18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AIK – IFK Göteborg Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

AIK og IFK Göteborg mødes mandag d. 15/05/2023, i runde 8 af Sveriges Allsvenskan, med kampstart kl. 19:10 på Friends Arena .


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se AIK – IFK Göteborg Live Stream?

Deres seneste kamp mod Malmö FF endte i skuffelse, da AIK tabte med 1-3 og befinder sig lige nu på 14. pladsen i Allsvenskan . IFK Göteborg indtager 13. pladsen efter deres 0-0 uafgjort mod Brommapojkarna. Læs vores optakt til kampen mellem AIK vs IFK Göteborg se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Friends Arena
  • Dato: 15/05/2023
  • Kick off: kl. 19:10
  • TV Kanal: Se AIK – IFK Göteborg live stream på ViaPlay

AIK – IFK Göteborg Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er AIK givet 54.64% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.83.
IFK Göteborg har derimod 23.47% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.26.
Disse odds gør AIK til favorit i denne kamp.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 29.33% med et odds på 3.41.

AIK vs IFK Göteborg Statistikker og Analyse

AIK tabte deres seneste kamp. Andreas Brännström’s hold stod overfor Malmö FF i den kamp. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-3. I deres kamp mod Malmö FF, havde AIK den følgende boldbesiddelse: 35%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde AIK i alt 11 skud, mens de tillod 14 skud imod sig. Imens spillede IFK Göteborg uafgjort i deres sidste kamp. Brommapojkarna var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 0-0. Statistikker mod Brommapojkarna viser at IFK Göteborg havde 48% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde IFK Göteborg i alt 9 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 17 skud imod sig.

AIK vs IFK Göteborg Form

Efter deres første 7 kampe , har værterne fejret én sejr , med mål scoret i 3 kampe . IFK Göteborg har en statistik på én sejr i deres navn , mens de har scoret i to af dem. Ser man på formen hjemme og ude, har AIK nu vundet 4 point i deres seneste fem spillede kampe på Friends Arena. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt ét point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

AIK vs IFK Göteborg Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har AIK vundet 6 kampe , mens IFK Göteborg har formået at vinde 4 gange . I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 1.9 mål . 1.1 mål pr. kamp er gået til AIK , og IFK Göteborg havde et gennemsnit på 0.8 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte AIK kampen med 0-1. Kampen blev spillet mandag d. 24/10/2022, 19:10 på Gamla Ullevi.

AIK – IFK Göteborg Odds på Over/Under

AIK har formået at score i gennemsnit på 1.9 mål i hver af deres seneste 7 Allsvenskan kampe , hvorimod IFK Göteborg har et gennemsnit på 1.9 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Andreas Brännström’s trup formået at score 0.57 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.29 mål pr. kamp , mens Alexander Tengryd’s trup har formået at notere 1.00 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 0.86 mål pr. kamp.

AIK – IFK Göteborg Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 29% af AIK’s seneste 7 Allsvenskan kampe , og IFK Göteborg har haft det i 14% af denne sæsons opgør. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Mjällby d. 3/05/2023 var den seneste kamp, som AIK endte uden at score et mål. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brommapojkarna d. 8/05/2023 var den seneste kamp, som IFK Göteborg endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.90 er der 52.63% chance for at begge hold scorer i kampen på mandag.Med et gennemsnitligt odds på 1.81, er der 55.25% chance for at ingen af holdene scorer i kampen mandag.

FAQ

Hvor kan man se AIK – IFK Göteborg live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem AIK og IFK Göteborg har størst chance for at vinde?
I denne kamp er AIK favoritter med odds 1.83 for at vinde.

Hvordan er AIK’s form i Allsvenskan op til kampen?
AIK har 1 sejr, 4 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 7 kampe.

Hvordan er IFK Göteborg’s form i Allsvenskan op til kampen?
IFK Göteborg har 1 sejr, 4 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 7 kampe.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » AIK – IFK Göteborg Live Stream