Reklame

JUVENTUS

Stream alle Juventus’ kampe direkte og nemt.
Se og spil på alle kampe fra Italien – uden abonnement.

KLIK HER

TRIN FOR TRIN

  1. 1. Gå til Unibet – KLIK HER!/
  2. 2. Opret en konto/
  3. 3. Se og spil på Juventus’ kampe
juventus live stream

JUVENTUS LIVE STREAM 2017/18

Juventus – mastodonten i italiensk fodbold – viser tænder i disse år. Vil du se med?

Så kan du live streame alle deres kampe fra den italienske Serie A. Og dette helt uden et dyrt abonnement. Det foregår via live streaming hos bookmakerne, og det er ganske ligetil. Du skal blot sørge for at have mindst én krone stående på din spilkonto.

Følg vores trin for trin ovenfor – så streamer du Juventus om få minutter. Du kan se ”Den Gamle Dame” både på mobil, tablet og computer.

Alternativt kan du også browse rundt i dagens kampe – der alle streames nemt – i tabellen lige herunder.

19 august 2017
(h)
Cagliari
26 august 2017
(u)
Genoa
10 september 2017
(h)
Chievo
17 september 2017
(u)
Sassuolo
20 september 2017
(h)
Fiorentina
24 september 2017
(h)
Torino
1 oktober 2017
(u)
Atalanta
15 oktober 2017
(h)
Lazio
22 oktober 2017
(u)
Udinese
25 oktober 2017
(h)
SPAL 2013
29 oktober 2017
(u)
AC Milan
5 november 2017
(h)
Benevento
19 november 2017
(u)
Sampdoria
26 november 2017
(h)
Crotone
3 december 2017
(u)
Napoli
10 december 2017
(h)
Inter
23 december 2017
(h)
Roma
17 december 2017
(u)
Bologna
30 december 2017
(u)
Verona
6 januar 2018
(u)
Cagliari
21 januar 2018
(h)
Genoa
28 januar 2018
(u)
Chievo
4 februar 2018
(h)
Sassuolo
11 februar 2018
(u)
Fiorentina
18 februar 2018
(u)
Torino
25 februar 2018
(h)
Atalanta
4 marts 2018
(u)
Lazio
11 marts 2018
(h)
Udinese
18 marts 2018
(u)
SPAL 2013
31 marts 2018
(h)
AC Milan
8 april 2018
(u)
Benevento
15 april 2018
(h)
Sampdoria
18 april 2018
(u)
Crotone
22 april 2018
(h)
Napoli
29 april 2018
(u)
Inter
6 maj 2018
(h)
Bologna
13 maj 2018
(u)
Roma
20 maj 2018
(h)
Verona

Nordicbet

Er du Juventus-fan? Så klik dig ind forbi Nordicbet, der har live streaming på alle holdets kampe fra den italienske Serie A.

Nordicbet er flittige til at sætte fodboldrejser på højkant i forskellige konkurrencer, så du kan krydre din italienske oplevelse med muligheden for at vinde store præmier. Som ny kunde hos Nordicbet kan du i øvrigt få 1.000 kroner i velkomstbonus.

OPRET KONTO

SE JUVENTUS’ KAMPE

DIREKTE OG UDEN BETALING

NYHEDER

03 11 2017
Chelsea – Manchester United: Live stream og odds til engelsk brag d. 5. november 2017

To store og traditionsrige klubber tørner sammen i Premier League, når Manchester United gæster Stamford Bridge og Chelsea. Begge hold...

03 11 2017
FC Barcelona – Sevilla: Live stream og odds til spændende spansk opgør d. 4. november 2017

FC Barcelona ligner et hold, der har tænkt sig at vinde det spanske mesterskab i denne sæson. Mandskabet har fået...

02 11 2017
FCK – Brøndby: Live stream og odds til New Firm-derby i Superligaen d. 4. november 2017

Brøndby har ikke vundet i Parken siden 2004, men søndag har de blågule bedre forudsætninger for at hive en sejr...

HISTORIEN OM DEN GAMLE DAME

Juventus, som blev grundlagt i 1897, er den helt store magtfaktor i italiensk fodbold. ”Den Gamle Dame”, som holdet kaldes, står noteret for ikke færre end 32 Serie A-titler, 11 Coppa Italia-titler og 7 italienske Super Cup-titler. Samtlige de fem seneste italienske ligatitler er gået til Juventus, som dermed nærmest kan betegnes som enevældige i disse år. Lægger man til de første nationale statistikker, at Juventus også har vundet 11 europæiske titler, så har man altså en vaskeægte mastodont i moderne fodbold.

Det har imidlertid ikke altid været lutter solstrålehistorier med relation til Juventus, der er blevet publiceret i medierne. I maj 2006 blev Juventus straffet i en større matchfixing-skandale (Calciopoli-skandalen), hvilket kostede dem to mesterskaber og en tvangsnedrykning til Serie B. Konsekvensen blev endvidere, at anerkendte spillere som Zlatan Ibrahimovic og Fabio Cannavaro valgte at tage afsked med ”Den Gamle Dame”. Mange spillere blev dog også hængende, heriblandt den nuværende kultmålmand Gianluigi Buffon, og kvaliteten på holdet var stor nok til, at Juventus kunne gøre et direkte comeback til Serie A. Matchfixing-skandalen har været analyseret og diskuteret i årene sidenhen, og det ligger angiveligt ikke 100 procent fast, at Juventus har begået nogle ulovligheder.

Juventus går under navnet ”Den Gamle Dame”, hvilket kan virke lidt spøjst ved første øjekast. Imidlertid er de ikke helt uden humor i det italienske, for ”Juventus” betyder ”ung” på latin, og ”den gamle” skal således ses som en ironisk bemærkning i relation hertil. Der ligger dog en dobbeltbetydning i brugen, eftersom Juventus har en tradition for at fastholde nogle af klubbens legender i meget lang tid. Se bare på 39-årige Gianluigi Buffon, der lige har vogtet buret i en Champions League-kvartfinale mod FC Barcelona. ”Dame”-delen kommer af, at Juventus-tilhængerne historisk har refereret til klubben som en kvinde, for hvem de havde store passion.

”Den Gamle Dame” har hverdagen på Juventus Stadium, som åbnede i 2011 og huser rundt 41.000 mennesker på kampdage. Juventus Stadium har været lidt af en fæstning for holdet, der kun har tabt én af deres 74 seneste hjemmekampe i Serie A. Juventus’ største rivaler er Torino og AC Milan. Torino, fordi klubben holder til i samme by som Juventus, og AC Milan, fordi milaneserne traditionelt har repræsenteret den største udfordrer til Juventus nationalt. Historisk har Juventus er overbevisende overtag mod begge rivalerne, og overtaget er særligt udtalt i de senere år.

Stiller man skarpt på Juventus inden for de allerseneste år, springer særligt ét indkøb i øjnene. Gonzalo Higuain blev handlet ind i Napoli for svimlende 650 millioner kroner, og købet kunne kun lade sig gøre, fordi man samtidig skippede Paul Pogba afsted til Manchester United for et endnu mere astronomisk beløb. Gonzalo Higuain er efterhånden blevet 29 år, men han virker lige så sulten som altid, når han sammen med Paulo Dybala driver gæk med modstandernes forsvar. Netop Paulo Dybala ligner i øvrigt Juventus’ helt store stjernefrø. Angriberen er blot 23 år, men hans præstationer har allerede medført sammenligninger med FC Barcelonas troldmand Lionel Messi. I offensiven finder man også altid hårdt fightende Mario Mandzukic, der kom til Juventus efter ophold i Bayern München og Atletico Madrid. Kroaten er et sandt ”power house”, som modstandernes forsvar bliver nødt til at forholde sig til.

Det giver ikke mening at beskrive Juventus-mandskabet, uden også at lade nogle kommentarer falde om de defensive spillere. Legendariske Gianluigi Buffon vogter stadig buret, og han har trofaste og stabile Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci og Andrea Barzagli foran sig. Tilsammen har de fire italienere hele 41 Juventus-sæsoners erfaring, og de udgør således det rutinerede fundament, på hvilket ”Den Gamle Dame” præsterer. Juventus er berygtede for deres defensive kvalitet, og det er der ikke noget at sige til. Slå førnævnte spillere op. Så forstår man godt, at modstanderne ryster i bukserne. Alle i defensiven arbejder ekstremt disciplineret, og alle kommer med spandevis af international erfaring fra landsholdsgerningen hos Gli Azzurri.

Fordi Juventus har været så dominerende i italiensk fodbold de senere år, er klubben begyndt at drømme om at gentage den ultimative europæiske triumf. Juventus vandt den prestigefyldte Champions League-turnering tilbage i 1996, og de nåede senest finalen i 2015. I skrivende stund er de med helt fremme igen, og det virker mere og mere som om, at Juventus er tilbage i den absolutte fodbold-elite.

Juventus er et fascinerende fodboldhold at følge, og du kan gøre det ganske nemt via live streamingen hos Unibet.

LIVE STREAMING AF JUVENTUS’ KAMPE

LIVE STREAMING
AF JUVENTUS’ KAMPE

  1. Gå til Unibet – KLIK HER!
  2. Opret en konto
  3. Indsæt penge og se kampene under “Live billeder”
KLIK HER

Det er nemt. Kom i gang med at live streame Juventus kampe her. Følg blot guiden til venstre, så ruller ”Den Gamle Dame” henover skærmen i løbet af ingen tid.

Hos Unibet er det let at live streame Juventus’ kampe. Du slipper for at skulle investere i et dyrt abonnement, og du slipper for at begå ulovligheder ved at søge tvivlsomme streaming-sider frem på nettet. Transmissionen på Unibet er endda uden reklamer. Så hvad venter du på?

Du styrer selv, om du vil se Juventus-kampene på din mobil, tablet eller computer. Live streamingen hos Unibet er sat op til at imødekomme alle platforme.

Du skal blot sørge for at have penge stående på din konto. Det er lige meget, om der står en 10’er, eller om der står 1.000 kroner.

SE JUVENTUS’ KAMPE

DIREKTE OG UDEN BETALING

TRE ALTERNATIVER TIL ITALIENSK FODBOLD

Unibet viser ikke blot Juventus’ kampe men også masser af anden god fodbold. Her er et par eksempler på, hvad du kan se:

Real Madrid

Du har muligheden for at følge med, når verdens største klub med flere af de helt store stjerner spiller. Zidane skal i denne sæson forsøge at hente La Liga-titlen, som Real Madrid-fansene hungrer efter. Du kan følge med i titel-jagten hos Unibet – så går du ikke glip af tryllerierne og målene fra Ronaldo og co.

Paris Saint-Germain

Zlatan Ibrahimovic har forladt Paris til fordel for Manchester United, og hovedstadsklubben skal forsøge at klare sig uden superstjernen. De forsvarende mestre er dog, med flere prominente profiler, store favoritter til at løbe med endnu en ligatitel. Du kan se samtlige af PSG’s ligakampe i denne sæson hos Unibet.

FC Barcelona

Messi, Suarez, Neymar og alle de store sjerner folder sig ud i den spanske liga, og du kan se samtlige kampe hos Unibet. Titelforsvaret er gået ind i denne sæson, og det bliver efter alt at dømme endnu engang tæt og dramatisk. Se med, når Enrique og hans mandskab tørner ud i La Liga.

Forfatter: Anders J.

Jeg er manden bag teksten om Juventus.

God fornøjelse!

// Anders