18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Horsens – HB Køge Live Stream

Last Updated on

AC Horsens og HB Køge mødes fredag d. 4/08/2023 kl. 19:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Nordstern Arena Horsens.

Hvor kan man se AC Horsens – HB Køge Live Stream?

Forud for kampen, ligger AC Horsens lige nu på en 10. plads i 1. Division tabellen efter et nederlag mod AaB med resultatet 0-1 i sidste kamp . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – HB Køge sikrede sig en sejr over Vendsyssel FF med 3-1, hvilket placerer dem på en 1. plads. Læs vores optakt til kampen mellem AC Horsens vs HB Køge, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AC Horsens mod HB Køge direkte via live stream.
  • Stadion: Nordstern Arena Horsens
  • Dato: 4/08/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se AC Horsens – HB Køge live stream på ViaPlay

AC Horsens – HB Køge Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er AC Horsens givet 54.05% chance for at vinde kampen med et odds på 1.85, mod HB Køge, som kun har 26.81% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 3.73. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.58 eller 27.93%.

AC Horsens mod HB Køge – Statistikker og Analyse

AC Horsens tabte deres seneste kamp. AaB var modstanderne for fredag værter. Kampen endte med et resultat på 0-1. Imens vandt HB Køge deres sidste kamp. fredag gæster var oppe mod Vendsyssel FF. Kampen endte med en stilling på 3-1.

AC Horsens vs HB Køge Form

Efter 2 kampe i 1. Division , har værterne 0 sejre , med scoring i én kamp . HB Køge har to sejre , med mål scoret i to kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Nordstern Arena Horsens, har værterne AC Horsens ikke formået at vinde nogen point. Deres modstander, HB Køge, har vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

AC Horsens – HB Køge Odds på Over/Under

AC Horsens har formået at score i gennemsnit på 2.0 mål i hver af deres seneste 2 1. Division kampe . På den anden side, har HB Køge’s kampe haft et gennemsnit på 4.0 mål. Når det gælder disse opgør, har hjemmeholdet scoret 0.50 mål og indkasseret 1.50 pr. kamp , udeholdet har formået at notere 3.50 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 0.50 mål pr. kamp.

AC Horsens – HB Køge Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i halvdelen af kampe spillet af AC Horsens og HB Køge. AC Horsenss nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AaB på 0-1 d. 29/07/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.64 fortæller, at der er en sandsynlighed på 60.98% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på fredag. Det gennemsnitlige odds på 2.12 siger at der er en sandsynlighed på 47.17% for at begge hold formår at score fredag.

FAQ

Hvor kan man se AC Horsens – HB Køge live stream?


Kampen AC Horsens mod HB Køge kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem AC Horsens og HB Køge?


AC Horsens er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.85.

Hvordan er AC Horsens’s form i 1. Division op til kampen?


AC Horsens har 0 sejre, 2 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 2 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer HB Køge i 1. Division?


HB Køge seneste 2 kampe er endt med 2 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte.