18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Horsens – Hillerød Fodbold Live Stream

Last Updated on

I runde 24 af 1. Division skal vi se AC Horsens byde Hillerød Fodbold velkommen på deres hjemmebane, Nordstern Arena Horsens, fredag d. 5/04/2024, kl. 18:00.

Hvor kan man se AC Horsens – Hillerød Fodbold Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til HB Køge på 0-5 i sidste runde, ligger AC Horsens lige nu nr. 3 i 1. Division . På den anden side, Hillerød Fodbold kunne notere en 4-0 sejr mod B 93, og de ligger lige nu på en 1. plads. Læs vores optakt til kampen mellem AC Horsens vs Hillerød Fodbold, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AC Horsens mod Hillerød Fodbold direkte via live stream.
  • Stadion: Nordstern Arena Horsens
  • Dato: 5/04/2024
  • Kick off: kl. 18:00
  • TV Kanal: Se AC Horsens – Hillerød Fodbold live stream på ViaPlay

AC Horsens – Hillerød Fodbold Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Hillerød Fodbold er favoritter i dette kommende opgør. AC Horsens er blevet givet et gennemsnitligt odds på 3.14, så der er 31.85% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Hillerød Fodbolds gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.09, hvilket betyder, at der er 47.85% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.41, eller 29.33%.

AC Horsens mod Hillerød Fodbold – Statistikker og Analyse

AC Horsenss seneste så dem indkassere et nederlag. fredag værter spillede mod HB Køge. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-5. Imens vandt Hillerød Fodbold deres sidste kamp. fredag gæster var oppe mod B 93. Kampen endte med en stilling på 4-0.

AC Horsens vs Hillerød Fodbold Form

I deres seneste ti 1. Division kampe , har AC Horsens formået at sikre to sejre , og har scoret i 8 kampe . Hillerød Fodbold har en statistik på 6 sejre i deres seneste 10 kampe , med scoring i 9 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har AC Horsens vundet ét point i deres seneste fem kampe på Nordstern Arena Horsens. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 11 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

AC Horsens – Hillerød Fodbold Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.5 mål i AC Horsenss 1. Division opgør . Imens er der i de kampe, som Hillerød Fodbold har spillet, blevet scoret 3.6 mål i gennemsnit. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemmeholdet hold et gennemsnit på 1.30 scorede mål og 2.20 indkasserede mål pr. kamp , og udeholdet har et gennemsnit på 2.40 scorede mål og 1.20 indkasserede mål pr. kamp.

AC Horsens – Hillerød Fodbold Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 80% af AC Horsens’s seneste 10 1. Division kampe , mens Hillerød Fodbold har set det samme ske i halvdelen af deres kampe. AC Horsenss seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, HB Køge d. 1/04/2024. Hillerød Fodbolds seneste kamp uden at score et mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hobro IK d. 13/11/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.62 er der en sandsynlighed på 61.73% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.14, er der en sandsynlighed på 46.73% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se AC Horsens – Hillerød Fodbold live stream?


Kampen AC Horsens mod Hillerød Fodbold kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem AC Horsens og Hillerød Fodbold har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Hillerød Fodbold favoritter med odds 2.09 for at vinde.

Hvordan er AC Horsens’s form i 1. Division op til kampen?


AC Horsens har 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.