18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fenerbahce Live Stream & TV

SE FODBOLD*

Se Fenerbahce live stream online


Se alle Fenerbahces kampe direkte via live streaming. Du kan se Fener uden abonnement.

Bet365 tilbyder nem og lovlig live streaming af alle kampe i den tyrkiske liga. Alt du skal gøre er at følge guiden ovenfor, så er du klar til streaming på enten mobil, tablet eller computer i løbet af få minutter.

I de seneste mange sæsoner har Fenerbahce måtte se til mens Besiktas og Galatasaray har delt alle mesterskaberne mellem sig. Med tilgangen af flere nye spillere har klubben forsøgt at gøre, hvad der skal til for forhåbentlig at kunne spille sig til mesterskabet i denne sæson. Det skal derfor blive spændende at se, hvordan Fenerbahce vil klare sig, og hos bookmakerne har du muligheden for at følge alle kampene via livestreaming.

fenerbahce live stream

SE FENERBAHCES KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

HISTORIEN OM FENERBAHCE

Fenerbahce har vundet den bedste tyrkiske række i alt 19 gange, og dermed er de kun tre titler fra at tangere Galatasaray, som pt. kan bryste sig af at være det mest vindende tyrkiske fodboldhold. De seneste sæsoner har Fenerbahce dog været et pænt stykke fra titlen, og derfor skal der forbedringer til, hvis drømmene skal realiseres. Fenerbahces seneste triumf kom i 2013/2014 – her formåede holdet at gå igennem hele sæsonen uden at tabe en eneste kamp på hjemmebane.

Fenerbahce blev grundlagt i 1907 af tre mænd fra Istanbul, som startede klubben op i hemmelighed. Hemmelighedskræmmeriet var en nødvendighed, fordi fodbold på daværende tidspunkt var forbudt i Tyrkiet. Navnet ”Fenerbahce” kommer fra en bydel i Istanbul af samme navn. Klubben var placeret i den asiatiske del af Istanbul, og der gik ikke længe, før der opstod en rivalisering med Galatasaray, som lå i den europæiske del af Istanbul, og som desuden blev grundlagt af High School-studerende – hvorfor klubben blev anset for at repræsentere en højere socialklasse end eksempelvis Fenerbahce. Fenerbahce blev grundlagt tæt på et fyrtårn, som stod ved kysten, og det er herfra, at klubben har sit navn – ”fener” betyder fyrtårn, mens ”bahce” betyder have. Omkring fyrtårnet voksede gule og hvide blomster, og udover at lægge navn til klubben, var disse blomster også inspiration til klubbens spilletrøjer, som startede med at være med gule og hvide striber. Den gule farve har som bekendt hængt ved, men siden dengang er klubbens farver og spilletrøjer blevet ændret flere gange. Klubben blev holdt hemmelig indtil 1908, hvor fodbold blev gjort lovligt, og hvor der blev indført krav om, at alle fodboldklubber skulle registreres. 1908 var også året, hvor Fenerbahces stadion, Sukru Saracoglu Stadium, blev bygget. Siden da er det blevet udvidet, og i dag er der plads til lidt over 50.000 tilskuere. Fenerbahce er en af de mest støttede klubber i Tyrkiet, da de er gode til mange sportsgrene (blandt andet basketball, volleyball og atletik). I 1909 deltog klubben for første gang i Istanbul League, og her sluttede klubben som nummer fem. Mens Fenerbahce holdte sin eksistens hemmelig, spillede de mod forskellige hold bestående af britiske soldater, der havde besat Tyrkiet under uafhængighedskrigen.

I 1959 dannede det tyrkiske fodboldforbund den tyrkiske Süper Lig, og Fenerbahce blev det første hold til at vinde ligaen efter en sejr over Galatasaray med 4-1. Det betød, at klubben spillede europæisk fodbold i den efterfølgende sæson. Her blev det til et førsterundenederlag til OSC Nice efter en sejr over Csepel SC i kvalifikationsspillet. I de efterfølgende år vandt klubben flere mesterskaber, men der var hård konkurrence fra Galatasaray og Besiktas, og de tre hold skiftedes til at vinde mesterskabet i de første år (hvilket de – mere eller mindre – er fortsat med helt frem til nu). I 1966/1967-sæsonen vandt Fenerbahce Balkans Cup, som var en turneringen for holdene fra balkanlandene, og de blev derved det første tyrkiske hold til at vinde en turnering med deltagelse fra andre lande end Tyrkiet. I 1970’erne vandt Fenerbahce fire mesterskaber, og den tyrkiske angriber Cemil Turan havde en stor andel i flere af dem, da han blev ligaens topscorer tre gange. I 1980’erne blev det til tre tyrkiske mesterskabstitler, mens 1990’erne kun bød på en enkelt Süper Lig-triumf. I 1990´erne var det rivalerne Galatasaray og Besiktas, som sad tungt på tronen. Efter årtusindskiftet blev der flere penge til spillerindkøb, og herefter begyndte resultaterne at blive bedre. Fenerbahce snuppede fire mesterskaber i det efterfølgende årti. I 2001 vandt klubben mesterskabet efter en længere tørkeperiode, og det var med til at bryde en kæmpe Galatasaray-dominans igennem slut-90´erne. I årene efter gik det noget sløjt for Fenerbahce, og det betød trænerskifte hos mesterklubben. I 2003 var Istanbul-klubben tilbage på sejrkurs, da de vandt hele tre mesterskaber på fire sæsoner. På dette tidspunkt spillede stjernespillerne Pierre van Hooijdonk, Mehmet Aurelio og Fabio Luciano på holdet, og de var med til at vende skuden for den traditionsrige klub. I 2005/2006 tabte klubben mesterskabet på gulvet i sidste spillerunde, og det kostede træner Christoph Daum jobbet. I 2006 blev den brasilianske legende Zico i stedet ansat som cheftræner, og han fik blandt andet lov til at hente store navne som Diego Lugano, Roberto Carlos og Mateja Kezman. Året efter blev Fenerbahce indlemmet i G-14, som er en forening for de største europæiske klubber, og klubben er fortsat den eneste tyrkiske klub, der har været med i G-14. Zicos første sæson i spidsen for klubben udmøntede sig i et mesterskab. I 2009/2010 blev favoritterne fra Fenerbahce snydt på målstregen, da Bursaspor vandt over Besiktas i sidste runde. På trods af nederlaget havde klubben flest clean-sheats i løbet af sæsonen.

Fenerbahce samarbejder med en række klubber rundt om i verden i en slags broderfællesskab. Dette broderfællesskab består af Novi Pasar, Coritiba, Lillestrøm og Sheffield United.

Fenerbahce er kendt for at have nogle meget trofaste og til tider voldelige fans. Det fik Shakthar Donetsk at føle, da Fenerbahces fans valgte at invadere banen i en venskabskamp mod ukrainerne i 2011. Ved den lejlighed fik den tyrkiske klub tildelt en straf på to kampe i den hjemlige liga uden tilskuere på lægterne. Senere tillod forbundet, at klubben spillede med tilskuere, dog kun kvinder og børn.

De passionerede fans giver sig også til kende, når der er Istanbul-derby mellem Fenerbahce og Galatasaray. Her er begge fangrupper meget opsatte på at vise, at de er den dominerende gruppering. Det udvikler sig i nogle tilfælde til slåskampe inden kampstart. Derbyet mellem de to klubber siges at være et af de mest spektakulære i europæisk fodbold. Fenerbahce har vundet de fleste kampe over rivalerne fra Galatasaray, og det er i løbet af årene blevet til næsten 400 kampe.

Fenerbahce spiller til dagligt deres hjemmekampe på Sukru Saracoglu Stadium. Der er plads til 50.509 tilskuere. Stadionet blev bygget helt tilbage i 1908, og det er dermed et af de ældste stadions i Tyrkiet. Det har dog været renoveret en række gange, og i 2016 kostede det hele 101 millioner dollars at bygge om. Stadionet har tidligere heddet Silahtar Aga Sahasi, Papazin Cayin, Union Club Field, Ittihat Spor Field og Fenerbahce Stadyumu. Det nuværende stadion er opkaldt efter Fenerbahces præsident og Tyrkiets femte premierminister Sukru Saracoglu i 1999.

I 2012 havde klubben en imponerende stime på 47 kampe uden nederlag på hjemmebane, og i den periode udstrålede holdet stor stabilitet. Her viste storspillere som Moussa Sow og Dirk Kujt høj klasse med mange vigtige mål. Klubbens seneste mesterskab fandt sted i 2013/2014, og siden da har rivalerne fra Besiktas haft et overtag i ligaen.

Over de seneste sæsoner har Fenerbahce kunne tiltrække flere store europæiske navne, og klubben har været dygtig til at hente stærke spillere på fri transfer (eller til mindre beløb). Eksempelvis har man formået at hente spillere som Diego, Robin van Persie og Nani for relativt små beløb. I 2017/2017-sommertransfervinduet er spillere som Roman Neustädter og Gregory van der Wiel hentet på fri transfer, mens Martin Skrtel er hentet for omkring 50 millioner. I den seneste sæson blev Fenerbahce blot 6’er i ligaen, og det må ikke være tilfredsstillende. Det skal blive spændende at se, hvad Ersun Yanal kan få ud Fenerbahces trup. Er han manden, der kan sikre mesterskabet? Se Mathias Zanka og resten af Fenerbahce-mandskabet folde sig ud via direkte streaming hos bookmakerne.

LIVE STREAMING AF FENERBAHCES KAMPE


Det er fuldstændig smertefrit at komme i gang med live streamingen af Fenerbahces kampe. Følg blot guiden til venstre, så er du klar til tyrkisk fodbold på ingen tid.

Streamingen hos bookmakerne foregår uden abonnement, og du skal heller ikke købe pay-per-view. Du skal blot sørge for at have penge stående på din konto – så har du adgang til de direkte billeder.

Foretrækker du at se sport på computeren? Eller vil du hellere have billederne med i lommen? Du kan live streame fra både computer, tablet og mobil – så du er dækket ind, uanset hvilken situation, du befinder dig i.

▶︎

Live

Sådan streamer du Fenerbahce online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

TRE ALTERNATIVER TIL TYRKISK FODBOLD


Er du passioneret omkring andre hold end Fenerbahce? Så giver vi dig her tre alternativer til tyrkerne, som ligeledes kan live streames hos Bet365.

FC Barcelona

Hvis du er fan af god fodbold, kan du med med garanti også lide at se Barcelona spille. Hos bookmakerne har du muligheden for at se alle Barcas kampe i både den spanske liga og pokalturneringen, og det kan du gøre uden nogen form for abonnement.

Bayern München

Niko Kovač er ved roret i Bayern München, og han er derfor manden, der skal føre det tyske hold til endnu en Bundesliga-titel. Hvis du vil se Lewandowski, Gnabry, Coutinho og Neuer i aktion, så kan du nemt følge alle kampene fra den tyske liga og pokalturnering hos bookmakerne via live streaming.

Juventus

Juventus har vundet det italienske mesterskab otte år i træk, men det gør dem ikke mindre interessante at se på. Pogba er solgt, men til gengæld er der kommet flere klassespillere ind, først og fremmest Cristiano Ronaldo, og Juventus-truppen har aldrig set stærkere ud. Se alle kampene fra Italien direkte hos bookmakerne – via enten mobil, tablet eller computer.

bet365 live stream
100/100
Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
      Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.