18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AaB – Næstved Live Stream

Last Updated on

I runde 5 af 1. Division skal vi se AaB byde Næstved velkommen på deres hjemmebane, Aalborg Portland Park, fredag d. 18/08/2023, kl. 18:30.

Hvor kan man se AaB – Næstved Live Stream?

I sidste uge spillede AaB uafgjort 1-1 mod FC Helsingør, og de ligger lige nu på 1. pladsen i 1. Division tabellen . På den anden side, Næstved tabte mod Kolding IF med 1-2, så de ligger lige nu på 11. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem AaB vs Næstved, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AaB mod Næstved direkte via live stream.
  • Stadion: Aalborg Portland Park
  • Dato: 18/08/2023
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se AaB – Næstved live stream på ViaPlay

AaB – Næstved Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.19 fortæller os, at AaB har 84.03% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Næstveds chance for at vinde 9.30%, med et gennemsnitligt odds på 10.75. Dette viser at AaB ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 6.39, er der 15.65% chance for at kampen ender uafgjort.

AaB mod Næstved – Statistikker og Analyse

AaB spillede uafgjort i deres seneste opgør. FC Helsingør var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1. Imens tabte Næstved deres sidste kamp. fredag gæster spillede mod Kolding IF. Efter 90 minutter, var resultatet 1-2.

AaB vs Næstved Form

I deres 4 spillede kampe i denne sæson af 1. Division , har AaB vundet i 3 , efter at have scoret i alle disse kampe . Næstved har en statistik på 0 sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i alle kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har AaB i deres seneste fem kampe på Aalborg Portland Park vundet 6 point. I mellemtiden har Næstved ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udebane.

AaB – Næstved Odds på Over/Under

Gennem de seneste 4 1. Division kampe, som AaB har spillet, er der blevet scoret 2.5 mål i gennemsnit , mens der i gennemsnit er blevet scoret 4.0 mål i Næstved’s kampe. Ser man på disse opgør, har hjemme hold scoret et gennemsnit på 2.25 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 0.25 mål i hver kamp , og udeholdet har et gennemsnit på 1.25 scorede mål og 2.75 indkasserede mål pr. kamp.

AaB – Næstved Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 25% af AaB’s seneste 4 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens Næstved har set det samme ske i alle deres kampe. Det gennemsnitlige odds på 1.94 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på fredag er 51.55%.Et gennemsnitligt odds på 1.77 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den fredag er 56.50%.

FAQ

Hvor kan man se AaB – Næstved live stream?


Kampen AaB mod Næstved kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem AaB og Næstved har størst chance for at vinde?


I denne kamp er AaB favoritter med odds 1.19 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer AaB i 1. Division?


AaB seneste 4 kampe er endt med 3 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Næstved i 1. Division?


Næstved seneste 4 kampe er endt med 0 sejre, 4 nederlag, og 0 uafgjorte.