18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AIK – Brommapojkarna Live Stream

Last Updated on

AIK og Brommapojkarna mødes lørdag d. 12/08/2023, i runde 19 af Sveriges Allsvenskan, med kampstart kl. 15:00 på Friends Arena .

Hvor kan man se AIK – Brommapojkarna Live Stream?

Forud for kampen, ligger AIK lige nu på en 12. plads i Allsvenskan tabellen efter en uafgjort mod Kalmar FF 1-1 i seneste kamp . Brommapojkarna tabte deres seneste kamp mod IFK Värnamo med 0-2, og de ligger lige nu nr. 11 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem AIK vs Brommapojkarna, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AIK mod Brommapojkarna direkte via live stream.
  • Stadion: Friends Arena
  • Dato: 12/08/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se AIK – Brommapojkarna live stream på ViaPlay

AIK – Brommapojkarna Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er AIK givet 63.29% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.58. Brommapojkarna har derimod 19.46% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 5.14. Disse odds gør AIK til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 25.32% med et odds på 3.95.

AIK mod Brommapojkarna – Statistikker og Analyse

AIK spillede uafgjort i holdets seneste kamp. Kalmar FF var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1. Statistikker mod Kalmar FF viser at AIK havde 58% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde AIK i alt 15 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 6 skud imod sig. Imens fik Brommapojkarna nul point da de tabte deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Olof Mellberg’s hold overfor IFK Värnamo. Efter 90 minutter, var resultatet 0-2. Statistikker mod IFK Värnamo viser at Brommapojkarna havde 46% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Brommapojkarna de følgende statistikker: 10 skud i angreb og 10 skud tilladt mod eget mål.

AIK vs Brommapojkarna Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Allsvenskan , har hjemmeholdet en præstation på 3 sejre i deres navn , med mål scoret i 8 kampe . Brommapojkarna har 3 sejre , mens de har scoret i 7 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har AIK i deres seneste fem kampe på Friends Arena vundet 3 point. I mellemtiden har Brommapojkarna vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

AIK vs Brommapojkarna Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har AIK vundet 9 kampe , mens Brommapojkarna endnu ikke har formået at sikre en sejr , og der er en enkelt kamp, som er endt uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.6 mål pr. kamp . AIK har snittet 3.1 mål i hver kamp , og Brommapojkarna har scoret 0.5 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 2-0 til AIK. Kampen blev spillet lørdag d. 1/07/2023, 15:00 på Grimsta IP.

AIK – Brommapojkarna Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Allsvenskan kampe, som AIK har spillet, er der blevet scoret 2.0 mål i gennemsnit . På den anden side, har Brommapojkarna’s kampe haft et gennemsnit på 2.7 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Henning Berg’s hold et gennemsnit på 1.00 scorede mål og 1.00 indkasserede mål pr. kamp , og Olof Mellberg’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.00 mål og indkasseret 1.70 i hver af deres tidligere kampe.

AIK – Brommapojkarna Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Allsvenskan kampe for AIK, formåede begge hold at score i 60% af kampene . Brommapojkarna’s hold har haft det samme udfald i halvdelen. AIKs seneste kamp uden et scoret mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF d. 23/07/2023. Brommapojkarnas seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Värnamo d. 5/08/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.85 er der 54.05% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 1.84, er der 54.35% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se AIK – Brommapojkarna live stream?


Kampen AIK mod Brommapojkarna kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem AIK og Brommapojkarna?


AIK er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.58.

Hvordan er AIK’s form i Allsvenskan op til kampen?


AIK har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.