18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AaB – Silkeborg IF Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

AaB møder Silkeborg IF i runde 32 af Superligaen lørdag d. 3/06/2023, kl. 14:00 på deres hjemmebane Aalborg Portland Park.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se AaB – Silkeborg IF Live Stream?

AaB tabte deres seneste kamp med 1-2 mod Lyngby, og de ligger nu nr. 4i ligaen, mens Silkeborg IF rangerer som nr. 3 efter at have spillet uafgjort mod FC Midtjylland 3-3 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem AaB vs Silkeborg IF se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Aalborg Portland Park
  • Dato: 3/06/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se AaB – Silkeborg IF live stream på ViaPlay

AaB – Silkeborg IF Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.70 fortæller os, at AaB har 58.82% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Silkeborg IFs chance for at vinde 23.36%, med et gennemsnitligt odds på 4.28. Dette viser at AaB ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.87, er der 25.84% chance for at kampen ender uafgjort.

AaB vs Silkeborg IF Statistikker og Analyse

AaBs seneste så dem indkassere et nederlag.Oscar Hiljemark’s hold spillede mod Lyngby.Kampen endte med et resultat på 1-2.Statistikker mod Lyngby viser at AaB havde 49% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde AaB i alt 24 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 15 skud imod sig.Imens spillede Silkeborg IF uafgjort i deres sidste kamp.Kent Nielsen’s hold var oppe mod FC Midtjylland.Kampen endte med en stilling på 3-3.I deres kamp mod FC Midtjylland, havde Silkeborg IF 58% af bolden.I forhold til skud på mål, havde Silkeborg IF i alt 8 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 11 skud imod sig.

AaB vs Silkeborg IF Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks Superligaen, har AaB vundet i 3 , med scoring i 8 kampe . På samme tid har Silkeborg IF vundet to gange , med mål scoret i 7 kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har AaB vundet 6 point i deres seneste fem kampe på Aalborg Portland Park.Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

AaB vs Silkeborg IF Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden, har AaB vundet to kampe , mens Silkeborg IF har en historik der tæller 6 sejre , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 3.6 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor AaB i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp , og Silkeborg IF har scoret 2.1 pr. kamp.Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til AaB på 4-1.Kampen blev spillet torsdag d. 4/05/2023, 17:30 på Aalborg Portland Park.

AaB – Silkeborg IF Odds på Over/Under

I AaB’s seneste 10 Superligaen kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.8 mål pr. kamp, hvorimod Silkeborg IF har et gennemsnit på 2.9 mål i deres kampe. Når det gælder disse opgør, har Oscar Hiljemark’s trup scoret 1.60 mål og indkasseret 1.20 pr. kamp . Oscar Hiljemark’s hold har i gennemsnit scoret 1.20 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.70 mål pr. kamp.

AaB – Silkeborg IF Odds på Begge Hold Scorer

Både AaB og Silkeborg IF har haft halvdelen af deres 10 Superligaen opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst et mål.Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland d. 21/05/2023 var den seneste kamp, som AaB endte uden at score et mål.Silkeborg IFs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, OB d. 7/05/2023.Det gennemsnitlige odds på 1.62 fortæller, at der er en sandsynlighed på 61.73% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.15 siger at der er en sandsynlighed på 46.51% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se AaB – Silkeborg IF live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem AaB og Silkeborg IF?
AaB er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.70.

Før kampen, hvordan præsterer AaB i Superligaen?
AaB seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte.

Hvordan er Silkeborg IF’s form i Superligaen op til kampen?
Silkeborg IF har 2 sejre, 4 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Superligaen

Live Stream Fodbold » AaB – Silkeborg IF Live Stream