18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Horsens – Hobro IK Live Stream

Last Updated on

AC Horsens møder Hobro IK i runde 18 af 1. Division søndag d. 3/12/2023, kl. 19:00 på deres hjemmebane Nordstern Arena Horsens.

Hvor kan man se AC Horsens – Hobro IK Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 7. plads efter en 2-1 sejr over FC Helsingør . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Hobro IK sikrede sig en sejr over AaB med 2-1, hvilket placerer dem på en 5. plads. Læs vores optakt til kampen mellem AC Horsens vs Hobro IK, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AC Horsens mod Hobro IK direkte via live stream.
  • Stadion: Nordstern Arena Horsens
  • Dato: 3/12/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se AC Horsens – Hobro IK live stream på ViaPlay

AC Horsens – Hobro IK Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at AC Horsens er favoritter i dette kommende opgør. AC Horsens er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.12, så der er 47.17% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Hobro IKs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 3.07, hvilket betyder, at der er 32.57% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.41, eller 29.33%.

AC Horsens mod Hobro IK – Statistikker og Analyse

AC Horsens vandt holdets seneste kamp. FC Helsingør var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-1. Imens sikrede Hobro IK sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. søndag gæster spillede mod AaB. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-1.

AC Horsens vs Hobro IK Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks 1. Division , har AC Horsens vundet i 4 , efter at have scoret i 8 af disse kampe . Gæsterne har formået at sikre 5 sejre , og har scoret i 6 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har AC Horsens nu vundet 5 point i deres seneste fem spillede kampe på Nordstern Arena Horsens. Imens har Hobro IK samlet i alt 9 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

AC Horsens – Hobro IK Odds på Over/Under

AC Horsens har formået at score i gennemsnit på 2.7 mål i hver af deres seneste 10 1. Division kampe . På den anden side, har Hobro IK’s kampe haft et gennemsnit på 2.2 mål. Ser man på disse seneste kampe, har hjemmeholdet formået at score 1.40 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.30 mål pr. kamp , og ude hold har formået at score et gennemsnit på 1.20 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe.

AC Horsens – Hobro IK Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 70% af AC Horsens’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og Hobro IK har haft det i halvdelen af denne sæsons opgør. Den seneste gang AC Horsens ikke formåede at score i ligaen var i en uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hillerød Fodbold d. 29/09/2023. Den seneste gang Hobro IK ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hillerød Fodbold d. 13/11/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.70 er der 58.82% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.03, er der 49.26% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se AC Horsens – Hobro IK live stream?


Kampen AC Horsens mod Hobro IK kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem AC Horsens og Hobro IK har størst chance for at vinde?


I denne kamp er AC Horsens favoritter med odds 2.12 for at vinde.

Hvordan er AC Horsens’s form i 1. Division op til kampen?


AC Horsens har 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Hobro IK’s form i 1. Division op til kampen?


Hobro IK har 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.