18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AGF – Brøndby IF Live Stream

SE FODBOLD*

I runde 32 af Superligaen skal vi se AGF byde Brøndby IF velkommen på deres hjemmebane, Ceres Park, søndag d. 4/06/2023, kl. 17:00.


▶︎

Live


Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se AGF – Brøndby IF Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 3. plads efter en 3-1 sejr over Randers FC, hvorimod Brøndby IF lige nu ligger på en 5. plads efter deres nederlag mod FC Nordsjælland på 5-1 i seneste runde.Læs vores optakt til kampen mellem AGF vs Brøndby IF se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

AGF – Brøndby IF Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er AGF givet 53.76% chance for at vinde kampen med et odds på 1.86, mod Brøndby IF, som kun har 26.74% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 3.74.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.67 eller 27.25%.

AGF vs Brøndby IF Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik AGF sejren og vandt tre point.Uwe Rösler’s hold mødte Randers FC.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 3-1.I deres kamp mod Randers FC, havde AGF den følgende boldbesiddelse: 50%.I deres seneste kamp, havde AGF 20 skud i angreb og 10 skud tilladt imod sig.Imens sikrede Brøndby IF sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp.Jesper Sørensen’s hold var oppe mod FC Nordsjælland.Det endelige resultat for den kamp var 5-1.Da de mødte FC Nordsjælland, havde Brøndby IF 34% af boldbesiddelsen.I deres seneste kamp, blev 13 skud sendt afsted i angrebet, mens 13 blev tilladt imod i den seneste kamp.

AGF vs Brøndby IF Form

I deres seneste ti Superligaen kampe, har AGF formået at sikre 5 sejre , efter at have scoret i 8 af disse kampe . Brøndby IF har fejret 4 sejre , og har scoret i 8 kampe.I deres seneste fem kampe på Ceres Park, har AGF nu vundet i alt 9 point.Deres modstander, Brøndby IF, har vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

AGF vs Brøndby IF Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem AGF og Brøndby IF, har AGF formået at vinde én gang , mens Brøndby IF har formået at vinde 4 gange , og der er 5 kampe, som er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.4 mål . 1.1 mål pr. kamp er gået til AGF , mens Brøndby IF i gennemsnit har scoret 1.3 mål pr. kamp.Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Brøndby IF på 0-1.Kampen blev spillet søndag d. 16/04/2023, 18:00 på Broendby Stadion.

AGF – Brøndby IF Odds på Over/Under

I AGF’s seneste 10 Superligaen kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.2 mål pr. kamp. På den anden side, har Brøndby IF’s kampe haft et gennemsnit på 3.1 mål. Ser man på disse seneste kampe, har Uwe Rösler’s hold scoret et gennemsnit på 1.40 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 0.80 mål i hver kamp , og Jesper Sørensens trup har et gennemsnit på 1.40 scorede mål og 1.70 indkasserede mål pr. kamp.

AGF – Brøndby IF Odds på Begge Hold Scorer

40% af AGF’s seneste 10 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede 60%.Den seneste gang AGF ikke formåede at score i ligaen var i en uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København d. 23/04/2023.Brøndby IFs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Randers FC d. 23/04/2023.Med et gennemsnitligt odds på 1.67 er der en sandsynlighed på 59.88% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.07, er der en sandsynlighed på 48.31% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se AGF – Brøndby IF live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem AGF og Brøndby IF?
AGF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.86.

Hvordan er AGF’s form i Superligaen op til kampen?
AGF har 5 sejre, 2 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Brøndby IF i Superligaen?
Brøndby IF seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjorte.

Seneste optakter fra Superligaen

Live Stream Fodbold » AGF – Brøndby IF Live Stream