18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Horsens – Næstved Live Stream

Last Updated on

Runde 7 i 1. Division byder på AC Horsens mod Næstved, som mødes på fredag. Kampen spilles d. 25/08/2023 kl. 19:00 på AC Horsenss hjemmebane: Nordstern Arena Horsens.

Hvor kan man se AC Horsens – Næstved Live Stream?

AC Horsens indtager lige nu 8. pladsen i 1. Division tabellen efter en 3-1 sejr over FC Helsingør i deres seneste kamp , hvorimod Næstved spillede uafgjort i deres seneste kamp mod AaB med 1-1 og nu er placeret som nr. 12. Læs vores optakt til kampen mellem AC Horsens vs Næstved, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AC Horsens mod Næstved direkte via live stream.
  • Stadion: Nordstern Arena Horsens
  • Dato: 25/08/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se AC Horsens – Næstved live stream på ViaPlay

AC Horsens – Næstved Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.66 fortæller os, at AC Horsens har 60.24% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Næstveds chance for at vinde 22.27%, med et gennemsnitligt odds på 4.49. Dette viser at AC Horsens ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.90, er der 25.64% chance for at kampen ender uafgjort.

AC Horsens mod Næstved – Statistikker og Analyse

AC Horsens’s seneste kamp så dem tage en sejr. FC Helsingør var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 3-1. I deres seneste kamp fik Næstved et uafgjort resultat. AaB var deres seneste modstander. Kampen endte med en stilling på 1-1.

AC Horsens vs Næstved Form

I deres 5 spillede kampe i denne sæson af 1. Division , har værterne to sejre , med mål scoret i 3 kampe . Næstved har 0 sejre , og har scoret i alle kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har AC Horsens nu vundet 6 point i deres seneste fem spillede kampe på Nordstern Arena Horsens. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt ét point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

AC Horsens – Næstved Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 5 kampe, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i AC Horsenss 1. Division opgør . På den anden side, har Næstved’s kampe haft et gennemsnit på 3.6 mål. Når det gælder disse opgør, har hjemme hold scoret et gennemsnit på 1.20 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.80 mål i hver kamp , udeholdet har formået at notere 1.20 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.40 mål pr. kamp.

AC Horsens – Næstved Odds på Begge Hold Scorer

40% af AC Horsens’s seneste 5 kampe i 1. Division er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens det samme er gældende for alle Næstved’s kampe. Et nederlag på 0-5 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sønderjyske d. 12/08/2023 var den seneste kamp, som AC Horsens endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.66 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på fredag er 60.24%.Et gennemsnitligt odds på 2.08 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den fredag er 48.08%.

FAQ

Hvor kan man se AC Horsens – Næstved live stream?


Kampen AC Horsens mod Næstved kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem AC Horsens og Næstved?


AC Horsens er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.66.

Hvordan er AC Horsens’s form i 1. Division op til kampen?


AC Horsens har 2 sejre, 3 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 5 kampe.

Hvordan er Næstved’s form i 1. Division op til kampen?


Næstved har 0 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 5 kampe.