AaB – FC Midtjylland Live Stream

AaB og FC Midtjylland mødes søndag d. 21/05/2023 kl. 14:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Aalborg Portland Park.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se AaB – FC Midtjylland Live Stream?

Forud for kampen, ligger AaB lige nu på en 4. plads i Superligaen tabellen efter en uafgjort mod OB 1-1 i seneste kamp . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – FC Midtjylland sikrede sig en sejr over AC Horsens med 3-1, hvilket placerer dem på en 1. plads. Læs vores optakt til kampen mellem AaB vs FC Midtjylland se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Aalborg Portland Park
  • Dato: 21/05/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se AaB – FC Midtjylland live stream på ViaPlay

AaB – FC Midtjylland Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har AaB en 36.63% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.73, mens FC Midtjylland har en 41.67% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.40. Dette betyder at FC Midtjylland er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.36 med en sandsynlighed på 29.76%.

AaB vs FC Midtjylland Statistikker og Analyse

AaB spillede uafgjort i deres seneste kamp. Oscar Hiljemark’s hold spillede mod OB. Kampen endte med et resultat på 1-1. Mod OB, havde AaB 36% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde AaB 13 skud i angreb og 11 skud tilladt imod sig. Imens vandt FC Midtjylland deres seneste kamp. AC Horsens var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-1. Da de mødte AC Horsens, havde FC Midtjylland 63% af boldbesiddelsen. I FC Midtjylland’s seneste kamp, skød de på mål 24 gange, mens Thomas Thomasberg hold tillod 8 skud imod sig.

AaB vs FC Midtjylland Form

Ud af de seneste 10 kampe i Superligaen , har AaB formået at sikre 3 sejre , og har scoret i 8 kampe . Gæsterne har formået at sikre 5 sejre , og har scoret i 9 kampe. I deres seneste fem kampe på Aalborg Portland Park, har AaB nu vundet i alt 7 point. Deres modstander, FC Midtjylland, har vundet 8 point i deres seneste fem kampe på udebane.

AaB vs FC Midtjylland Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem AaB og FC Midtjylland , har AaB formået at vinde 3 gange , mens FC Midtjylland har formået at vinde 4 gange . Der har været 3 kampe, der er endt uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 1.7 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . AaB har snittet 0.8 mål i hver kamp , mens FC Midtjylland i gennemsnit har scoret 0.9 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 1-1. Kampen blev spillet fredag d. 14/04/2023, 19:00 på MCH Arena.

AaB – FC Midtjylland Odds på Over/Under

I AaB’s seneste 10 Superligaen kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.6 mål pr. kamp . På den anden side, har FC Midtjylland’s kampe haft et gennemsnit på 2.9 mål. I disse kampe, har Oscar Hiljemark’s hold formået at score et gennemsnit på 1.60 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe , og Thomas Thomasbergs trup har et gennemsnit på 1.80 scorede mål og 1.10 indkasserede mål pr. kamp.

AaB – FC Midtjylland Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Superligaen kampe for AaB, formåede begge hold at score i halvdelen af kampene , og for FC Midtjylland er det samme gældende for 60% af deres kampe. Den sidste gang AaB missede en chance for at score i en kamp var d. 19/03/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Randers FC. Den seneste gang FC Midtjylland missede chancen for at score i en kamp var d. 6/03/2023, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, AaB. Med et gennemsnitligt odds på 1.64 er der 60.98% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.10, er der 47.62% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se AaB – FC Midtjylland live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem AaB og FC Midtjylland?
FC Midtjylland er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.40.

Før kampen, hvordan præsterer AaB i Superligaen?
AaB seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 3 nederlag, og 4 uafgjorte.

Hvordan er FC Midtjylland’s form i Superligaen op til kampen?
FC Midtjylland har 5 sejre, 2 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Superligaen

Live Stream Fodbold » AaB – FC Midtjylland Live Stream
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening