18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AaB – AC Horsens Live Stream

Last Updated on

AaB og AC Horsens mødes lørdag d. 29/07/2023 kl. 14:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Aalborg Portland Park.

Hvor kan man se AaB – AC Horsens Live Stream?

Forud for kampen, ligger AaB nr. 2 i 1. Division tabellen efter en sejr over B 93 3-0 i sidste , mens AC Horsens ligger på 8. pladsen efter et nederlag mod Kolding IF på 1-2 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem AaB vs AC Horsens, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AaB mod AC Horsens direkte via live stream.
  • Stadion: Aalborg Portland Park
  • Dato: 29/07/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se AaB – AC Horsens live stream på ViaPlay

AaB – AC Horsens Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er AaB givet 60.61% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.65. AC Horsens har derimod 22.52% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.44. Disse odds gør AaB til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 25.84% med et odds på 3.87.

AaB mod AC Horsens – Statistikker og Analyse

AaB vandt deres seneste kamp. lørdag værter spillede mod B 93. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 3-0. Imens tabte AC Horsens deres sidste kamp. Kolding IF var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 1-2.

AaB vs AC Horsens Form

Efter at have spillet 1 kampe i 1. Division , har hjemmeholdet en præstation på én sejr i deres navn , med scoring i én kamp . AC Horsens har fejret 0 sejre , og har scoret i én kamp. Ser man på hjemme- og udeform, har AaB ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på Aalborg Portland Park. I mellemtiden har AC Horsens ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udebane.

AaB – AC Horsens Odds på Over/Under

AaB har i gennemsnit scoret 3.0 mål i hver af deres seneste 1 1. Division kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.0 mål i AC Horsens’s kampe.

AaB – AC Horsens Odds på Begge Hold Scorer

Ikke én af AaBs seneste 1 kampe har set begge hold score , og AC Horsens har haft det i alle denne sæsons opgør. Med et gennemsnitligt odds på 1.64 er der en sandsynlighed på 60.98% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.13, er der en sandsynlighed på 46.95% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se AaB – AC Horsens live stream?


Kampen AaB mod AC Horsens kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem AaB og AC Horsens?


AaB er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.65.

Før kampen, hvordan præsterer AaB i 1. Division?


AaB seneste kamp er endt med 1 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte.

Hvordan er AC Horsens’s form i 1. Division op til kampen?


AC Horsens har 0 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste kamp.