18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Horsens – FC Helsingør Live Stream

Last Updated on

I runde 5 af 1. Division skal vi se AC Horsens byde FC Helsingør velkommen på deres hjemmebane, Nordstern Arena Horsens, fredag d. 18/08/2023, kl. 19:00.

Hvor kan man se AC Horsens – FC Helsingør Live Stream?

Forud for kampen, ligger AC Horsens lige nu på en 10. plads i 1. Division tabellen efter et nederlag mod Sønderjyske med resultatet 0-5 i sidste kamp . På den anden side, FC Helsingør spillede uafgjort 1-1 mod AaB i deres seneste kamp, og de ligger lige nu på en 5. plads. Læs vores optakt til kampen mellem AC Horsens vs FC Helsingør, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AC Horsens mod FC Helsingør direkte via live stream.
  • Stadion: Nordstern Arena Horsens
  • Dato: 18/08/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se AC Horsens – FC Helsingør live stream på ViaPlay

AC Horsens – FC Helsingør Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er AC Horsens givet 47.17% chance for at vinde kampen med et odds på 2.12, mod FC Helsingør, som kun har 33.67% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 2.97. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.53 eller 28.33%.

AC Horsens mod FC Helsingør – Statistikker og Analyse

AC Horsens tabte deres seneste opgør. Sønderjyske var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-5. I deres seneste kamp fik FC Helsingør et uafgjort resultat. fredag gæster var oppe mod AaB. Kampen endte med en stilling på 1-1.

AC Horsens vs FC Helsingør Form

Ud af 4 spillede kampe indtil videre i 1. Division , har værterne fejret én sejr , med mål scoret i to kampe . På samme tid har FC Helsingør vundet to gange , med scoring i alle kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har AC Horsens nu vundet 3 point i deres seneste fem spillede kampe på Nordstern Arena Horsens. Imens har FC Helsingør ikke samlet nogen point sammen i deres seneste fem opgør væk fra hjemmebanen.

AC Horsens – FC Helsingør Odds på Over/Under

AC Horsens har i gennemsnit scoret 2.8 mål i hver af deres seneste 4 1. Division kampe . Imens er der i de kampe, som FC Helsingør har spillet, blevet scoret 2.5 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har hjemmeholdet formået at score 0.75 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 2.00 mål pr. kamp . Ude hold har i gennemsnit scoret 1.50 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.00 mål pr. kamp.

AC Horsens – FC Helsingør Odds på Begge Hold Scorer

AC Horsens har haft 25% af deres seneste 4 1. Division opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål 75%. AC Horsenss nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sønderjyske på 0-5 d. 12/08/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.50 er der 66.67% chance for at begge hold scorer i kampen på fredag.Med et gennemsnitligt odds på 2.41, er der 41.49% chance for at ingen af holdene scorer i kampen fredag.

FAQ

Hvor kan man se AC Horsens – FC Helsingør live stream?


Kampen AC Horsens mod FC Helsingør kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem AC Horsens og FC Helsingør har størst chance for at vinde?


I denne kamp er AC Horsens favoritter med odds 2.12 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer AC Horsens i 1. Division?


AC Horsens seneste 4 kampe er endt med 1 sejre, 3 nederlag, og 0 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer FC Helsingør i 1. Division?


FC Helsingør seneste 4 kampe er endt med 2 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjorte.