Getafe – FC Barcelona: Live stream og odds til 4. runde i La Liga d. 16. september 2017

Skrevet den:

FC Barcelona har fået en perfekt start på La Liga i 2017/2018. Kan brandvarme Lionel Messi og co. fortsætte det lovende spil, når catalanerne i denne runde skal en tur forbi Coliseum Alfonso Perez for at spille udekamp mod Getafe? Du kan se kampen mellem Getafe og FC Barcelona direkte via live streaming hos Bet365 fra kl. 16:15 lørdag d. 16. september 2017.


LIVE STREAM GETAFE – FC BARCELONA D. 16. SEPTEMBER 2017

Hos Bet365 kan du live streame samtlige kampe fra den bedste spanske række. Du betaler ikke for noget abonnement, og du kan se med fra mobilen, hvis du er på farten. Opret en spilkonto hos bookmakeren i dag, så du er klar til Getafe – FC Barcelona på lørdag.

Trin for trin-guide:

1. Gå til Bet365 – KLIK HER!

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg Getafe – FC Barcelona

ODDS PÅ GETAFE – FC BARCELONA

Hvem vinder kampen?
Getafe: 11,00
Uafgjort: 6,50
FC Barcelona: 1,22

Antal mål
Over 2,5 mål: 1,36
Under 2,5 mål: 3,10

Handicap (2-0)
Getafe: 2,20
Uafgjort: 4,00
FC Barcelona: 2,40

Læs også: FC Barcelona

OPTAKT: GETAFE – FC BARCELONA D. 16. SEPTEMBER 2017

Der var store spørgsmålstegn ud for FC Barcelona, da man skippede Neymar afsted til PSG i sommerens transfervindue. Men det er som om, at kritikken er forstummet for en stund, for FC Barcelona har leveret en særligt positiv indledning på sæsonen med fire sejre og en samlet målscore på 12-0. Voila, hvad mere kan supporterne ønske sig. Tre af sejrene er kommet i La Liga, hvorfor FC Barcelona ligger helt i toppen af tabellen – allerede nu med et forspring på fire point til ærkerivalerne fra Real Madrid.

FC Barcelona har haft mindst forberedelsestid til ligakampen her, eftersom de spillede europæisk i midtugen. Her var der dog tale om en hjemmekamp tirsdag, så spillerne bør have masser af energi, når vi skriver lørdag. Catalanerne vandt i øvrigt midtugekampen med hele 3-0 over Juventus, og det er selvfølgelig også noget, der giver ekstra overskud.

Getafe har fået en blandet start på sæsonen med fire point fra tre kampe mod Athletic Bilbao (0-0 ude), Sevilla (0-1-nederlag hjemme) og Leganes (1-2-sejr ude). Traditionelt har Getafe det meget svært med FC Barcelona.

Lionel Messi og co. har vundet de tre seneste indbyrdes opgør med samlet 14-0. De fleste af scoringerne er dog faldet på Camp Nou. Holdenes seneste møde på Coliseum Alfonso Perez endte med en 0-2-sejr til FC Barcelona. Her scorede Luis Suarez og Neymar hver en pind.

Getafe er uden Pacheco. Gorosito og Montero er tvivlsomme.
FC Barcelona har tvivl omkring Rafinha, Paco og Arda Turan.

Getafes forventede startopstilling: Guaita – Suarez, Djene, Cala, Antunes – Bergara, Arambarri – Shibasaki, Fajr, Amath – Molina.

FC Barcelonas forventede startopstilling: ter Stegen – Semedo, Piqué, Umtiti, Alba – Rakitic, Busquets, Iniesta – Dembélé, Messi, Suarez.

Læs også: La Liga

Vores bud på kampen
FC Barcelona vinder til nul til odds 2,20 hos Bet365.

FC Barcelona har vundet fire kampe i træk uden at indkassere scoring, og vi kan ikke se, hvorfor stimen skulle ende i et opgør mod Getafe? Catalanerne har vundet de tre seneste indbyrdes kampe til nul, og de kommer ind til kampen her med maksimal selvtillid. Samtidig har Getafe kun scoret i én af deres tre ligakampe i sæsonen indtil videre.

Seneste indlæg

18. september 2017
Manchester United – Burton: Live stream og odds til EFL Cuppen d. 20. september
Manchester United er kommet forrygende i gang i Premier League og Champions League, men kan Jose Mourinho jonglere med en...
18. september 2017
Real Madrid – Real Betis: Live stream og odds til Cristiano Ronaldos comeback d. 20. sep.
Cristiano Ronaldo kommer tilbage fra karantæne, når Real Madrid i denne 5. spillerunde af La Liga byder Riza Durmisi og...
14. september 2017
Chelsea – Arsenal: Live stream og odds til London-derby’et d. 17. september 2017
Weekenden byder på London-derby, når de forsvarende mestre fra Chelsea tager imod Arsenal, som har trukket sig sejrrigt ud af...