landshold, hvor man med sikkerhed vil blive en central figur i fremtiden. FC Midtjylland var den første klub i Danmark til at oprette et fodboldakademi, og de midtjyske ungdomshold har hentet utallige store i resultater i de danske ungdomsligaer såvel som internationale ungdomsturneringer.

En central del af FC Midtjyllands talentudvikling er samarbejdet med den nigerianske klub FC Ebedei, som sender spillere til midtjydernes akademi. De nigerianske spillere har i høj grad vist, at de evner at spille sig hele vejen til FCM’s førstehold, og flere af dem har været store profiler for Ulvene. Blandt de mest succesfulde finder man spillere som Sylvester Igboun, Rilwan Hassan, Oluwafemi Ajilore, Izunna Uzochukwu, Taofeek Salami og Paul Onuachu. Et kendetegn ved flere af de unge, afrikanske spillere, som når FC Midtjyllands førstehold, er en suveræn fysik i form af både kropsstyrke og fart. Netop fysikken er et essentielt parameter for en FCM-spiller, da klubben praktiserer en spillestil, der bygger på power, dynamik og fart over feltet. Ulvene vil frem over stepperne, og de nigerianske talenter passer perfekt ind i den midtjyske fodboldfilosofi.

Efter successæsonen i 2014/15 snuppede FC Midtjylland en tredje- og en fjerdeplads under den nye manager Jess Thorup. Han førte også holdet til den ultimative succes i 2017/18-sæsonen, hvor holdet på sensationel vis forhindrede Brøndby i at vinde deres første mesterskab i mere end et årti. En flot slutspurt kombineret med gummiben på Vestegnen sikrede FC Midtjylland endnu et mesterskab. Siden da har dansk fodbold været præget af en tæt duel mellem FC Midtjylland og FC København i toppen af ligaen, mens resten af klubberne ikke ser ud til at kunne finde det samme høje niveau. Den nye træner er Brian Priske, som i mange sæsoner var assistenttræner på Heden, og som faktisk også har været assistenttræner for Ståle Solbakken i FC København i et par sæsoner. Det bliver spændende at se om han kan få skovlen under sin tidligere chef i mesterskabskampen.

LIVE STREAMING AF FC MIDTJYLLANDS KAMPE


LIVE STREAMING
AF FC MIDTJYLLANDS KAMPE

  1. Gå til Bet365 – KLIK HER!*
  2. Opret en konto
  3. Se og spil på FC MIDTJYLLANDS kampe
KLIK HER*

ViaPlay live streamer alt fra Superligaen, og FC Midtjyllands kampe er selvfølgelig ingen undtagelse.

Foruden Superligaen viser ViaPlay også Champions League, Premier League, La Liga og meget, meget mere.

Klik på linket til venstre, og så er du klar til at streame indenfor få minutter.

SE FC MIDTJYLLANDS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

TRE ALTERNATIVER TIL DANSK FODBOLD


ViaPlay har rettigheder til al det bedste fra fodboldens verden.

Chelsea

Chelsea er en succesrig klub, som næsten altid ligger i top 4 i Premier League. Klublegenden Frank Lampard er blevet manager, og det bliver spændende at følge om han kan skabe succes både i Premier League og i Champions League. Du kan se samtlige Chelseas optrædener i både Champions League, Premier League, FA Cup og EFL Cup hos ViaPlay, så hvis du ikke vil gå glip af noget, er det værd at overveje et ViaPlay.

PSG

PSG har udvidet stjerneparaden af fabelagtige spillere, og med verdens dyreste fodboldspiller – Neymar – i truppen, er der nu endnu mere grund til at følge den franske hovedstadsklub. Pariserne er efterhånden blandt de største kandidater til Champions League-trofæet, og du kan følge Neymar, Cavani og alle de andre hos ViaPlay, som både live streamer fra Champions League og Ligue 1.

Real Madrid

Real Madrid er en topklub i krise. Kan legenden Zinedine Zidane igen skabe succes i hovedstaden uden Cristiano Ronaldo? Hos ViaPlay kan du følge madrilenernes færd i både den hjemlige, spanske liga og i verdens fornemmeste fodboldturnering, Champions League. Bale, Benzema og co. er klar til den nye sæson, men er du?


Forfattere: Anders J.

Er du nået herned på siden, skulle du gerne være klar til at streame fodbold direkte hos bookmakerne. Ellers kontakt mig HER.

God fornøjelse!

// Anders