18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Galatasaray Live Stream & TV

Se fodbold direkte og lovligt på nettet.
Med live streaming får du adgang til de største ligaer.
Begynd at streame uden abonnement og pay-per-view i dag.

SE FODBOLD*

Se Galatasaray live stream online


Se alle Galatasarays kampe direkte via live streaming. Se og spil på tyrkisk fodbold uden abonnement.

Du kan streame samtlige kampe fra den tyrkiske liga hos bookmakerne – uden abonnement og pay-per-view. Vil du se, om Galatasaray kan gå forbi Besiktas og Fenerbahce i 2024/25? Så har du alle tiders mulighed.

Følg vores trin for trin ovenfor – så er du i gang med live streaming af fodbold fra den bedste tyrkiske række i løbet af et par minutter. Du har adgang til direkte billeder, hvis du har penge stående på din spilkonto.

galatasaray live stream

SE GALATASARAYS KAMPE

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

▶︎

Live

Sådan gør du trin for trin

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

HISTORIEN OM GALATASARAY

Galatasaray blev grundlagt i 1905 af en gruppe elever fra Galatasaray High School, og de kaldte klubben for Galatasaray (opkaldt efter skolen). Skolen kom i besiddelse af en fodbold allerede i 1899, men det var først tre år efter, at Ali Sami Yen fandt ud af, hvordan man skulle spille med den, da han på en rejse så en englænder i aktion. Han tog sin nye viden med sig hjem, og et par år efter havde han stiftet en fodboldklub sammen med nogle af hans skolekammerater. Galatasaray betyder ”Galata Palads”, og klubben tog først for alvor navnet til sig, da de spillede en af deres første kampe i 1905. Her vandt Galatasaray med 2-0 over en græsk klub, og efter kampen kaldte deres fans klubben for ”Gentlemen of Galata Palace”. Efter denne hændelse vedtog klubben, at de fremover skulle hedde ”Galata Sarayi”. I 1905 var der i det osmanniske rige ingen love for foreninger, hvad Galatasaray var, og derfor var klubben ikke officielt registreret. I 1912 blev der dog udarbejdet en lovgivning, der gjorde, at klubben kunne registreres lovligt. Frem til 1920’erne var Ali Sami Yen klubbens formand, og han kunne bryste sig af at stå i spidsen for den første tyrkiske fodbold, der eksisterede. Da Galatasaray i begyndelsen var den eneste fodboldklub i Tyrkiet, måtte de nøjes med at spille venskabskampe det første års tid, men i 1906 blev holdet tilmeldt Istanbul Football League, der på det tidspunkt bestod af både engelske og græske hold. I 1908/1909 vandt klubben deres første trofæ ved Istanbul Football League, og Galatasaray var med sejren med til at starte den tyrkiske fodboldhistorie. Klubben Galatasaray havde stor succes i denne turnering, som de nåede at vinde femten gange, hvilket er en rekord, som de deler sammen med Fenerbahce. Der kom stille og roligt flere tyrkiske hold til, og i 1959 blev der oprettet en liga for tyrkiske hold – den liga, vi i dag kender som Süper Lig. I 1962-1963 blev den tyrkiske pokalturnering oprettet, hvor de tyrkiske hold havde mulighed for at spille sig i Europa. Galatasaray har vundet pokaltitlen hele 18 gange, og det er ni gange flere end rivalerne Besiktas og hele 12 gange flere end Fenerbahce. Klubbens seneste sejr i pokalturneringen kom i sæsonen 2018/2019.

Galatasaray har vundet den nationale tyrkiske liga hele 22 gange siden oprettelsen i 1959, og det gør klubben til den mest vindende igennem historien. På andenpladsen over flest Süper Lig-trofæer finder vi ærkerivalerne fra Fenerbahce, som blot er tre mesterskaber fra at tangere rekorden, og Galatasaray kan således ikke tillade sig at hvile på laurbærrene. Der har længe hersket en stærk rivalisering mellem de to klubber, og de indbyrdes kampe er altid meget intense. Der er tale om to Istanbul-klubber, og opgørene mellem dem er således lokalopgør, hvilket altid giver rivaliseringen en ekstra tand. Derudover er klubberne kendt for at repræsentere to forskellige samfundslag, idet Galatasaray blev stiftet af high school-studerende, mens grundlæggerne af Fenerbahce tilhørte en lavere klasse. Kampene mellem de to klubber har således en ekstra dimension, idet de samtidigt fungerer som en kamp mellem den højere og den lavere sociale klasse. Fenerbahce har vundet størstedelen af rivalopgørene, da de har sejret i 146 ud af de i alt 389 kampe, som de to klubber har spillet mod hinanden. Til sammenligning har Galatasaray vundet 123 af de indbyrdes opgør, mens de resterende 120 er endt uafgjort. På trods af Fenerbahces overtag i den indbyrdes statistik, er Galatasaray som nævnt den mest vindende tyrkiske klub.

I 1960’erne og 1970’erne skiftedes Galatasaray, Fenerbahce, Besiktas og Trabzonspor til at vinde mesterskaberne, mens 1980’erne var et trofæfattigt årti for Galatasaray, som kun formåede at hive to titler hjem. Herefter fulgte dog den mest succesrige periode i klubbens historie, da de rød- og orangestribede vandt hele tolv Süper Lig-triumfer i perioden mellem 1992 og 2015. Til sammenligning blev det kun til otte tyrkiske mesterskaber mellem 1961 og 1988. Galatasarays absolut bedste årti var i 1990’erne, hvor klubben vandt mesterskabstitlen i sæsonerne; 1992/1993, 1993/1994, 1996/1997, 1997/1998, 1998/1999 og 1999/2000. Det blev således til hele seks mesterskaber i løbet af 1990’erne, hvor Galatasaray mildt sagt var dominerende i tyrkisk fodbold. Siden 1992 er der ved hvert scoret Galatasaray-mål blevet spillet den sidste del af sangen ”I Will Survive” med Hermes House Band, og det kan tolkes som et symbol på deres storhedstid igennem 1990´erne. Præstationen tydeliggøres af, at mesterskabshøsten i det gyldne årti svarer til det samme antal Süper Lig-titler, som holdet har vundet siden årtusindskiftet. Galatasaray vandt seks tyrkiske mesterskaber i et enkelt årti, og i de seneste 16 år er det ligeledes blevet til seks mesterskaber. I denne periode vandt klubben fra Istanbul en europæisk turnering. De strøg helt til tops i UEFA Cuppen i 1999/2000 sæsonen efter klubben besejrede Arsenal i finalen på straffespark. Finalen blev spillet i København. Galatasaray har vundet hele 22 tyrkiske mesterskaber, mens det er blevet til 10 andenpladser. Galatasaray har fire stjerner i deres logo, og de symboliserer de mange mesterskaber. Hver stjerne står for fem tyrkiske mesterskaber.

Klubbens seneste mesterskab blev vundet i 2018/2019-sæsonen, hvor der kun var to point, som adskilte Galatasaray og Basaksehir, som overraskede alt og alle i den sæson. Det var det andet tyrkiske mesterskab i træk, da klubben i sæsonen før vandt mesterskabet med bare tre point ned til rivalerne fra Fenerbahce på andenpladsen. Det ser altså ud til at Galatasaray igen har cementeret sin position som det bedste hold i Tyrkiet, og at det derfor også er dem som skal sørge for international succes i Champions League.

Galatasaray er kendt for at have nogle meget trofaste og hårdføre fans. Mange klubber frygter at spille mod Galatasaray i Istanbul, da fansene er gode til at skabe en skræmmende atmosfære med tilråb. Klubben spiller på Türk Telecom Stadium, og her er plads til 52.280 tilskuere. Galatasaray har spillet deres hjemmekampe på stadionet siden 2011 (klubben spillede tidligere på Ali Sami Yen Stadi). Türk Telecom Stadium bliver også kaldt for ”Helvedet”, grundet den nærmest elektriske stemning med høje brøl fra fans, lommelygter, røg og gigantiske plakater. I 2011 blev det højeste brøl på et fodboldstadium nogensinde registreret på Türk Telecom Stadium, og her var lydstyrken hele 140,76 decibel. Der svarer til den lyd, som et jetfly udsender ved take-off. Før hver kamp er der et såkaldt ”tørklædeshow”, hvor fansene vifter med tørklæder, flag og bannere, som et symbol på deres støtte til klubben fra Istanbul.

Galatasarays store stjerne i øjeblikket er colombianske Radamel Falcao, som blev hentet fra Chelsea før sæsonen 2019/20, og der er store forhåbninger til at han scorer mål på samlebånd som han plejer. Han har tidligere spillet i storklubber såsom Atletico Madrid, Chelsea, Manchester United og Monaco. Den tyrkiske klub har haft mange store spillere igennem tiden. Den mest scorende spiller i klubbens historie er den legendariske angriber Hakan Sukür. Han formåede at score hele 249 mål i 489 kampe igennem 1990´erne og i starten af 00´erne.

Galatasaray er en gigantisk klub i Tyrkiet, og de har været med til at skabe den tyrkiske fodboldhistorie. Derfor har klubben og fansene altid store forventninger til Galatasaray, og det bliver interessant at se, om spillerne kan stå for presset i de kommende sæsoner. Du kan live streame Galatasarays kampe direkte hos bookmakerne uden abonnement.

LIVE STREAMING AF GALATASARAYS KAMPE


▶︎

Live

Sådan streamer du Galatasaray online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se fodbold i dag

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

fter at have vundet mesterskabet i to sæsoner i træk, ser Galatasaray ud til at være tilbage som kongerne af tyrkisk fodbold. Kan de fortsætte succesen i næste sæson?

Du kan live streame alle kampene fra den bedste tyrkiske række hos bookmakerne – og det kan foregå på både mobil, tablet og computer.

Der er ikke noget abonnement, og der er ikke nogen pay-per-view tjeneste. Hos bookmakerne skal du bare sørge for at have penge stående på kontoen, så er du klar til at nyde de direkte live-billeder fra Galatasarays kampe.

NATIVER TIL TYRKISK FODBOLD


Foretrækker du andre hold end Galatasaray? Så får du her tre alt

Brøndby logo

Brøndby

Brøndby fik stor succes under Alexander Zorniger, men har siden haft det svært. Kan den nye træner Niels Frederiksen løfte holdet tilbage til toppen af Superligaen, og gøre dem til en reel konkurrent mod FCK’s dominans?

Ajax logo

Ajax

Ajax er bedst kendt som en hollandsk talentfabrik. År efter år spytter klubben store talenter ud til verdens førende fodboldklubber, så hvis du vil have et tidligt kig på fremtidens stjerner, giver det mening for dig at live streame kampene fra den bedste hollandske række. Det foregår hos bookmakerne, og du behøver ikke noget abonnement.

Futbol Club PSG logo

PSG

PSG vandt det franske mesterskab i sidste sæson for sjette gang på syv år, og de vil være opsatte på at fortsætte deres absolutte dominans af fransk fodbold. Kan pariserne konsolidere den franske trone, eller møder de måske uventet modstand fra Marseille, Lyon og Nice?

bet365 live stream
100/100
Se live sport hos bet365 – Find din kamp her!
      Du kan se live sport på din mobil, tablet eller PC inklusive fodbold, tennis og basketball. Alt du skal gøre er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål i de seneste 24 timer for at kvalificere dig. Regler for geoplacering og Live billeder gælder.