18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AaB – Vendsyssel FF Live Stream

Last Updated on

,

AaB møder Vendsyssel FF i runde 32 af 1. Division søndag d. 2/06/2024, kl. 14:00 på deres hjemmebane Aalborg Portland Park.

Hvor kan man se AaB – Vendsyssel FF Live Stream?

Forud for kampen, ligger AaB nr. 2 i 1. Division tabellen efter en sejr over Kolding IF 3-2 i sidste , mens Vendsyssel FF ligger på 6. pladsen efter et nederlag mod Fredericia på 1-4 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem AaB vs Vendsyssel FF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AaB mod Vendsyssel FF direkte via live stream.
  • Stadion: Aalborg Portland Park
  • Dato: 2/06/2024
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se AaB – Vendsyssel FF live stream på ViaPlay

AaB – Vendsyssel FF Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har AaB en 63.69% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.57, mens Vendsyssel FF har en 22.37% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.47. Dette betyder at AaB er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.29 med en sandsynlighed på 23.31%.

AaB mod Vendsyssel FF – Statistikker og Analyse

AaB’s seneste kamp så dem tage en sejr. Kolding IF var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-2. Imens fik Vendsyssel FF nul point da de tabte deres seneste kamp. I den kamp, mødte søndag gæster Fredericia. Kampen endte med en stilling på 1-4.

AaB vs Vendsyssel FF Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks 1. Division , har hjemmeholdet en præstation på 4 sejre i deres navn , med scoring i 9 kampe . Vendsyssel FF har fejret én sejr , med mål scoret i 7 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har AaB nu vundet 10 point i deres seneste fem spillede kampe på Aalborg Portland Park. Gæsterne har nu vundet 2 point i deres seneste fem kampe på udebane.

AaB – Vendsyssel FF Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 1. Division kampe, som AaB har spillet, er der blevet scoret 3.2 mål i gennemsnit . Imens er der i de kampe, som Vendsyssel FF har spillet, blevet scoret 3.0 mål i gennemsnit. Ser man på disse seneste kampe, har hjemme hold scoret et gennemsnit på 1.60 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.60 mål i hver kamp . Ude hold har i gennemsnit scoret 1.10 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.90 mål pr. kamp.

AaB – Vendsyssel FF Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 70% af kampe spillet af AaB og Vendsyssel FF. Den seneste gang AaB ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sønderjyske d. 11/05/2024. Vendsyssel FFs uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sønderjyske på 0-0 d. 17/05/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.53 er der 65.36% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.34, er der 42.74% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se AaB – Vendsyssel FF live stream?


Kampen AaB mod Vendsyssel FF kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem AaB og Vendsyssel FF har størst chance for at vinde?


I denne kamp er AaB favoritter med odds 1.57 for at vinde.

Hvordan er AaB’s form i 1. Division op til kampen?


AaB har 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.