AaB – AC Horsens Live Stream

AaB og AC Horsens mødes Sunday d. 7/5/2023, i runde 28 af Denmarks Superleague, med kampstart kl. 12:05 på Aalborg Portland Park .


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg trinnene herunder:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetal minimum beløbet.


Hvor kan man se AaB – AC Horsens Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 5. plads efter en 1-0 sejr over Lyngby. På den anden side, AC Horsens spillede uafgjort 2-2 mod OB i deres seneste kamp, og de ligger lige nu på en 4. plads.Læs vores optakt til kampen mellem AaB vs AC Horsens se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Aalborg Portland Park
  • Dato: 7/5/2023
  • Kick off: kl. 12:05
  • TV Kanal: Se AaB – AC Horsens live stream på ViaPlay

AaB – AC Horsens Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.70 fortæller os, at AaB har 58.82% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er AC Horsenss chance for at vinde 22.03%, med et gennemsnitligt odds på 4.54. Dette viser at AaB ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.67, er der 27.25% chance for at kampen ender uafgjort.

AaB vs AC Horsens Statistikker og Analyse

AaB vandt deres seneste opgør.Oscar Hiljemark’s hold mødte Lyngby.Efter 90 minutter var resultatet 1-0.Statistikker mod Lyngby viser at AaB havde 52% af boldbesiddelsen.I deres seneste kamp, havde AaB 7 skud i angreb og 11 skud tilladt imod sig.Imens spillede AC Horsens uafgjort i deres seneste kamp.Jens Berthel Askou’s hold var oppe mod OB.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-2.I deres kamp mod OB havde AC Horsens følgende boldbesiddelse : 42%.I AC Horsens’s seneste kamp, skød de på mål 18 gange, mens Jens Berthel Askou hold tillod 12 skud imod sig.

AaB vs AC Horsens Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Superleague, har AaB vundet i to , og har scoret i 6 kampe . Gæsterne har formået at sikre én sejr , mens de har scoret i 6 af dem.Ser man på formen hjemme og ude, har AaB nu vundet 4 point i deres seneste fem spillede kampe på Aalborg Portland Park.Deres modstander, AC Horsens, har vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

AaB vs AC Horsens Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem AaB og AC Horsens, har værterne været sejrsrige 4 gange , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange , og der har været 3 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 2.6 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor AaB i gennemsnit har scoret 1.8 mål pr. kamp , mens AC Horsens i gennemsnit har scoret 0.8 mål pr. kamp.I den seneste kamp tog AaB hjem med en sejr på 4-0.Kampen blev spillet Sunday d. 2/4/2023, 14:04 på Nordstern Arena Horsens.

AaB – AC Horsens Odds på Over/Under

AaB har formået at score i gennemsnit på 2.2 mål i hver af deres seneste 10 Superleague kampe. I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.5 mål i AC Horsens’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Oscar Hiljemark’s hold formået at score et gennemsnit på 1.10 mål og indkasseret 1.10 i hver af deres tidligere kampe , og Jens Berthel Askou’s hold har formået at score et gennemsnit på 0.90 mål og indkasseret 2.60 i hver af deres tidligere kampe.

AaB – AC Horsens Odds på Begge Hold Scorer

40% af AaB’s seneste 10 kampe i Superleague er endt med at begge hold i opgøret scorede , og AC Horsens har haft det i 60% af denne sæsons opgør.Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Randers FC d. 19/3/2023 var den seneste kamp, som AaB endte uden at score et mål.Den seneste gang AC Horsens ikke formåede at score i ligaen var i et 0-2 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland d. 23/4/2023.Med et gennemsnitligt odds på 1.78 er der en sandsynlighed på 56.18% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.92, er der en sandsynlighed på 52.08% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se AaB – AC Horsens live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem AaB og AC Horsens har størst chance for at vinde?
I denne kamp er AaB favoritter med odds 1.70 for at vinde.

Hvordan er AaB’s form i Superleague op til kampen?
AaB har 2 sejre, 5 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Superligaen

Live Stream Fodbold » AaB – AC Horsens Live Stream
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening