18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AGF – FC København Live Stream

Last Updated on

, ,

AGF og FC København mødes tirsdag d. 21/05/2024 kl. 18:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Ceres Park.

Hvor kan man se AGF – FC København Live Stream?

AGF tabte deres seneste kamp med 0-1 mod Silkeborg IF, og de ligger nu nr. 5i ligaen , mens FC København ligger på 3. pladsen efter et nederlag mod FC Midtjylland på 1-2 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem AGF vs FC København, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AGF mod FC København direkte via live stream.
  • Stadion: Ceres Park
  • Dato: 21/05/2024
  • Kick off: kl. 18:00
  • TV Kanal: Se AGF – FC København live stream på ViaPlay

AGF – FC København Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har AGF en 15.67% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 6.38, mens FC København har en 68.97% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.45. Dette betyder at FC København er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.23 med en sandsynlighed på 23.64%.

AGF mod FC København – Statistikker og Analyse

AGF tabte holdets seneste kamp. Uwe Rösler’s hold mødte Silkeborg IF. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-1. I deres kamp mod Silkeborg IF, havde AGF den følgende boldbesiddelse: 56%. I forhold til skud på mål, havde AGF i alt 17 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 9 skud imod sig. Imens tabte FC København deres seneste kamp. I den kamp, mødte Jacob Neestrup’s hold FC Midtjylland. Efter 90 minutter, var resultatet 1-2. I deres kamp mod FC Midtjylland havde FC København følgende boldbesiddelse : 71%. Ser man på skud på mål, havde FC København de følgende statistikker: 23 skud i angreb og 6 skud tilladt mod eget mål.

AGF vs FC København Form

Ud af de seneste 10 kampe i Superligaen , har værterne fejret to sejre , efter at have scoret i 8 af disse kampe . FC København har fejret 6 sejre , med mål scoret i alle kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har AGF vundet 4 point i deres seneste fem kampe på Ceres Park. Deres modstander, FC København, har vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

AGF vs FC København Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har AGF opnået én sejr , hvorimod FC København har opnået 6 sejre , og der er 3 kampe, som er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.1 mål . 1.2 mål pr. kamp er gået til AGF , mens FC København i gennemsnit har scoret 1.9 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog FC København hjem med en sejr på 2-3. Kampen blev spillet søndag d. 28/04/2024, 17:00 på Parken.

AGF – FC København Odds på Over/Under

I AGF’s seneste 10 Superligaen kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.3 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.3 mål i FC København’s kampe. Ser man på disse opgør, har Uwe Rösler’s hold et gennemsnit på 1.20 scorede mål og 2.10 indkasserede mål pr. kamp , og Jacob Neestrups trup har et gennemsnit på 2.20 scorede mål og 1.10 indkasserede mål pr. kamp.

AGF – FC København Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 60% af 10 kampe, som AGF og FC København har spillet indtil nu. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Silkeborg IF d. 16/05/2024 var den seneste kamp, som AGF endte uden at score et mål. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland d. 1/03/2024 var den seneste kamp, som FC København endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.93 er der 51.81% chance for at begge hold scorer i kampen på tirsdag.Med et gennemsnitligt odds på 1.77, er der 56.50% chance for at ingen af holdene scorer i kampen tirsdag.

FAQ

Hvor kan man se AGF – FC København live stream?


Kampen AGF mod FC København kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem AGF og FC København har størst chance for at vinde?


I denne kamp er FC København favoritter med odds 1.45 for at vinde.

Hvordan er AGF’s form i Superligaen op til kampen?


AGF har 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer FC København i Superligaen?


FC København seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjorte.