18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AGF – FC Nordsjælland Live Stream

Last Updated on

AGF møder FC Nordsjælland i runde 2 af Superligaen mandag d. 31/07/2023, kl. 19:00 på deres hjemmebane Ceres Park.

Hvor kan man se AGF – FC Nordsjælland Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 4. plads efter en 1-0 sejr over Vejle Boldklub , mens FC Nordsjælland rangerer som nr. 1 efter en sejr mod Viborg på 4-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem AGF vs FC Nordsjælland, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AGF mod FC Nordsjælland direkte via live stream.
  • Stadion: Ceres Park
  • Dato: 31/07/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se AGF – FC Nordsjælland live stream på ViaPlay

Hvis vi kigger på oddsene, har AGF en 38.61% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.59, mens FC Nordsjælland har en 38.61% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.59. Dette betyder at er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.28 med en sandsynlighed på 30.49%.

AGF mod FC Nordsjælland – Statistikker og Analyse

AGF vandt deres seneste kamp. Uwe Rösler’s hold stod overfor Vejle Boldklub i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 1-0. Mod Vejle Boldklub, havde AGF 72% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde AGF de følgende statistikker: 16 skud i angreb og 6 skud tilladt mod eget mål. Imens vandt FC Nordsjælland deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Johannes Hoff Thorup’s hold overfor Viborg. Ved slutfløjtet viste måltavlen 4-1. Statistikker mod Viborg viser at FC Nordsjælland havde 63% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, blev 13 skud sendt afsted i angrebet, mens 7 blev tilladt imod i den seneste kamp.

AGF vs FC Nordsjælland Form

Ud af 1 spillede kampe indtil videre i Superligaen , har AGF vundet i bare én , og har scoret i én kamp . Gæsterne har formået at sikre én sejr , og har scoret i én kamp. I deres seneste fem spillede kampe på Ceres Park, har værterne AGF nu vundet i alt 3 point. I mellemtiden har FC Nordsjælland ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udebane.

AGF vs FC Nordsjælland Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem AGF og FC Nordsjælland , har AGF en historik på to sejre , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange , med 5 uafgjorte i alt. I gennemsnit er der blevet scoret 2.9 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . 1.4 mål pr. kamp er gået til AGF , mens FC Nordsjælland i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, blev det uafgjort 1-1. Kampen blev spillet søndag d. 14/05/2023, 18:00 på Ceres Park.

AGF – FC Nordsjælland Odds på Over/Under

Gennem de seneste 1 Superligaen kampe, som AGF har spillet, er der blevet scoret 1.0 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 5.0 mål i FC Nordsjælland’s opgør.

AGF – FC Nordsjælland Odds på Begge Hold Scorer

AGF har ikke haft en eneste af deres seneste 1 Superligaen opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og for FC Nordsjælland er det samme gældende for alle deres kampe. Det gennemsnitlige odds på 1.67 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på mandag er 59.88%.Et gennemsnitligt odds på 2.07 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den mandag er 48.31%.

FAQ

Hvor kan man se AGF – FC Nordsjælland live stream?


Kampen AGF mod FC Nordsjælland kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem AGF og FC Nordsjælland har størst chance for at vinde?


I denne kamp er favoritter med odds 2.59 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer AGF i Superligaen?


AGF seneste kamp er endt med 1 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer FC Nordsjælland i Superligaen?


FC Nordsjælland seneste kamp er endt med 1 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte.