18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Horsens – HB Køge Live Stream

Last Updated on

,

AC Horsens møder HB Køge i runde 32 af 1. Division lørdag d. 1/06/2024, kl. 14:00 på deres hjemmebane Nordstern Arena Horsens.

Hvor kan man se AC Horsens – HB Køge Live Stream?

Forud for kampen, ligger AC Horsens lige nu på en 2. plads i 1. Division tabellen efter et nederlag mod Hillerød Fodbold med resultatet 0-2 i sidste kamp . HB Køge formåede at få skovlen under Næstved, da de besejrede dem med 1-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 4. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem AC Horsens vs HB Køge, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AC Horsens mod HB Køge direkte via live stream.
  • Stadion: Nordstern Arena Horsens
  • Dato: 1/06/2024
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se AC Horsens – HB Køge live stream på ViaPlay

AC Horsens – HB Køge Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er AC Horsens givet 59.88% chance for at vinde kampen med et odds på 1.67, mod HB Køge, som kun har 23.92% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 4.18. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.94 eller 25.38%.

AC Horsens mod HB Køge – Statistikker og Analyse

AC Horsens tabte deres seneste opgør. lørdag værter mødte Hillerød Fodbold. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-2. Imens vandt HB Køge deres seneste kamp. Næstved var deres seneste modstander. Efter 90 minutter, var resultatet 1-0.

AC Horsens vs HB Køge Form

I deres seneste ti 1. Division kampe , har AC Horsens formået at sikre 5 sejre , med scoring i 8 kampe . HB Køge har fejret 4 sejre , med scoring i 9 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har AC Horsens i deres seneste fem kampe på Nordstern Arena Horsens vundet 8 point. Gæsterne har nu vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

AC Horsens – HB Køge Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 1. Division kampe, som AC Horsens har spillet, er der blevet scoret 2.2 mål i gennemsnit , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.7 mål i HB Køge’s kampe. Ser man på disse opgør, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 1.00 mål og indkasseret 1.20 i hver af deres tidligere kampe , og ude hold har formået at score et gennemsnit på 2.00 mål og indkasseret 1.70 i hver af deres tidligere kampe.

AC Horsens – HB Køge Odds på Begge Hold Scorer

30% af AC Horsens’s seneste 10 kampe i 1. Division er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens HB Køge har set det samme ske i 70% af deres kampe. AC Horsenss nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hillerød Fodbold på 0-2 d. 24/05/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang HB Køge ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Helsingør d. 28/04/2024. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.56, kan vi se at der er 64.10% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.27, kan vi se at der er 44.05% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se AC Horsens – HB Køge live stream?


Kampen AC Horsens mod HB Køge kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem AC Horsens og HB Køge?


AC Horsens er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.67.

Før kampen, hvordan præsterer AC Horsens i 1. Division?


AC Horsens seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er HB Køge’s form i 1. Division op til kampen?


HB Køge har 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.