18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AaB – Hillerød Fodbold Live Stream

Last Updated on

I runde 7 af 1. Division skal vi se AaB byde Hillerød Fodbold velkommen på deres hjemmebane, Aalborg Portland Park, søndag d. 27/08/2023, kl. 15:00.

Hvor kan man se AaB – Hillerød Fodbold Live Stream?

AaB fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 1-1 mod Næstved, og de ligger lige nu nr. 4 , mens Hillerød Fodbold rangerer som nr. 9 efter en sejr mod FC Helsingør på 6-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem AaB vs Hillerød Fodbold, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AaB mod Hillerød Fodbold direkte via live stream.
  • Stadion: Aalborg Portland Park
  • Dato: 27/08/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se AaB – Hillerød Fodbold live stream på ViaPlay

AaB – Hillerød Fodbold Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at AaB er favoritter i dette kommende opgør. AaB er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.23, så der er 81.30% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Hillerød Fodbolds gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 10.18, hvilket betyder, at der er 9.82% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 5.80, eller 17.24%.

AaB mod Hillerød Fodbold – Statistikker og Analyse

AaB’s seneste kamp så dem spille uafgjort. Næstved var modstanderne for søndag værter. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1. Imens vandt Hillerød Fodbold deres seneste kamp. FC Helsingør var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 6-1.

AaB vs Hillerød Fodbold Form

Ud af 5 spillede kampe indtil videre i 1. Division , har AaB formået at sikre 3 sejre , med mål scoret i alle kampe . Gæsterne har formået at sikre to sejre , mens de har scoret i 4 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har AaB vundet 7 point i deres seneste fem kampe på Aalborg Portland Park. Imens har Hillerød Fodbold samlet i alt 3 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

AaB – Hillerød Fodbold Odds på Over/Under

AaB har i gennemsnit scoret 2.4 mål i hver af deres seneste 5 1. Division kampe . På den anden side, har Hillerød Fodbold’s kampe haft et gennemsnit på 3.7 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 2.00 mål og indkasseret 0.40 i hver af deres tidligere kampe , og ude hold har formået at score et gennemsnit på 1.83 mål og indkasseret 1.83 i hver af deres tidligere kampe.

AaB – Hillerød Fodbold Odds på Begge Hold Scorer

40% af AaB’s seneste 5 kampe i 1. Division er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens det samme er gældende for halvdelen af Hillerød Fodbold’s kampe. Hillerød Fodbolds seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Hobro IK d. 4/08/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.94 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 51.55%.Et gennemsnitligt odds på 1.78 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 56.18%.

FAQ

Hvor kan man se AaB – Hillerød Fodbold live stream?


Kampen AaB mod Hillerød Fodbold kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem AaB og Hillerød Fodbold?


AaB er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.23.

Før kampen, hvordan præsterer AaB i 1. Division?


AaB seneste 5 kampe er endt med 3 sejre, 0 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er Hillerød Fodbold’s form i 1. Division op til kampen?


Hillerød Fodbold har 2 sejre, 4 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 6 kampe.