18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AGF – Silkeborg IF Live Stream

Last Updated on

AGF møder Silkeborg IF i runde 4 af Superligaen søndag d. 13/08/2023, kl. 18:00 på deres hjemmebane Ceres Park.

Hvor kan man se AGF – Silkeborg IF Live Stream?

Forud for kampen, ligger AGF nr. 3 i Superligaen tabellen efter en sejr over Hvidovre 2-0 i sidste . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Silkeborg IF sikrede sig en sejr over Vejle Boldklub med 2-1, hvilket placerer dem på en 9. plads. Læs vores optakt til kampen mellem AGF vs Silkeborg IF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AGF mod Silkeborg IF direkte via live stream.
  • Stadion: Ceres Park
  • Dato: 13/08/2023
  • Kick off: kl. 18:00
  • TV Kanal: Se AGF – Silkeborg IF live stream på ViaPlay

AGF – Silkeborg IF Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at AGF er favoritter i dette kommende opgør. AGF er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.73, så der er 57.80% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Silkeborg IFs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 4.42, hvilket betyder, at der er 22.62% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.66, eller 27.32%.

AGF mod Silkeborg IF – Statistikker og Analyse

AGF’s seneste kamp så dem tage en sejr. Uwe Rösler’s hold mødte Hvidovre. Efter 90 minutter var resultatet 2-0. I deres kamp mod Hvidovre, havde AGF den følgende boldbesiddelse: 59%. I forhold til skud på mål, havde AGF i alt 9 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 9 skud imod sig. I deres seneste kamp kom Silkeborg IF fra banen med en sejr. Kent Nielsen’s hold var oppe mod Vejle Boldklub. Det endelige resultat for den kamp var 2-1. Mod Vejle Boldklub, havde Silkeborg IF en boldbesiddelse på 55%. Ser man på skud på mål, havde Silkeborg IF de følgende statistikker: 14 skud i angreb og 8 skud tilladt mod eget mål.

AGF vs Silkeborg IF Form

Efter deres første 3 kampe , har AGF vundet i to , med mål scoret i alle kampe . Silkeborg IF har én sejr , mens de har scoret i to af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har AGF vundet 3 point i deres seneste fem kampe på Ceres Park. Imens har Silkeborg IF ikke samlet nogen point sammen i deres seneste fem opgør væk fra hjemmebanen.

AGF vs Silkeborg IF Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har værterne været sejrsrige 4 gange , hvorimod Silkeborg IF har opnået 4 sejre , og der er 2 kampe, som er endt uafgjort. I gennemsnit er 3.4 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor AGF i gennemsnit har scoret 1.9 mål pr. kamp , mens Silkeborg IF i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en uafgjort med 1-1 da den sidste fløjte lød. Kampen blev spillet søndag d. 26/02/2023, 19:00 på Ceres Park.

AGF – Silkeborg IF Odds på Over/Under

I AGF’s seneste 3 Superligaen kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.3 mål pr. kamp . På den anden side, har Silkeborg IF’s kampe haft et gennemsnit på 2.7 mål. Når det gælder disse opgør, har Uwe Rösler’s hold formået at score et gennemsnit på 1.33 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe . Uwe Rösler’s hold har i gennemsnit scoret 1.00 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.67 mål pr. kamp.

AGF – Silkeborg IF Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 3 Superligaen kampe for AGF, formåede begge hold at score i en tredjedel af kampene . Silkeborg IF’s hold har haft det samme udfald i to tredjedele. Den seneste gang Silkeborg IF ikke formåede at score i ligaen var i et 0-2 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland d. 30/07/2023. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.75, kan vi se at der er 57.14% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.95, kan vi se at der er 51.28% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se AGF – Silkeborg IF live stream?


Kampen AGF mod Silkeborg IF kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem AGF og Silkeborg IF har størst chance for at vinde?


I denne kamp er AGF favoritter med odds 1.73 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer AGF i Superligaen?


AGF seneste 3 kampe er endt med 2 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte.