18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AaB – Fredericia Live Stream

Last Updated on

Runde 30 i 1. Division byder på AaB mod Fredericia, som mødes på fredag. Kampen spilles d. 17/05/2024 kl. 18:00 på AaBs hjemmebane: Aalborg Portland Park.

Hvor kan man se AaB – Fredericia Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Sønderjyske på 0-1 i sidste runde, ligger AaB lige nu nr. 2 i 1. Division . Fredericia tabte deres seneste kamp mod Kolding IF med 0-1, og de ligger lige nu nr. 4 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem AaB vs Fredericia, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AaB mod Fredericia direkte via live stream.
  • Stadion: Aalborg Portland Park
  • Dato: 17/05/2024
  • Kick off: kl. 18:00
  • TV Kanal: Se AaB – Fredericia live stream på ViaPlay

AaB – Fredericia Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at AaB er favoritter i dette kommende opgør. AaB er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.61, så der er 62.11% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Fredericias gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 4.42, hvilket betyder, at der er 22.62% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.16, eller 24.04%.

AaB mod Fredericia – Statistikker og Analyse

AaB tabte holdets seneste kamp. Sønderjyske var modstanderne for fredag værter. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-1. I deres seneste kamp forlod Fredericia banen med et nederlag. I deres seneste møde, stod fredag gæster overfor Kolding IF. Det endelige resultat for den kamp var 0-1.

AaB vs Fredericia Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks 1. Division , har AaB formået at sikre 4 sejre , mens de har scoret i 9 af dem . Gæsterne har formået at sikre 3 sejre , efter at have scoret i 6 af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har AaB vundet 8 point i deres seneste fem kampe på Aalborg Portland Park. Gæsterne har nu vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

AaB – Fredericia Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.8 mål i AaBs 1. Division opgør , hvorimod Fredericia har et gennemsnit på 2.9 mål i deres kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemmeholdet scoret 1.90 mål og indkasseret 1.90 pr. kamp , og ude hold har formået at score et gennemsnit på 1.20 mål og indkasseret 1.70 i hver af deres tidligere kampe.

AaB – Fredericia Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 1. Division kampe for AaB, formåede begge hold at score i 80% af kampene , mens Fredericia har set det samme ske i 60% af deres kampe. Den sidste gang AaB missede en chance for at score i en kamp var d. 11/05/2024, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sønderjyske. Den seneste gang Fredericia ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Kolding IF d. 12/05/2024. Med et gennemsnitligt odds på 1.50 er der en sandsynlighed på 66.67% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.40, er der en sandsynlighed på 41.67% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se AaB – Fredericia live stream?


Kampen AaB mod Fredericia kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem AaB og Fredericia?


AaB er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.61.

Før kampen, hvordan præsterer AaB i 1. Division?


AaB seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte.