18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AaB – Fredericia Live Stream

Last Updated on

AaB møder Fredericia i runde 3 af 1. Division søndag d. 6/08/2023, kl. 15:00 på deres hjemmebane Aalborg Portland Park.

Hvor kan man se AaB – Fredericia Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 2. plads efter en 1-0 sejr over AC Horsens , mens Fredericia rangerer som nr. 6 efter en sejr mod Sønderjyske på 3-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem AaB vs Fredericia, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AaB mod Fredericia direkte via live stream.
  • Stadion: Aalborg Portland Park
  • Dato: 6/08/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se AaB – Fredericia live stream på ViaPlay

AaB – Fredericia Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har AaB en 79.37% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.26, mens Fredericia har en 11.22% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 8.91. Dette betyder at AaB er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 5.45 med en sandsynlighed på 18.35%.

AaB mod Fredericia – Statistikker og Analyse

AaB vandt deres seneste opgør. AC Horsens var modstanderne for søndag værter. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0. Imens sikrede Fredericia sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. I den kamp, mødte søndag gæster Sønderjyske. Kampen endte med en stilling på 3-1.

AaB vs Fredericia Form

Efter at have spillet 2 kampe i 1. Division , har hjemmeholdet en præstation på to sejre i deres navn , med mål scoret i to kampe . Fredericia har én sejr , med scoring i én kamp. Ser man på formen hjemme og ude, har AaB nu vundet 3 point i deres seneste fem spillede kampe på Aalborg Portland Park. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 3 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

AaB – Fredericia Odds på Over/Under

AaB har i gennemsnit scoret 2.0 mål i hver af deres seneste 2 1. Division kampe . På den anden side, har Fredericia’s kampe haft et gennemsnit på 3.0 mål. Når det gælder disse opgør, har hjemmeholdet scoret 2.00 mål og indkasseret 0.00 pr. kamp , udeholdet har formået at notere 1.50 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.50 mål pr. kamp.

AaB – Fredericia Odds på Begge Hold Scorer

Ikke én af AaBs seneste 2 kampe har set begge hold score , mens Fredericia har set det samme ske i halvdelen af deres kampe. Fredericias nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hobro IK på 0-2 d. 23/07/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.88 er der en sandsynlighed på 53.19% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.82, er der en sandsynlighed på 54.95% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se AaB – Fredericia live stream?


Kampen AaB mod Fredericia kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem AaB og Fredericia?


AaB er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.26.

Før kampen, hvordan præsterer AaB i 1. Division?


AaB seneste 2 kampe er endt med 2 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Fredericia i 1. Division?


Fredericia seneste 2 kampe er endt med 1 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte.